Kaksi uudelleen ostettua luonnonkosmetiikkaa

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Usein, jos käytän jonkun testiin saadun tuotteen loppuun tarkoittaa se jo sitä, että olen todella pitänyt siitä. Aika usein rakkaus ei kuitenkaan jatku sen pidemmälle, vaan olen ehkä jo löytänyt jo jonkun paremman tai ainakin yhtä hyvän tuotteen loppuneen tilalle.

Harvemmin, tai siis todella harvoin, käy niin, että saan tuotteen testiin, käytän sen loppuun ja ostan vielä uuden purkin tilalle! Se, jos joku on ihme ja...

Share

Sebamedin haastaja - Lierac Double Cleansing

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kuten moni teistä, ja suurin osa lähipiiristäni, tietää, ra-kas-tan Sebamediä. Siis sitä ihan tavallista vihreää tai oliiviöljyllä höystettyä valkoista pesuainetta. Siis tätä. En useinkaan käytä meikinpoistoon mitään muuta tuotetta, koska muita ei tarvita. Sebu poistaa silmämeikin, huulimeikin ja pohjameikin yhdellä pesukerralla ilman sen kummempia...

Share

Paras näpynnitistäjä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Näppyjen ja finnien nitistämisessä en yleensä usko mihinkään poppaskonsteihin. Jos näppy on tullakseen, se tulee ja no naamalla juuri niin kauan kun haluaa.

Silti olen aina mielenkiinnosta testannut kaikki mahdolliset keinot finnien pikaisempaan lähtemiseen. Olen kokeillut teepuuöljyä, Azulen pastea, hammastahnaa ja kourallisen muita kosmeettisia näppyaineita. Mikään ei ole tehnyt sen suurempaa vaikutusta (paitsi Aco Spotless Overnight Spot Treatment...

Share

Suosikit ennen ja nyt: hiukset ja ihonhoito

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Meikkien kanssa oli helppo vetää se ennen-jälkeen-raja, koska meikkityyli ja tarpeet ovat muuttuneet paljonkin pienen ajan sisällä. Hiusten ja ihonhoidossa ei taas ole tapahtunut sen dramaattisempia käänteitä ja yleensäkin näissä on tullut pitkälti käytettyä sitä mitä postiluukusta nyt on sattunut testiin tipahtamaan. Mutta tässä silti muutamia vähän vakkarimmiksi jääneitä ja sellaisina vuosia sitten (kun kosmetiikkaostokset tehtiin Vapaa-Valinnassa) olleita tuotteita.

...
Share

Lukijan suosikista omaksi suosikiksi

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Tykkään lehtihommia enemmän blogihommista varmaankin siitä syystä, että blogissa kommunikointi on vastavuoroista. Minä annan vinkkejä omista lemppareistani ja te kerrotte kommenttiosiossa omista suosikeistanne. Olen tutustunut moniin tuotteisiin teidän ansiostanne ja niin kävi taas!

Joku teistä asiantuntevista lukijoista mainitsi jossain postauksessani Organic Shop Soft Face Gommage Morning Coffee -kasvokuorinnan. Koska oma...

Share

Pihkaa haavoihin - Pihqa Kuusenpihkavoide

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

En varmastikaan ole ainoa, jolla käynnistyy stressaavassa tilanteessa joku ärsyttävä tapa. Toiset nyppivät hiuksiaan, toiset syövät kynsiään, naksuttelevat niveliään tai pureskelevat huuliaan. Meikäläinen puree työstressin alla kynsinauhansa ihan tuusan nuuskaksi. Ja kun nämä avonaiset kynsinauhat altistuvat ympäristön bakteereille, lopputuloksena on aivan järkyttävän kipeät sormet.

...

Share

Tyhjää täynnä

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Ah, se tunne, kun saat tässä valtavassa purkkimeressä käytettyä näin monta tuotetta viimeistä pisaraa myöten loppuun! Keräsin siis jälleen yhteen viime aikoina tyhjenyneen purnukan eli nämä, jos jotkut on hyviä :)

Estelle&Thildin vartalonhoitotuotteet ovat yksiä suurimmista suosikeistani enkä voi varmaan koskaan...

Share

Superhyvä, liian hintava

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Kirjoitin tätä postausta jo ihan innoissani ja olin niin iloinen, että olin löytänyt todella toimivan huulirasvan, sillä niitä meikäläisen arsenaalissa on todella vähän.

Postauksen loppuun olin tuttuun tapaan lisäämässä tuotteen hintaa, kunnes löysin sen pr-tiedotteesta ja melkein sain sydärin: 94 euroa!! Siis yhdeksänkymmentäneljä. 94. Huulirasvasta. Eli ihan FIY ennen kun ehdit lukea tämän hypetyspostauksen ja innostumaan itsekin tästä tuotteesta. Jos...

Share

Kesäsäärten pelastus - Vita Liberata Body Blur

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Sääret on meikäläisellä sellainen paikka, mihin ei tartu aurinko, eikä itseruskettava. Jalat loistavat valkoisuuttaan oli vuodenaika mikä tahansa, eikä culotteseja juuri huvita laittaa päälle, kun muu kroppa on kuitenkin itseruskettavasta paahteinen.

Tässä apuun tulee meikäläisen jokakesäinen pelastaja: Vita Liberata Body Blur.

...

Share

10 alle 10e

Ladataan...
Erika Naakka NUDE

Postaus sisältää yhteistyölinkkejä

Jes, olen vihdoin saanut kasaan 10 huipputuotetta, jotka saa omakseen pikkurahalla. Hinta ja laatu eivät aina kulje käsi kädessä, vaan oikein kelpotuotteita voi saada jopa alle (tai vähän yli) kympillä. Tässä siis kasa sellaisia mahtavuuksia!

...
Share

Pages