Mustikka - tumma suklaa

Ladataan...

Tuli vain mieleen, kun popsin näitä ihania "karkkeja", että kylläpäs mustikka ja tumma suklaa sopivat hyvin yhteen. Pallon sisällä on mustikkaa ja päällä sitä tummaa suklaata. Mustikka ei kyllä ole tuore, vaan käsitelty jotenkin, koska on marmeladimainen. Juuri sellainen kuin tykkään. Tykkään siis marmeladeista. Eipä voi kuin kehua. Älyttömän hyviä. 

Niin ja eikös mustikka olekin terveellistä? Samoin tumma suklaa? Siis tämänhän täytyy olla oikein terveyspommi :)

...

Share

Vegaaninen raakakaakaomousse

Ladataan...

Tein ihan mahtavan löydön Punnitse & Säästässä muutama kuukausi sitten: raakasuklaamulperit ja -cashewpähkinät! Ihan paras suklaanhimon selättäjä, ja maku on ihanan täyteläinen ja tumma. 

Nuo raakasuklaamulperit sopivat täydellisesti tähän vegemousseen. Tämä itseasiassa syntyi puolivahingossa,...

Share

Valkosuklaa-puolukkapuffetit

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kaupallinen yhteistyö: Pingviini

Pingviinin Puffet on yksi niistä jäätelöklassikoista, jotka muistan omasta lapsuudestani. Keksin ja jäätelön yhdistelmä on yksinkertaisuudessaan paitsi nerokas myös vastustamaton!

Tähän Pingviini-jäätelöpostaukseen tein puffetit itse ja käytin keksien sisällä Pingviini-puolukkajäätelöä. Keksien resepti on sovellettu Maku.fi:n puffet-reseptistä, mutta lisäsin siihen myös puolukkajauhetta ja valkosuklaarouhetta, kun...

Share

Oi Julia!

Ladataan...

Minun jouluuni kuuluu ihan oleellisena Julia-karkit. Olen jo pikku-tytöstä alkaen pitänyt niistä, suorastaan himoitsen niitä...Niin pehmeitä, suklaisia ja ihanaa marmeladia sisällä, niin hyviä! Vievät kielen mennessään.. Ennen joulua ehdin jo popsia yhden rasian. Siitä kirjoitin ihan oman jutun, jonka voit lukea täältä.

Niin sain myös jouluna rasian näitä...

Share

Suklaasydän

Ladataan...

Joulukuun lopussa oli joku tuonut meidän työpaikan kahvipöydälle suklaasydän keksejä. Minun päässäni alkoi heti soida ♪ ♫ " Suklaasydän, tinakuoret, aina murtuu sulaen. Niitä tarjoo miehet nuoret, aitoja vain saa mä en..." ♪ ♫. keksit olivat kauniita, mutta maistuivat pahoille. Itse en pystynyt syömään edes sitä loppuun. Maistuivat ihan saksalaisille pipareille, joissa on outo, paha sivumaku. Roskikseen lensi keksi.

Ennenkuin olin ehtinyt maistaa sitä keksiä, otin kuvan...

Share

Belgialaista suklaata

Ladataan...

Ennen joulua sain yhdeltä alihankkijalta tälläisen belgialaista suklaata olevan rasian joululahjaksi. Jouluna oli niin paljon kaikkea suomalaiseen jouluun kuuluvaa, että näitä ei enää jaksanut syödä. Toki nämä ovat hieman himoittaneet, koska belgialainen käsintehty suklaa on vaan hyvää, oikeasti niin hyvää että....Vahinko, että näissä paketeissa on aina vain muutama (tai ehkä se on hyväkin) suussasulava suklaa.

Harvat ulkomaiset suklaat on mielestäni hyviä. Belgialainen on. Kun taas...

Share

Näitä on pakko olla jouluna..

Ladataan...

Minulle on tärkeää, että joulun tavallisten herkkujen (tortut, piparit) lisäksi on Fazerin vihreitä kuulia. Ehdottomasti. Ne on vaan niin hyviä. Niitäkin tulee ahmittua ihan liikaa kaiken muun lisäksi. Nyt ostettiin vihreiden lisäksi laatikko erivärisiä kuulia. On nekin hyviä, mutta vihreät ovat parhaita.

Näitä oli jo lapsuuden kodissani aina jouluna, vai mitä Äiti? :) Sieltä kai se siirtyi minulle, tämä tapa. Ihan hyvä perinne, niin makoisa.

...

Share

Suklaiset lusikat

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Joulu on taas vietetty ja kovaa vauhtia lähestyy seuraava juhla, eli vuoden vaihtuminen. Tässä välissä on vielä hyvin aikaa nauttia pari kuppia kuumaa kaakaota ja virittäytyä sitten siihen uuteen vuoteen ja uusiin lupauksiin. Lupaukset taidan tänäkin vuonna jättää välistä, mutta kyllä se vuoden vaihtuminen aina tuo mukanaan sellaista menneen vuoden muistelemista ja tulevan...

Share

Pages