Mustaa sen olla pitää

Ladataan...

Jokaisen naisen meikkipussista olisi hyvä löytyä musta mattapintainen luomiväri. Se on silmämeikkien peruspilari, jolla voi tehdä rajaukset, meikata smoky eyes silmät, tai tummentaa minkä tahansa väristä silmämeikkiä.

Itse tykkään hankkia mustan napin yksittäin pakattuna, ja ostaa sitten erilaisia värillisiä paletteja fiiliksen mukaan erikseen. Laatueroja luomiväreissä on ylipäätään paljon ja yksi tykkää yhdestä, toinen toisista eli makuja on monia. 

Omia...

Share

Paras luomiväri naismuistiin

Ladataan...

Sain testiin Lumenen uutuusmeikkejä ja nyt täytyy kyllä sanoa, että osui ja upposi!

Rakastan voidemaisia meikkejä; luomivärejä, poskipunia ja varjostus -ja korostusvärejä. Näistä kuitenkin luomiväreissä on suurimmat erot, sillä harva voidemainen tuote toimii luomella yksinään, ilman puuterimaista kiinnittäjää eli toista luomiväriä. Nyt löytyi tuote, joka toimii ihan sellaisenaan, kestää itkut, sateet, hikoilun ja muut kosteudet ihan heittämällä. 

...
Share

Keltainen kiinnostaa

Ladataan...

Vaikka sadepisarat ropisee ja fiilis on todella syksyinen, fiilistelen minä jo tulevaa kevättä... Olen nyt pari päivää katsonut "sillä silmällä " keltaista luomiväriäni. Luultavasti korkkaan sen käyttöön ihan pian.

Minulta kysyttiin muutama viikko sitten, mitkä ovat tulevan kevään ja kesän meikkitrendit. Katselin ja googlailin ja perehdyin, ja tulin siihen tulokseen että aika samoilla linjoilla mennään kun edellinenkin kevät-kesä.

Iho saa edelleen hehkua ja kiiltää, naisellinen...

Share

Testissä Essencen sisarmerkki: Catrice The Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette

Ladataan...

Blogiani seurailleet ovatkin tietoisia siitä, miten ihastunut olen Essencen edullisiin ja laadukkaisiin meikkeihin. Perjantaina kauppareissulla silmiini osui Essencen sisarmerkki, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Kyseessä on siis Catrice Cosmetics, joka Essencen tavoin tarjoaa laadukkaita meikkejä pienillä hinnoilla. Essenceen verrattuna Catrice on ehkä hivenen hintavampi, mutta tässä puhutaan muutamista euroista, joten pikkurahalla pärjää tämänkin...

Share

Ongelmia luomivärin pysyvyyden kanssa? Ei enää.

Ladataan...

Hei, kärsitkö siitä ettei luomiväri pysy paikoillaan koko päivää, vaan kasautuu ja suttaantuu päivän mittaan? Tai tuntuuko että luomesi rasvoittuvat ja ovat raskaat, etkä kertakaikkiaan voi käyttää luomiväriä?

Jos vastasit edellisiin kysymyksiin KYLLÄ, niin lue tämä postaus. Tässä nimittäin tuote, joka auttaa edellisten ongelmien ratkaisuun lähes takuuvarmasti.

...

Share

Näistä inspiroidun nyt

Ladataan...

Kuten moni blogin lukija varmasti tietää, rakastan kultaa ja kimallusta. Näin kevään ja kesän kynnyksellä iho saa olla kevyesti meikattu, kasvoilla hohtavat korostukset, poskilla heleän raikas puna ja luomet kiiltävät ja kimaltavat.

Kullan, pronssin, persikan, korallin, roosan ja kuparin sävyiset helmiäishohtoiset ja glitterkimalteiset silmämeikit ovat inspiraationi lähteinä juuri nyt. Ne näyttävät ihanilta ihan arjessa, kun muu meikki on vaan tarpeeksi kevyt....

Share

Rakkautta ensisilmäyksellä

Ladataan...

Iiiiik ja oooooh!!!

Posti toi minulle jotain niin ihanaa, että pakahduin pitkästä aikaa todellakin onnesta tätä luomiväriä paketista avatessani. Otin sen heti käyttöön ja tein sillä kaksi aivan erilaista meikkiä asiakkailleni ja totesin sen olevan jotain, mikä voisi löytyä kenen vaan naisen meikkipussista. Toiselle asiakkalleni tein hyvin klassisen mattaisen meikin, ja toiselle tumman bilemeikin helmiäishohdolla, voimakkailla eyelinereilla ja ripsillä.

...

Share

Päivittäisesssä käytössä just nyt

Ladataan...

Meikkipussiini on valikoitunut viimeaikoina melko pieni setti värejä, koska olen jäänyt akuutisti koukkuun tähän yhdistelmään. Pystyn nimittäin tekemään tällä kokoonpanolla itselleni tosi kevyen ( ja nopean ) silmämeikin hetkessä, muodikkaan metallinhohtoiset kupariset luomet, mattapintaisen silmämeikin sekä tosi tumman smokey eyes lookin. Aika hyvin tehty näin muutamalla tuotteella, vai mitäs sanotte?

...

Share

Isadoran juhlaluomiväri

Ladataan...

Odotan aina tosi paljon Isadoran lookkeja. Erityisesti jouluksi myyntiin tulevassa juhlalookissa on usein mukana sellaisia herkkuja, että innostun niistä  jo kun luen tiedotteen joskus alkusyksystä. 

Isadoda Boho Baroque juhlakauden meikkikokoelma on täydellinen! Ihastuin tähän luomiväripalettiin, koska siinä on mukana sekä niin muodikasta mattaa että kimaltavaa helmiäishohdetta. Pigmenttiä on tosi reilusti, eli näillä ihanuuksilla...

Share

Pages