Tyhjää täynnä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ah, se tunne, kun saat tässä valtavassa purkkimeressä käytettyä näin monta tuotetta viimeistä pisaraa myöten loppuun! Keräsin siis jälleen yhteen viime aikoina tyhjenyneen purnukan eli nämä, jos jotkut on hyviä :)

Estelle&Thildin vartalonhoitotuotteet ovat yksiä suurimmista suosikeistani enkä voi varmaan koskaan...

Share

Superhyvä, liian hintava

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kirjoitin tätä postausta jo ihan innoissani ja olin niin iloinen, että olin löytänyt todella toimivan huulirasvan, sillä niitä meikäläisen arsenaalissa on todella vähän.

Postauksen loppuun olin tuttuun tapaan lisäämässä tuotteen hintaa, kunnes löysin sen pr-tiedotteesta ja melkein sain sydärin: 94 euroa!! Siis yhdeksänkymmentäneljä. 94. Huulirasvasta. Eli ihan FIY ennen kun ehdit lukea tämän hypetyspostauksen ja innostumaan itsekin tästä tuotteesta. Jos...

Share

Kesäsäärten pelastus - Vita Liberata Body Blur

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sääret on meikäläisellä sellainen paikka, mihin ei tartu aurinko, eikä itseruskettava. Jalat loistavat valkoisuuttaan oli vuodenaika mikä tahansa, eikä culotteseja juuri huvita laittaa päälle, kun muu kroppa on kuitenkin itseruskettavasta paahteinen.

Tässä apuun tulee meikäläisen jokakesäinen pelastaja: Vita Liberata Body Blur.

...

Share

10 alle 10e

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä

Jes, olen vihdoin saanut kasaan 10 huipputuotetta, jotka saa omakseen pikkurahalla. Hinta ja laatu eivät aina kulje käsi kädessä, vaan oikein kelpotuotteita voi saada jopa alle (tai vähän yli) kympillä. Tässä siis kasa sellaisia mahtavuuksia!

...
Share

Veet Sensitive Precision Beauty Styler - hellävaraiseen muotoiluun herkille ihoalueille

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Veet

Niin kuin olette ehkä huomanneet, panostan kulmiini ja olen innoissani aina, kun markkinoille tulee uusi apuväline niiden siistimeen. Siksi olin aika tohkeissani kun ensimmäisen kerran pääsin kokeilemaan tätä Veet Sensitive Precision Beauty Styler -monitoimituotetta yhteistyön merkeissä.

Kuten mainitsin, tämä söpö vempele on oikea monitoimilaite. Se lisäksi, että sen monet ominaisuudet sopivat...

Share

2 x mielenkiintoinen ihohoitoartikkeli

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olen viime aikoina törmännyt tosi moniin hyviin ihonhoitoartikkeleihin. Niissä on mielestäni käsitelty sellaisia asioita, joista ei ihan hirveästi löydy ainakaan netistä tietoa. Siksi olenkin imenyt näistä kaiken tiedon itseeni ja toivottavasti nämä kiinnostavat myös teitä :)

IHON VANHENEMINEN

Helsingin Sanomien artikkeli ihon vanhenemisesta...

Share

Parhaat kuorinta-aineet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Painotan aina kasvojen ja vartalon ihon kuorinnan tärkeyttä. Vartalon iho täytyy ehdottomasti kuoria ennen itseruskettavien käyttöä ja kasvojen iho pysyy heleänä viikottaisella kuorinnalla. Mutta vasta nyt kun joku teistä lukijoista huomautti tajusin, etten ole tehnyt postausta lempikuorinta-aineistani!

Vartalokuorinnalta haluan tehoa ja kevyttä kosteutusta, mutta suihkunjälkeinen ihotuntuma ei missään nimessä saa olla tahmea tai öljyinen. Etenkin...

Share

Kesän kepein aurinkosuoja kasvoille

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tein kesäkuun Demiin vähän isomman jutun aurinkosuojista ja testailin sitä varten valtavan määrän erilaisia voiteita, suihkeita ja huulirasvoja. Yksi varmaan parista kymmenestä tuotteesta nousi ylivoimaisesti ylitse muiden ja se oli nimihirviö Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hydrating Face Protection Mist SPF50.

...

Share

Öljyn teho ja huumaavat tuoksut - esittelyssä Nivea Body Oil in Lotion -voiteet

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Nivea on aina ollut minulle se perusluotettava merkki ihonhoitoon ja auringolta suojautumiseen. Merkin perinteinen tuoksu on hyvin linkittynyt lapsuuteeni, kun äitini yöpöydältä löytyi aina the Nivea Creme -peltipurkki. Nivea edustaa minulle edelleen turvallista,...

Share

Vinkkejä ja ohjeita itseruskettavien käyttöön

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten olen jo useaan otteeseen todennut, olen todellinen itseruskettavien suurkuluttaja. Ja näin vuosien harjoittelulla täytyy myöntää, että meikäläisestä on tullut jo aikamoinen mestari eri ii-ärrien käytössä! Jossain vaiheessa taisin kehittää itselleni jonkinlaista faketanorexiaa, mutta onneksi olen päässyt siitä jo aika hyvin eroon :D

Itseruskettavien käyttö onkin yksi aihe, joka herättää paljon kysymyksiä niin täällä blogin puolella kuin...

Share

Pages