Matollinen onnea

Ladataan...
kiasophie Sparks by K

*postaus toteutettu yhteistyössä Sukhimattojen kanssa

 

En ihan helposti lähde mukaan mihinkään yhteistyöpostauksiin. Ei siinä, että niitä nyt olisi tulvimalla tullutkaan (kröhm ehkä kolme). Mutta silloin kun sellaiseen lähden, haluan että firmalla on yhteiset arvot minun kanssani ja meillä niin sanotusti synkkaa.

 

Niin kävi, kun törmäsin Sukhimattoihin (www.sukhimatot.com)....

Share

Uusia hankintoja kotiin / olohuone & makkari

Ladataan...
Marjo A. Sparkle.

Long time no ocean! Pitkästä aikaa blogihommia ja, koska olen ollut loppuharjoittelun alettua maailman epäinspiroivin pukeutuja (joka päivä sama setti....), luvassa ei ole asukuvia vaan uuden kotimme uudet hankinnat, osa 2. 

Saanen esitellä meidän ensimmäisen nojatuolimme ikinä! Jeij! Tykkään tuosta Poängistä...

Share

Kaupunkikodin makuuhuone

Ladataan...

Kirjoittaessani tammikuussa makuuhuoneen uusista pallovaloista tajusin, etten ollut aiemmin tainnut julkaista pahemmin mitään kuvia makuuhuoneestamme täällä blogissa. Olohuoneesta kuvia on kyllä näkynyt blogissa paljonkin, tosin sitäkään huonetta en ole koskaan tainnut esitellä ihan kokonaisuudessaan. Pallovalopostauksessa lupailin esitellä makuuhuoneemme paremmin, ja vihdoin tänä...

Share

Kori Keniasta

Ladataan...

 

Yhteistyössä Mifuko

 

Sinne uuteen kotiin, sinne tahdon kauniita ja merkityksellisiä esineitä. Oikeastaan mihin tahansa kotiin kannattaisi tahtoa sellaisia. Tuo kori tuolla, se on  sellainen esine.

Sain sen Mifukolta, ja se on tehty sisalista ja pääosin kierrätetystä elintarvikemuovista. Sen...

Share

moi blogi

Ladataan...
Noorasisko Smthng Good

Moi, en ole hetkeen kirjoitellut, on ollut vähän kaikenlaista. Muutin, otin breikin suhteesta, olen saanut uusia haasteita töissä ja kehittänyt bouncea tanssisaleilla. Olen etsinyt vuoroin keittiönpöytää ja pesukonetta vuoroin omaa identiteettiäni ja taitoa rentoutua. Pesukone on ainoa, joka on tähän mennessä löytynyt.

...
Share

Halpis-Matisse seinällä

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

 

Henri Matissen tyyli on kiehtonut minua vuosikausia. Ne ihanat värit ja simppelit muodot, jotka näyttävät vähän paperista leikatulta.

 

...

Share

Joku Limoviikuna

Ladataan...
Hilmaiida Hilmaiida

Kirjoitin viime vuoden puolella postauksessa Viherkasvien mullistus siitä kuinka viime vuosien aikana viherkasvien määrä on lisääntynyt meidän kotona. Kerroin myös miten taitava olen tappamaan kasveja ja niin kävi postauksen kuvissakin olleille Aloe Veroille, noin kuukausi postauksen...

Share

Tervetuloa, seikkailija!

Ladataan...
lindahuhtinen Linda Huhtinen

Sinä ihmeellinen ja arvovaltainen lukijani – sydämellisesti tervetuloa todistamaan nuoren naisen päähänpinttymäksi muodostunutta kaaosteoriaa, joka on ottava alkunsa viattomin blogisäkein. Elän jättimäistä murrosvaihetta, jossa elämäni kiireisyys käy ajoittain surkuhupaisaksi. Elän siten myös jättimäistä murrosvaihetta, jossa minun olisi vähintään suotavaa karsia arjestani pois joitakin asioita, eikä päinvastaisesti lisätä siihen kokonaisvaltaista projektia. Kuten nyt vaikka blogia.

...

Share

Sisustussuunnitelmia ja pari hankalaa vierasta

Ladataan...

 

Silloin kun en ole ollut koulussa tai töissä tai jossain ulkona elämässä, ajatukseni ovat pyörineet paljolti rataa: petrolinsininen vai valkoinen, sametti vai pellava, pyöreä vai neliskulmainen. 

Uusi asunto on onnistunut herättämään sisäisen sisustajani. Siis se koti, joka valmistuu vuoden päästä. Ja minä sisustan täällä mielessäni täyttä häkää tätä...

Share

Nuukailuvinkki nro 1: kukat

Ladataan...

 

Okei, tunnustus (taas): olen kukka-addikti. Yksi unelma-ammateistani oli ja on puutarhuri. Tosin ei täällä Suomessa.

Kotonani on epämääräinen lajitelma viherkasveja ja lähes aina leikkokukkia. Olen takuuvarma, että ne tuovat mukanaan hyvää feng shuita. Harmi vain, että niihin saa uppoamaan aikalailla rahaa, jos ostaa uuden kimpun kukkakaupasta joka viikko. ...

Share

Pages