Inci-tutkailua - Mihin kiinnitän ainesosaluetteloissa huomiota ja miksi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Muutama teistä lukijoista on toivonut postausta siitä, mihin minä kiinnitän tuotteiden INCI- eli ainesosalistoissa huomiota; mitä vältän ja mitä erityisesti etsin. Lokakuun Trendissä olikin sopivasti Virpi Salmen juttu aiheesta ja päätin ottaa sen mukaan tähän jo pitkään luonnoksissa roikkuneeseen postaukseen.

Olen toki kiinnostunut kosmetiikan yksittäisistä ainesosista ja niiden vaikutuksista kehoon, mutta ymmärrän myös, että tällä ei-kemistin...

Share

Arvonta! Voita Lumenen joulukalenteri

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sain eilisen joulukalenteripostauksen jälkeen Lumenelta viestin, jossa tarjottiin kolmea Lumenen Nordic Beauty -joulukalenteria teille arvottavaksi. Ja halusinhan minä ehdottomasti tarttua tilaisuuteen, joten pistetäänpä tämä skaba saman tien tulille!

...

Share

9 x kosmetiikkajoulukalenteri

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Eräs lukija pyysi Instagramin puolella postausta tämän vuoden kosmetiikkajoulukalentereista. Jotenkin kiireestä hitaalla käyvät aivoni eivät edes olleet saaneet tätä ajatusta päähäni, onneksi minulla on teidät lukijat, joilta saan aina parhaat postausideat :) Tässä ne siis tulevat, vuoden 2017 ihanimmat kosmetiikkajoulukalenterit! Ja kannattaa olla nopea, monet näistä myydään varmasti loppuun nopeasti.

...

Share

Bioeffect - tieteen tukemaa kosmetiikkaa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten eilen kerroin loppuviikko oli aivan upea ja sain kokea ja näkeä juttuja, joita varmasti moni ei tule koskaan kokemaan. Pääsin siis Bioeffectin vieraaksi merkin kotimaahan, Islantiin!

Lähdimme heti ensimmäisenä aamuna tutustumaan Bioeffectin toimitiloihin pienen matkan päähän Reykjavikin keskustasta. Samassa rakennuksessa oli toimiston lisäksi laboratorio, jonne pääsimme myös kurkkaamaan....

Share

10 alle 10e

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Taas on aika koostaa yhteen viime aikoina ihastuttaneet tuotteet, jotka kaiken lisäksi saa omakseen aika edullisesti! Eli kymmenen hinta-laatusuhteeltaan ihan mahtavaa tuotetta tulee tässä:

Maybelline Master Prime Hydrating Primer pohjustusvoide, 9,90 e (...

Share

Paras shaver

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Vaikka kovin olenkin hifistelijä kauneusjutuissa, pari asiaa on, joissa menen ihan perusjutuilla. Toinen on meikinpoisto Sebamedillä ja toinen karvanpoisto... miesten partahöylillä.

Olen käyttänyt Gillette Blue II Plus Slalom -höyliä niin kauan kuin muistan. Olen saanut blogin kautta muutaman Gilletten ihanan Venus-luksushöylän, mutten ole koskaan raaskinut ostaa niihin kalliita vaihtopäitä, kun edellinen on tylsistynyt. Ne kun voivat maksaa jopa pari...

Share

Parempi kun osasin odottaa - Elivo Puhdistusvaahto

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Olette ehkä jo kuulleet tämän pari kertaa, mutta meikäkaunesbloggaaja on siitä vähän erikoinen, etten käytä meikinpoistoon juuri koskaan mitään muuta kuin Sebamediä. Tunnen, että sillä meikki lähtee hyvin, eikä silmiä tai ihoa kirvele. Pari kertaa viikossa ja juhlameikin puhdistuksen yhteydessä käytän kyllä misellivettä, mutta jokapäiväisessä käytössä en ole sitä pitänyt tarpeellisena tai edes ihoystävällisenä.

Ja kuten olen aiemmin pauhannut, ei mikään...

Share

Kesän heleys takaisin kasvoille - Lumene Valo Glow Lumenessence kirkastava hoitovesi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kaupallinen yhteistyö: Lumene

Lokakuu on kuin varkain pyörähtänyt käyntiin ja nyt alkaakin olla viimeistään aika vaihtaa kesän kevyt ihonhoito talviajan hoitavampaan ja ravitsevampaan. Itse olenkin jo siirtynyt astetta kosteuttavampaan ihonhoitoon, kun iho on siirtynyt syksyiseen kuivaan olotilaansa.

Tänään esittelenkin teille erään uutuustuotteen, joka tulee kyllä tarpeeseen, kun haluat pitää kesän tuoman kuulauden...

Share

Kaksi uudelleen ostettua luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Usein, jos käytän jonkun testiin saadun tuotteen loppuun tarkoittaa se jo sitä, että olen todella pitänyt siitä. Aika usein rakkaus ei kuitenkaan jatku sen pidemmälle, vaan olen ehkä jo löytänyt jo jonkun paremman tai ainakin yhtä hyvän tuotteen loppuneen tilalle.

Harvemmin, tai siis todella harvoin, käy niin, että saan tuotteen testiin, käytän sen loppuun ja ostan vielä uuden purkin tilalle! Se, jos joku on ihme ja...

Share

Sebamedin haastaja - Lierac Double Cleansing

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten moni teistä, ja suurin osa lähipiiristäni, tietää, ra-kas-tan Sebamediä. Siis sitä ihan tavallista vihreää tai oliiviöljyllä höystettyä valkoista pesuainetta. Siis tätä. En useinkaan käytä meikinpoistoon mitään muuta tuotetta, koska muita ei tarvita. Sebu poistaa silmämeikin, huulimeikin ja pohjameikin yhdellä pesukerralla ilman sen kummempia...

Share

Pages