Uusi lampputulokas: Ikean Antifoni

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Hieno viikonloppu menossa. Poikkis on kehunut mun mukamas parantuneita small talk -taitoja, oon suunnitellut ihania reissuja sekä kasannut vaatekaapin. Oon raahannut lähikaupasta himaan tarjous-Amaronea puoleen hintaan, viettänyt iltaa karismaattisten ihmisten seurassa. Juonut todella hyvän drinkin ja syönyt jätskiä. Saanut kaktuksen.

Tuntuu absurdilta kirjoittaa näin puolessa välissä tammikuuta, mutta tunnen kevään lähestyvän. Ihan selvästi. Kivaa.

...
Share

Virkattu valopallo

Ladataan...

Törmäsin jossakin virkkausryhmässä jo jonkin aikaa sitten virkattuun valopalloon. Valopallo oli mielestäni niin ihana, että tein kaksi sellaista joululahjaksi. Alkuperäinen ohje tähän palloon löytyy täältä. Muokkasin ohjetta hieman, joten alla on oma ohjeeni näitä palloja varten.

Itse palloa...

Share

Sisustusunelmia

Ladataan...
esssiel EssieL

...

Share

INTRO

Ladataan...
hana Kukon vuosi

 

Aloittaminen on aina jokaisen uuden asian vaikein ja tärkein vaihe. Niinpä haluan pitää tämän hyvin yksinkertaisena. Olen halunnut alkaa kirjoittamaan blogia jo vuosia, mutta oma arvostelykykyni on estänyt minua tarttumasta toimeen. Olemme joskus hyvin ankaria itsellemme. Pelkäämme epäonnistumisia, naurunalaiseksi joutumista ja muita noloja juttuja -tottakai! Se on osa ihmisluonnetta. Jonain päivänä koittaa kuitenkin hetki kun rohkeus ja uteliaisuus ovat pelkojamme suurempia. 

...
Share

Prime tit ja muut hyvät kirjainviirit sisustukseen

Ladataan...

Järjestimme viikonloppuna äidilleni 70-vuotisyllätysjuhlat, ja ostin Tigerista juhlarekvisiitaksi kirjainviirin, jossa lukee PARTY TIME. En halunnut heittää sitä roskiin juhlien jälkeen (eikä ollut tarvettakaan, koska se on yllättävän tukevaa tekoa eikä kärsinyt...

Share

Vuoden alun kotisuunnitelmat

Ladataan...

Vuoden ekasta, loputtoman tuntuisesta työviikosta selvitty. Huh. Kyllä muuten oli eilen karvas ikävä tuikitärkeää juhlapyhäämme loppiaista, jota ei täällä Tanskassa tunneta.

Mutta uusi vuosi, uusi sisustusenergia. Näemmä. Ehkä uudelleen löytyneeseen sisustusintoon vaikutti myös Suomi-reissu ja hyvät kotiinpaluufiilikset. Joka tapauksessa oon jaksanut pitkästä aikaa kaivaa mittanauhan naftaliinista ja alkaa suunnitella seuraavia hankintoja meidän himaan....

Share

Sisustushaaveita

Ladataan...
Hanna-Mari A HANNA A

Selailen usein googlen kuvahakua sekä sisustuslehtiä ja etsin ihania sisustusideoita. Haaveilin nuorena sisustussuunnittelijan tai arkkitehdin urasta, joten olen pienestä pitäen katsonut viikonloppuaamuina piirrettyjen jälkeen tulevat rakennus- ja sisustusohjelmat. Silloin ohjelmia oli vielä vähän, mutta nyt niitä tulee lähes aina joltain kanavalta.

Sisustuksessa tykkään ennen kaikkea valkoisesta. Puhtaan valkoinen on raikas ja se tekee tilasta avoimen. Valkoinen yhdistettynä mustaan...

Share

Pages