Uudenlainen kiitollisuuspäiväkirja

Ladataan...

 

Avauduin ystävälleni Ainolle Instagram-ahdistuksestani. Siitä, miten se on muuttunut niin ammattimaiseksi, etten enää viihdy. Ja siitä, että olen katsonut niin paljon muiden kauniita kuvia, etten osaa enää olla omanlaiseni. Hän sanoi:

”Mitä jos ajattelisit siitä laillani. En jaksa pitää kiitollisuuspäiväkirjaa, mutta sen sijaan tallennan Instagramiin hyviä...

Share

Instagram ei ole elämäni

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kaverini odottivat 10 minuuttia että oma tilaukseni saapuisi pöytään jotta saisin yhtenäisemmän kuvan.

 

Rakastan valoisia, seesteisiä ja mielikuvituksellisia kuvia. Siksi selaankin Instagramia muutaman tunnin välein, joka päivä. Tykkään myös itse panostaa ottamaani kuviin.

Instagram on yksi harvoja...

Share

Someihastus

Ladataan...

Paatuneinkin sinkku tarvitsee silloin tällöin pientä säpinää, edes mielikuvituksen tasolla. Olen jo hetken aikaa kiinnittänyt huomiota somessa yhteen tyyppiin, joka vaikuttaisi olevan kaikin puolin Hyvä Ihminen. Feministi, puolustaa heikompia, ei ota itseään ja omaa maskuliinisuuttaan turhan vakavasti. Seuraamme toisiamme parillakin sosiaalisen median alustalla ja aina se vähän kutkuttaa vatsanpohjaa kun saan häneltä tykkäyksen. Jopa muutamia yksityisviestejä on vaihdettu, muttei mitään...

Share

Sosiaaline media, hyvä vai huono juttu?

Ladataan...
roosarantanen Roosaonholiday

Sosiaalinen media on järjettömän isossa roolissa lähes jokaisen arkipäivää ja sen helppous kiehtoo. Se on viestinnän väline, tapaamispaikka ja tiedon lähde. Se on paikka, jossa ilmaistaan itseään ja inspiroidutaan. Mielipiteiden kohtaamispaikkana se tarjoaa meille mahdollisuuden keskustelulle ja vertaistuelle. 

...

Share

Sosiaalinen media osana arkea

Ladataan...

Mammalandian bloggarit kirjoittavat joka kuukausi yhdestä tietystä ja vaihtuvasta aiheesta. Nyt helmikuussa aiheena oli some osana perheen arkea.

Itse olen aikalailla lennosta somettelija. Päivityksen tekeminen tai kuvan jakaminen vie vain muutaman kymmenen sekuntia, joten koen ettei se ole keneltäkään pois. Olen myös aika hyvin vakiinnuttanut sometuskäytäntöni: sometan kun on aikaa esimerkiksi iltaisin. Valokuvia saatan ottaa paljonkin päivien aikana ja siihen...

Share

Following is fundamental

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Aika on vierähtänyt taas sai-raan nopeasti. Olen kirjoittanut blogia pitkän tauon jälkeen Lilyssä jo kuukauden verran, hurjaa! 

Blogin ylösnousemus on tuonut mukanaan myös aivan uusia seuraajia. Mukavaa, että olette löytäneet perille!...

Share

Eniten käyttämäni puhelinsovellukset

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Sovellukset, joita käytän eniten...

WhatsApp. Todella kätevä kaikenlaiselle kommunikoinnille, viimeisimpinä uudistuksena soitto maailman eri kolkissa asuville sukulaisilleni. Se on ilmaista ja yhteys yleensä erittäin hyvä. (Paitsi että viimeisimmän päivityksen myötä hymiöt on ihan outoja! En tykkää yhtään.)

Muistio....

Share

Maailman menosta hämmentynyt

Ladataan...
MelinaAnna Feel good, do good

Tässä olen pohdiskellut, että jossain tuolla on kuulemma tavallisia ihmisiä joilla on Instagram-strategia. Siellä jossain he kulkevat visio mielessään siitä, mitä sinne Instagramiin laitetaan ja milloin, millä filtterillä ja miten ne sopivat värimaailmaltaan sekä aihepiiriltään yhteen ja mihin päämäärään ne tähtäävät.

Sitten ole pohdiskellut, että ehkä olen vaan niin maalainen, etten tajua tästä maailmasta mitään. Ei ole tullut mieleen, että pitäisi laatia itselleen Instagram-...

Share

Pages