Takuulla kuulas iho - Pixi Glow Tonic

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Kerroin eilen uusimmasta ihailuni kohteesta, meikkaaja Katie Jane Hughesista (@katiejanehughes), jonka upea iho on ihan kuin jostain toisesta maailmasta. Halusinkin heti Katien bongattuani selvittää hänen ihonhoitorutiininsa ja toivoin tietysti samalla, että omasta arsenaalistani löytyisi joitain samoja tuotteita. Ja löytyihän sieltä!

...

Share

Suosikit tarjouksessa!

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*sis. mainoslinkkejä

Välipäivien alet ovat kuumimmillaan ja vaikka joululahjojen keskelle ei tarvitsisikaan enää yhtään lisää purkkeja, voi vanhoja suosikkeja hamstrata tulevaisuuden varalle. Tässäpä siis meikäläisen ikisuosikit, jotka ovat olleet esillä blogissa jo varmaan 65 000 kertaa ja joita käytän yhä uudelleen ja uudelleen, joten näitä meikä taitaa ostaa sen varalle, että nykyiset jossain vaiheessa loppuvat.

...

Share

Tehokkain kasvokuorintaväline

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Moni käyttää paljonkin rahaa ja vaivaa sen täydellisen kuorinta-aineen metsästykseen. On toki niitä herkkäihoisia, joille ei sovi muut, kuin hellävaraiset entsyymikuorinnat, mutta meikäläinen kuuluu siihen sakkiin, joka voi hinkata kasvojaan vaikka millä ilman ihon ärsyyntymistä.

Olenkin aina tykännyt enemmän niistä mekaanisista kuorinnoista entsyymikuorintojen sijaan. Haluan, että kuorinta-aineessani on kunnolla rakeita, joilla kuolleet ihosolut...

Share

5 x DIY-hoito jouluksi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Päätin julkaista uudelleen vuosi sitten kokoomani jutun erilaisista DIY-naamioista ja -kuorinnoista ja lisäsin yhden uuden mukaan joukkoon. Näitä voi askarrella vaikka joulusaunaan tai viime hetken lahjaksi ystävälle. Tee naamio tai kuorinta vain lasipurkkiin, liimaa kylkeen lappu, joka kertoo sisällöstä ja viimeistele kauniilla nauhalla.

...

Share

Vuoden parhaat uutuudet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Pääsin tänä vuonna valitsemaan Demin vuoden parhaita uutuustuotteita. Purkkeja tulee testattua vuoden aikana kyllä aikamoinen määrä, joten jos niistä sadoista joku jää vakkarikäyttöön, on se tuotteelta jo aikamoinen saavutus.

Tänä vuonna erilaisia hehkutuotteita on tullut hurja määrä lisää. Myös erilaisia huulikiiltoja tuntuu tulevan jokaiselta merkiltä sinne mattapunien rinnalle. Ihonhoidossa tietysti aasiasta kantautuvat erikoistuotteet ovat ottaneet...

Share

Uusi supertehokas huulivoide - eos Smooth Stick

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Jos jossain olen kranttu, niin huulirasvojen valinnassa. Huulivoiteen koostumuksen ja ainesosalistan pitää olla juuri oikea ja voiteen pitää tehdä ihan kunnollinen hoitava vaikutus omiin helposti rohtuviin ja kuiviin huuliini. Lisäksi oman huulivoiteeni pitää aina olla vaseliiniton ja tässä asiassahan olemme ikuisesti siskoni kanssa eri mieltä (Irenen tekemä juttu...

Share

10 joululahjavinkkiä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

*Sis. mainoslinkkejä

Joulunaika on tullut meikäläiselle jotenkin ihan kulman takaa ja yllättäen. Oma pää on ollut niin kiinni töissä, että vasta nyt olen alkanut huomata ihmisillä joulukoristeita ja kuusia!

Toivonkin, ettei tämä joululahjapostaukseni tule teille aivan liian myöhään. Tai olkoon tämä sitten se viimeinen oljenkorsi niille meikäläisen kaltaisille maijamyöhäisille! Suurin osa näistä löytyy esim. Sokoksien ja...

Share

Kuivan juhlanaaman pelastaja

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tämän päivän tuote on itse asiassa sellainen, johon en heti ihastunut, mutta siskon ansiosta annoin sille uuden mahdollisuuden. Ja onneksi annoin! Origins Drink Up Intensive Overnight Mask to Quench Skin's Thirst (saatu) on nimittäin osoittautunut meikäläisen kuivan talvi-ihon ykköspelastajaksi.

Ja siis pakko sanoa, että tämä toimii aivan järjettömän hyvin silloin, kun tulet juhlista yön pikkutunneilla, peset meikit, heität tämän...

Share

Syksyn yllättäjä - Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Yksi tämän syksyn suurimmista yllättäjistä on edullinen, söpö ja tulee sellaiselta merkiltä, miltä en odottaisi uutta lempikasvovoidettani. Kyseessähän on siis jo viime kuun 10 alle 10 e -postauksessani mainitsemani Garnier Skin Active Rose Moisture+ Botanical Day Cream, jonka halusin nyt vielä erikseen nostaa esille.

...

Share

Inci-tutkailua - Mihin kiinnitän ainesosaluetteloissa huomiota ja miksi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Muutama teistä lukijoista on toivonut postausta siitä, mihin minä kiinnitän tuotteiden INCI- eli ainesosalistoissa huomiota; mitä vältän ja mitä erityisesti etsin. Lokakuun Trendissä olikin sopivasti Virpi Salmen juttu aiheesta ja päätin ottaa sen mukaan tähän jo pitkään luonnoksissa roikkuneeseen postaukseen.

Olen toki kiinnostunut kosmetiikan yksittäisistä ainesosista ja niiden vaikutuksista kehoon, mutta ymmärrän myös, että tällä ei-kemistin...

Share

Pages