Valoa, valoa / Sconce love

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

Tuntuu, että olen päässyt jonkinlaisesta sisustuskuopasta, ja jaksan taas innostua kotijutuista ihan eri tavalla.

Seinälle tuikattavat kynttilälliset lampetit ovat olleet tovin hakevan silmäni alla kirpputoreilla. Olen innostunut niin antiikkisista, kuin vähän modernimmistakin lampeteista. Antiikkisemmat menisivät mukavasti modernien huonekalujen...

Kylpyhuoneeseen / Bathroom details

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Kylpyhuone alkaa olla loppusuoralla, ainoastaan putkitukset, listat ja viimeistelyt ovat tekemättä. Koska olen päättämätön haihattelija ja suunnittelen usein samalla kuin teen, peili ja sen yläpuolelle tuleva valaisin ovat vielä hakusessa. Tarkkaa puuhaa tämä meikäläisen kämppäremppa.

Näillä näkymin kallistun tuon kollaasissa...

On my way

Ladataan...
Suvi sur le vif Suvi sur le vif

 

Tämä viikko on mennyt alakuvan tunnelmissa, bussissa istuen ja aina jonnekin matkalla.

Turkuun on tullut hiukan pientä liikehdintää kaikkeen kotiin ja sisustukseen liittyen. Jos mielit inspiraatiota, talsi Linnankadulle...

Lehtisuosikki / Residence

Ladataan...

 

En tilaa lehtiä kotiin, mutta sorrun usein irtonumeroihin. Poimin usein italialaisen Elle Decorin tai kuvassa näkyvän naapurimaan Residence-lehden, joka on kiilannut suosikkilehtieni ykköseksi. Sen kodit ovat sopivasti trendeissä kiinni, mutta silti ajattomia. Ja kuvat ovat ihan Mielettömiä. 

*

Swedish Residence is my new...

Löytö / Find

Ladataan...

 

Nämä vanhat kauniit tapetit löytyivät eristeiden alta piilosta. Vaikka en ole sinällään mikään tapettifani ja meille ei seinään uusia tule, vanhoissa tapeteissa on silti oma charminsa.

Ajattelin säilyttää nämä palaset ja ja sujauttaa ne vaikka kehyksiin jollain tavalla.

*

Old tapestry that we found when going through the...

Pages