Jättilintu eli mun vuosipäiväylläri

Ladataan...
marjapilami Nørrebro Summers

Kuten tiedättekin, vietettiin tuossa hetki sitten F:n kanssa meidän 5-vuotispäivää. Ei olla aiemmin annettu toisillemme vuosipäivälahjoja - koska mitä ihmeen järkeä siinä on kun ne tavallaan kumoaa toinen toisensa, tai jotain (hmmmm, kuulostaapa fiksulta selitettynä). Ei vaan oo tuntunut siltä että tuo olisi meille mikään lahjanantojuhla. Nyt kuitenkin tahoillamme meidän molempien mieliin oli...

Jos et tiedä mitä haluat tehdä, sinun pitää tehdä kaikkea

Ladataan...

Kun olin viisitoistavuotias, en todellakaan tiennyt miksi haluan isona. Ja siinä iässä olisi pitänyt alkaa vähän tietämään.

Opo listasi ammatteja, joihin en allergioideni (siitepöly- ja eläinhilse sekä tietyt ruoka-aineet) vuoksi sopisi. Leipuriksi tai puutarhuriksi ei ainakaan, toimistotyökään tuskin sopii – toimistoissahan käsitellään paljon papereita, ja ne pöllyävät. (Heh, eipä arvattu vuonna 2004 paperittomien toimistojen tulevan).

Okei, sen verran tiesin, että...

Kohtuuhintaisia viherkalusteita

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olen ihan totaalisen hurahtanut viherkasveilla sisustamiseen. Ne kun tuovat niin paljon eloa ja iloa kotiin ja olenkin tunkenut niitä joka huoneeseen, vessa ja keittiö mukaanluettuna. Juttelen myös portugalilaisille kasveilleni suomeksi ja kämppikseni taitaa laulaa niille, niin hyvin ne kukoistavat....

8 x suosikkisisustuselementti

Ladataan...

Minä en ole mikään superinnokas sisustaja. Itseasiassa, olen aika sotkuinen eläjä, ja siivoaminen on minulle lähes aina pakkopullaa, joten vaikka välillä yrittäisinkin sisustaa, niin viikon päästä kämppä on jo ihan mullin mallin. Olemme asuneet avokin kanssa tässä kämpässä jo reilun vuoden, eikä meillä vieläkään ole esimerkiksi kattolamppua keittiössä tai verhoja ikkunoissa. Siitä huolimatta minulla on kotonamme muutama suosikkisisustuselementti, jotka piristävät kodin ilmettä hieman.

...

Pages