Kiinnostaa: kreisit printtilautaset

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Mun äiti ei ikinä ymmärtäis sitä miks meillä on mustat lautaset,
sanoi eksäni muinoin Ikean lautashyllyn edessä. Olin yhdeksäntoista eikä päähäni uponnut se, miksi miehen äidin mielipiteellä olisi väliä lautasvalinnoissa. Mustat lähtivät messiin.

Niiden jälkeen minulla oli pitkään se...

Share

Inspiraatio: terassi

Ladataan...
purelove Pure Love

Kesän voi sanoa jo virallisesti alkaneeksi, joten kai sitä pitäisi saada terassikin laitettua valmiiksi! Aika pitkälle ollaan homman kanssa päästy, mm. kukat ja lavat sohvaa varten hommatu. Mutta sitä täydellistä viime silausta varten tuli haettua inspiraatiota...

Share

Tavaraton - tavoitteena tavarat on

Ladataan...
Sippu Sippunen Tavaraton

Miltä tuntuu, kun muuttaa lähes ilman tavaroita? Pakata mukaansa vain metallisia, lasisia ja keraamisia tavaroita eli käytännössä astiat. Kaikki muu pitää hankkia. Eikä vain itselle, vaan nelihenkiselle perheelle. Äidille, isälle ja kahdelle kouluikäiselle lapselle. Arjen pitää pyöriä niin normaalisti kuin se tässä erikoistilanteessa on mahdollista.

Mitä kaikkia tavaroita...

Share

Kuinka verhoilla sohva helposti (osa 1)

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Kun muutin loppuvuodesta lähes kalustamattomaan asuntoon (jossa oli onneksi kuitenkin sänky ja keittiön pöytä), ostin kahdellakympillä paikallsesta huutonetistä puusohvan. Eiks oo kiva, nään tässä paljon potentiaalia, sanoin kaverilleni. Ihan karmee, oli vastaus.

No sohva oli ruskea, pelkkä...

Share

Tätä asuntoa tulee ikävä

Ladataan...

Kun kaksi vuotta sitten aloimme etsiä vuokra-asuntoa, kävi meillä uskomaton tuuri: satuimme saamaan heti ensimmäisen asunnon, johon iskimme silmämme ja jota kävimme katsomassa. Rakastuimme tähän asuntoon välittömästi ja olemme viihtyneet täällä todella hyvin. Olo on erittäin haikea, kun nyt täytyy todeta, että tämän kuun lopussa on aika jättää tämä ihana koti taakse. Elämässä pitää kuitenkin aika ajoin uudistua ja mennä eteenpäin, ja koska emme halua enää asua vuokralla, on aika heittää...

Share

Kotikierros 3/3: Olohuone ja ruokailuhuone

Ladataan...

Tänään on vuorossa kotimme 1-vuotiskiertueen viimeinen osa, nimittäin kurkistus olohuoneeseen ja ruokailuhuoneeseen. Makuuhuoneen ja keittiön esittelin omissa postauksissaan ja oisin halunnut jakaa nämäkin kaksi huonetta omikseen, mutta se ei vaan onnistu. Olkkari ja ruokkis kulkevat käsi kädessä, ovat parhaita ystäviä, huomiosta kilpailijoita, kotimme kahteen osaan jakautunut sydän.

Valehtelisin jos väittäisin, että rakastuin juuri tähän asuntoon mistään...

Share

Pages