Kotikierros 1/3: Keittiö

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Juhlistimme taannoin 1-vuotispäivää täällä (ei enää niin) uudessa Nørrebro-kodissamme. Kuten olen blogissakin tuskastellut päivitellyt, on useita prokkiksia, jotka roikkuvat edelleen to do -listalla, mutta paljon on myös tapahtunut. Mainitsin eräässä aiemmassa postauksessa asunnon keskeneräisyyden, johon eräs suloinen lukija jätti herättelevän kommentin:

Valmis kämppä? Mitä se tarkoittaa? Ei kai innostuneen sisustajan haave ole saada...

Share

Dyykattu onni

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olen viimeaikoina erikoistunut dyykkaamiseen. Roska-instagrammaajana on sula mahdottomuus kulkea minkään roskiksen tai jätelavan ohitse kiinnittämättä huomiota siihen, mitä aarteita tai kuvattavaa sieltä mahdollisesti löytyisi.

Hetki...

Share

Kohti ikiomaa asuntoa

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Ajattelen omistusasunnon olevan monen haave. Ainakin itelläni se on ollut haave jo teini-iästä lähtien. Viimeisen kahden vuoden ajan se on ollut hyvin konkreettinen haave ja nyt viime aikoina vieläkin enemmän. On pohdittu yhtä sun toista juttua ja seikkaa omaan omistusasuntoon liittyen.

...
Share

Siniselle seinälle kirjahyllykaveri

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Tänään luvassa sisustusjuttua, pitkästä aikaa. Hassua muuten, että nyt kun blogi on ajautunut kauemmas alkuperäisestä sisustusaiheestaan, on kotona alkanut tapahtumaan paljonkin uutta. Sattumaako lienee, vai saadaanko me jotenkin maagisesti enemmän aikaiseksi, kun siitä ei ole paineita raportoida somesfäärissä. Tiedä häntä, mutta kiva joka tapauksessa, että nyt vuoden asustelun jälkeen ollaan saatu useampikin kotiprojekti pois roikkumasta.

Itselleni...

Share

Meidän koti

Ladataan...

Tervetuloa seuraamaan tätä blogia!
Alkuun tällainen suppea tietopakkaus, että mistä oikein on kyse! :)

 

KUKA?

Olen 25-vuotias piakkoin valmistuva sairaanhoitaja Jyväskylästä. Meidän perheeseen kuuluu minä, avopuolisoni sekä kaksi koiraa - 3-vuotias kultainennoutaja Luka sekä 8-vuotias Shiba Inu Chili. Olen innostunut...

Share

Kasvitieteellisessä puutarhassa... shoppailemassa

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Yhtenä päivänä, kun nimenomaan en aikonut tuhlata rahaa, mä päädyin Kööpenhaminan kasvitieteelliseen puutarhaan. Maksuttomuuden lisäksi mua houkutti ajatus puutarhan sisätiloissa tapahtuvasta rennosta haahuilusta, kosteassa lämmössä, kesää leikkien. No ajatus oli houkuttanut muutamaa muutakin, eikä siellä mahtunut kunnolla edes kävellä - saati että olisi mahtunut jotenkin rauhoittumaan tai miettimään kesää.

Joten mä tein uukkarin ja ajauduin puutarhan...

Share

Elämäni sohvat ja yhden muodonmuutos siksi oikeaksi

Ladataan...

En ole ikinä omistanut sohvaa, josta olisin oikeasti pitänyt. Kaikki ne ovat olleet jotenkin vääränlaisia.

Ensimmäinen melkein minun sohvani oli eksäni ostama, moderni jättiläismäinen violetti samettisohva. Näin jälkikäteen ajatellen se oli varmaan aika mainio, mutta siihen aikaan halusin valkoisen nahkasohvan. 

Sellainen meille sitten tuli. Hirveän kallis designsohva sekin. Vähän sohvan jälkeen meille tuli myös koira – jota emme hennonneet ajaa sohvalta....

Share

Kylässä: Susan ja Mortenin ihana koti Nørrebrossa

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Muistatteko vielä, kun kyläilin viime kesänä Johannan upeassa Köpis-kodissa? Mun blogi-to-do -listalla on siitä lähtien ollut tuppautua kamerani kanssa muidenkin frendien luo, mutta sitten olikin jo sysipimeä puolen vuoden talvi ja niin edelleen. Nyt Kylässä-sarja saa kuitenkin jatkoa, sillä käväisin kylmän roseen houkuttelemana Susan ja Mortenin maailman söpöimmässä Nørrebro-...

Share

Pages