Juhannuskakku

Ladataan...

Minä olen aina leiponut kakun juhannukseksi. Nimenomaan mansikkatäytekakun. Mansikoiden pitää olla suomalaisia, koska ne vain ovat parhaita.

Tänä vuonna mansikatkin ovat kylmyyden takia myöhässä, mutta löytyi kuitenkin pieniä rasioita (suolaisella hinnalla) kotimaista mansikkaa. Ostettava se kuitenkin oli, sellainen pieni ja kallis.

Kakkupohja piti leipoa ensimmäisenä....

Share

Palaveriherkut

Ladataan...

Meillä tarjotaan usein palavereissä kahvin ja teen lisäksi jotain syötävää. Välillä makeaa, välillä suolaista. Tämä tapahtuu kuitenkin aina, kun on vieraita. Nyt oli vieraita Ruotsista. Loput mitä palavereistä jää, tuodaan meidän kahvipöydälle (on onni kuulua neuvotteluhuoneita lähimpänä olevaan "kahviporukkaan", nimittäin muut jää aina ilman). Joten aika ajoin nautimme kaikenlaisia herkkuja. Ruotsalaisille tarjottiin suklaakakkua, lienee joku juustokakku? Ja hedelmiä.

Kakku oli hyvää...

Share

Onnellisen naisen minttu-suklaa-smoothie

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Kuopus herätti kello 04:48. Otin tyynyni mukaan ja ahtauduin lapsen viereen nukkumaan hänen omaan sänkyynsä. Kello 5:55 vierestäni kajahti iloinen laulu: "Ryhmä Hau, Ryhmä Hau, kakkaa siellä täällä!" Esikoisen piti myös herätä poikkeuksellisen aikaisin. Nousin ylös lasten kanssa. Kello 7:15, kun olin saanut lapset...

Share

Suklaaherkku

Ladataan...

Kun samassa ruokakaupassa käy liikaa, sokeutuu. Minulle, meille käy niin. Otan vain ne samat asiat ja tavarat kauppakärryyn tutuilta paikoiltaan, enkä juuri uutuuksia katsele, vai pitäisikö sanoa, että en näe. Kuljen kaupassa kuin laput silmillä. Usein on kiirekin tai väsynyt töiden jälkeen, ei edes jaksa katsella. Meille on tullut myös tapa kiertää kauppa aina samalla, tutulla reitillä. Joskus olemme aloittaneet kiertämisen väärästä päästä, niin puolet jäi ostamatta! Kääk, millaisia tapojen...

Share

Äitienpäiväkakku

Ladataan...

Minä leivoin kakun, täytin ja kostutin sen eilen illalla. Tänään 16v tyttäreni koristeli sen taidokkaasti! Tuli aivan ihana! Eiköhän se maistukin taivaalliselle, toivotaan!

Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa, joten sen enempiä selittelemättä, mennään kuviin:

...
Share

Suklaaraakakakku

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Tein vapun brunssipöytään raakakakun, joka maistui ihanalle. Raikkaalle, sopivan suklaiselle, eikä liian makealle. Joskus onnistun tekemään sellaisen kakun, jota haluan tehdä toisenkin kerran, tämä oli nyt sellainen.

pohja:

n. 1,5 dl pähkinäsekoitusta

n. 1,5 dl taateleita

ripaus laatusuolaa

loraus agavesiirapia

täyte:

2...

Share

Call The Chocolate

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Olen pahimman luokan suklaan rakastaja, joka on selvästi käynyt ilmi jo Ruohonjuuressa, sillä sain useamman suklaalevyn viime käynnillä! Vivanin iChoc -suklaalevyt ovat kaikki vegaanisia, 100% luomulaatuisia, ne valmistetaan riisimaitoon ja makuvaihtoehtoja on useita....

Share

Helppo suklaapiirakka

Ladataan...

Ihan ex tempore syntyi tämäkin piirakka. Onneksi aineita oli kaapissa, paitsi tummaa kaakaota. Kaakaota löytyi vain vaaleana. Päätin sitten laittaa pari t-lusikallista pikakahvia tummemman värin saamiseksi. Tummaa tuli, eikä kahvikaan maistu siinä, ainakaan yhtään häiritsevästi. Hyvää oli ja piirakka ei pitkään säilynyt. Se vain katosi :)

Se piti jättää keskeltä hieman raa`aksi, näin tein myös. Lurps. Suklaakakut ja marjapiirakat, ne menee meillä hetkessä.

...

Share

Pages