Epilaattorin täydellisyys

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ai vitsi, minkä heräämisen olenkaan kokenut viimeisen kuukauden aikana. Epilaattori on nimittäin aivan järkyttävän kätsy maailmanmullistava pelastuskapistus! Ja antakaapa, kun kerron miksi.

Olen käyttänyt epilaattoria sääriini joskus pari vuotta sitten ahkerastikin. Viime kesänä taisin jättää vempeleen unholaan kokonaan ja nyt muutamia viikkoja sitten koklasin uudempaa blogin kautta saatua versiota uudelleen. Halusin selvittää, miksi joskus tykkäsin...

Istukkavoide - ällöttääkö?

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Esittelin vähän aikaa sitten Instagramissani pomoni minulle tuliaiseksi ostamaa istukkavoidetta. Pomoni kävi Uudessa-Seelannissa ja törmäsi siellä JC New Zealand -merkkiseen Placenta Crèmeen ja halusi tuoda sen minulle tutkailtavaksi.

Yllätyksekseni inboksini täyttyi kauhistelevistä viesteistä: "Hyi, mitä ihmettä?" "Yök kamalaa!!" ja meikäläinen jäi miettimään, mikäs tässä nyt niin kamalaa oli? Miksi istukan käyttö kosmetiikassa olisi niin järkyttävää...

Yllätysihastuminen klassikkotuotteeseen

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi ihonhoidon klassikkotuote on kiinnostanut minua melkeinpä aina, mutta jostain syystä (ehkä hinnan takia) en ole koskaan päässyt kunnolla testaamaan sitä. Kyseessähän on Estée Lauderin Advanced Night Repair, joka on sen lähes 40-vuotiaan elinaikansa noussut todellisen klassikon maineeseen. Enkä taas ihmettele miksi.

...

Muutama kelpo alepoiminta

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

En itse harrasta ihan hirveästi alehaukkailua, sillä ostan tuotteita silloin kun niitä tarvitsen, jos tarvitsen. Yritän silti aika-ajoin selailla eri nettikauppojen aleja ja varsinkin näin keskikesän tienoilla niistä voi bongata tosi hyviä tarjouksia. Olen tsekkaillut, josko niitä isoimpia lempparituotteitani löytyisi alehyllyiltä ja joita voisin tulevaisuuden varalta hamstrata ja löysinkin pari aika hyvää juttua. Tässä niistä parhaimmat! :)

...

3 x tuote jota en käyttäisi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tänään vähän kriittisempää tekstiä muutamista tuoteryhmistä, joita on taas viime aikoina tullut ihmeteltyä. Eli tässä kolme kosmetiikkatuotetta, joitan en käyttäisi, ostaisi tai edes kokeilisi (samaisessa järjestyksessä).

Fluoriton hammastahna

Jossain vaiheessa markkinoille purskahti iso määrä erilaisia fluorittomia hammastahnoja, joita markkinoijat ehkäpä esittelivät luonnollisina vaihtoehtoina fluorillisille ja...

Iltapäivä kosmetiikan säilöntäaineden parissa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tiistai-iltana riensin suoraan labratöiden parista opiskelemaan Teknokemian Yhdistyksen johdolla kosmetiikan säilöntäaineista. Tällaiset informaationtäyteiset tilaisuudet ovat ehdottomasti lemppareitani, sillä yritän aina imeä kosmetiikasta kaiken mahdollisen tiedon ja näin siihen pääsi käsiksi oikeasti alan asiantuntijoiden opastuksella.

...

Koko kevään luetuimmat postaukset

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Nyt kun kevät alkaa olla takana päin ja on aika siirtyä kunnolla kesäaikaan, päätin myös tutkailla vähän blogini kevään analytiikkaa. Selvitin koko kevään viisi luetuinta postausta yrittäen samalla pohtia minkälaisista postauksista ruudun sillä puolella oikein pidetään.

Ihonhoito, arkimeikkijutut ja tutorialit kiinnostavat selvästi, mutta suurin yllättäjä oli tuo uudehko ja silti viiden kärkeen viiden kuukauden ajalta noussut Lumenen CC-voiteesta...

Kesän parhaat kasvojen itseruskettavat

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vaikka käytän kasvojen itseruskettavia ympäri vuoden, kuten olen kertonutkin, keväällä saan hommaan ihan uuden innon, kun merkit lanseeraavat mitä innovatiivisimpia uutuuksia ihon ruskettamiseen ilman haitallisia säteilyjä.

Itseäni kiinnostavat erityisesti kasvojen itseruskettavat, sillä niiltä myös vaadin ehkä vartalon itseruskettavia enemmän. Tuotteen pitää tuntua kevyeltä, siinä ei saa olla voimakasta tuoksua ja sen pitää antaa kunnolla väriä jo...

Pages