Kaipaatko sisutus- tai rakennusinspiraatiota? Käy täällä

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Suomalaisen arkkitehtuurin kulmakivi ja suunnannäyttäjä? Alvar Aalto, mies vailla vertaa.

Alvar Aallon museoksi muutettu koti sijaitsee Helsingin Munkkiniemessä. Talo on täynnä upeita yksityiskohtia ja juttuja, jotka paljastavat Aallon olleen todellinen guru. Opastettu kierros avaa kävijälle Alvar Aallon maailman ja ajattelua. Käynnin jälkeen tavallinen pulliainenkin katsoo omaa kotiaan uusin silmin, ja ehkä jopa suunnittelee omaa rakennusprojektiaan avarakatseisemmin.

Enempää...

Sisusta kuin ranskatar

Ladataan...
saarah visual diary

 

Nyt on selkeä Ranska-teemaviikko Visual diaryssä. Ensin kirjoittelen pariisilaismiehistä ja nyt sitten ranskalaisesta sisustuksesta vielä. Mitähän muuta, ehkä yksi punaviinihehkutuspostaus mahtuisi vielä?

Meillä kävi hiljattain vieraita, joista toinen hihkaisi olohuoneen ovella: Ooh, boheemi, jotenkin ranskalaistyyli!

...

Elämän suuria ongelmia, eli vaaleanpunainen vastaan vihreä

Ladataan...

Näitä elämän suuria ongelmia, mutta tässä helteessä ja viisi päivää ennen lomaa en pysty ajattelemaan mitään kovin syvällistä. Niin, se ongelma siis: olen yrittänyt nyt pari viikkoa päättää, millä värillä maalaisin olohuoneen seinän. Vaihtoehdot ovat vaalea harmaanvihreä, sama roosa kuin makkarissa tai beige. Viimeinen kiehtoo tällä hetkellä vähiten, mutta vielä hetki sitten se tuntui lämpöiseltä. Niin on naisen mieli muuttuvainen.

Vaalea vihreä on aivan ensimmäinen ihastukseni. Sitä...

Sporakiskojen varrelta Pohjois-Helsinkiin

Ladataan...
MarjoH Mama Hill ja pojat

 

Olemme nyt kaksi kuukautta asuneet Tapaninkylässä, ja olen ihan myyty. Kotiuduin tänne heti, ja nautin tästä vihreydestä, luonnosta, lintujen äänistä ja kaiken kaikkiaan tästä rauhallisesta pientaloalueesta.

Hassua ja vähän ikävääkin sanoa, että jos joku olisi sanonut joitakin vuosia sitten, että tulen ihastumaan Pohjois-Helsinkiin, olisin varmaan nauranut.

 

Kun etsimme asuntoa, kriteereinä olivat: neljä huonetta, sauna ja oma piha. Oma piha oli suurin toive,...

Miksi tauko tekee hyvää?

Ladataan...

Olin torstai-illasta sunnuntai-iltaan somelakossa. En avannut Instagramia tai Facebookia kertaakaan, jälkimmäistä en ole avannut edelleenkään. Välillä on todella hyvä sulkea ulkoiset ärsykkeet, infromaatiotulva ja kuvavirta pois ja keskittyä siihen, mitä itse ajattelee.

Päätin ennen juhannusta, että pidän kolme päivää lomaa sosiaalisen median lisäksi...

Kun hurahdin kasveihin

Ladataan...
laurajohanna Laurajohanna

Aina välillä innostun jostain niin, että tekisi mieli käyttää valtaosa vuorokauden tunneista asian parissa. Joskus koukutun tv-sarjoihin ja katson niitä sitten aamupalalla, töiden jälkeen ja juuri ennen nukkumaanmenoa. Sama kirjojen kanssa. Syksyllä hurahdusasia oli villasukkien kutominen: liityin neulontakerhoon, googlasin lounastauolla uusia malleja ja pyöräilin vähintään kerran viikossa töiden jälkeen 15 kilometrin lenkin, jotta pääsisin ostamaan tai ainakin hypistelemään sukkalankoja eri...

Pages