Kuvanmuokkauksen musta aukko

Ladataan...

Nykyaikana sosiaalinen media on täynnä mitä upeampia kuvia: selfieitä, maisemia, ruokaa, vaatteita... Oikeastaan ihan kaikkea. Monissa kuvissa käytetään apuvälineenä kuvanmuokkausta, joka on "perinteisen" Photoshopin lisäksi nykyään käytössä myös filttereiden ja kännykkäsovellusten muodossa. Oikeastaan, on hyvin harvinaista törmätä täysin luonnollisiin kuviin enää missään.

 

Kuvanmuokkaus on erinomainen tapa säätää kuvien valo- ja väriasetuksia, poistaa...

Some ja minäkuva

Ladataan...

Olen lähes poikkeuksetta tykännyt somesta siitä lähtien kun siihen lähdin mukaan. Ihan ekana joskus 15 vuotta sitten kuvioihin tuli IRC- galleria, seuraavaksi taisin liittyä Facebookiin vuonna 2007. Lisäksi liityin joitain vuosia sitten Instagramiin ja ja pari vuotta sitten Snapchatiin, joka on nyt kyllä jäänyt jo unholaan. Käyttämäni kanavat ovat kaikki olleet aika kuvapainoitteisia.

Oma polkuni näissä kanavissa on aina kulkenut samaa reittiä: ensin olen tekemisissä vain läheisten...

Totuus kuvien takana

Ladataan...

 

Veikkaan, että elämäni näyttää sosiaalisen median kautta katseltuna aika kivalta. On uusi koti, kiinnostava työ, aurinkoisia päiviä ja sen sellaista. No se on ihan totta. Elämäni on pääosin kivaa. Mutta tarinalla on myös toinen puoli. Se, jonka harva kertoo somessa. 

Päästäkseni tähän kotiin minun oli ensin erottava (kahdesti), otettava iso laina ja...

Elämää Instagram-kuvien takaa osa 3

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Postaussarja saa jatkoa. Linkit aiempiin postauksiin löydät tämän kirjoituksen lopussa. :)

Tämä oli viime kesän ihanimpia viikonloppuja. Meillä oli Australiasta sukulaisia käymässä, samaan aikaan oli useampi todella kiva pressitapahtuma ja tätini kuusikymppiset. Oli luksusta kun kerrankin aussiperheen vierailun aikana sää oli Suomessa helteinen...

Vähän erilaista seurattavaa Instagramissa

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Instagram ja sen negatiiviset puolet ovat olleet viime aikoina tapetilla. Käyttäjät ovat tyytymättömiä kun sovellus täyttyy Malediiveilla tai Fijillä yläosattomissa keikistelevistä beibeistä. Minulla ei ole mitään näitä beibejä vastaan, mutta jos kuitenkin kaipaat Instagramiin vaihtelevaa sisältöä, kurkkaa seuraaviin tileihin:

...

Pages