Pääsiäispaketti Wienistä

Ladataan...

Kuten olen joskus maininnutkin, asuu tätini Wienissä miehensä Helmutin kanssa. On asunut siellä varmaan yli 50 vuotta...Hän lähettelee minulle aina välillä paketteja, kuten minäkin hänelle :)

Tällä viikolla tuli yllätyspaketti. En yhtään edes arvannut, en tiennyt odottaa...joten oli todella yllätys! Olisiko paketissa ollut 5 kg pääsiäisnamuja. Hitsi, aivan liikaa! No tytär kun tuli kotiin illalla kaverinsa luota, sekosi hän kokonaan nähdessään, niin paljon suklaata :D.

Meinasin...

Share

Tupla vai kuitti

Ladataan...

Voi miksen voinut kulkea silmät kiinni karkkiosastolla? MIKSEN? MIKSEN? Nimittäin nyt minulla on 42 kpl tupla-patukkaa. Maxi tuplaa vielä. Toki rakastan tuplia, mutta kohtuus kaikessa....huoh, mikä ihmeen kohtuus?

Jos kaupassa on myynnissä laatikko, jossa yhden maxi tuplan hinnaksi tulee alle 50 senttiä, eikös se ole jo kannattavaa ostaa? Muuten kun maksavat peräti 0.68 euroa/kpl. Ihan hirvittävä säästö! Onkohan tämä jotain naisinsinöörin logiikkaa?

Olisinpa mieluummin laskenut...

Share

Bleiseri

Ladataan...

Viime viikolla sain sähköpostia H&M:ltä. Siinä luvattiin -25% alennusta yhdestä tuotteesta ja koska olen jäsen, niin minulle ei tule toimituskuluja ikinä. Se tarjous oli voimassa vain vuorokauden. Se oli voimassa vain netissä, joten kaupasta olisin joutunut ostamaan täydellä hinnalla, jos siellä edes vielä näitä olisi ollut.

Olin ajatellut ostavani ruutubleiserin jossain...

Share

Helppo suklainen superfood-jälkkäri

Ladataan...

 

 

Otsikko sen sanookin jo: tämä on tosi helppo ja paljon vitamiineja sekä proteiineja sisältävä jälkiruoka tai välipala. En oikein tykkää tavallisesta kaakaojauheesta, vaikka suklaata rakastankin, mutta raakakaaojauheesta saa ihania jälkiruokia! :) Tuo Puhdistamon suklaasmoothie-aines on ihan mahtava (niin kuin monet muutkin Puhdistamon...

Share

Vegaaninen minttu-milkshake

Ladataan...

Minttusuklaa on ihan parasta ja addiktoivaa. Tykkään toki suklaasta sellaisenaankin, mutta minttusuklaassa vain on se jokin. Tykkään myös minttusuklaan tuoksusta esimerkiksi kosmetiikassa. Melkein aina kun nään jossain uuden minttusuklaatuotteen, olen kärppänä paikalla testaamassa. :D Tapanani on myös tehdä minttuversioita pelkkää suklaan makua sisältävistä ruuista - olen lisännyt minttua esimerkiksi mutakakkuun ja avokado-suklaamousseen. 

Sain inspiraation tähän seuraavaan reseptiin...

Share

Tytär teki meille juustopöydän

Ladataan...

Meillä tehdään juustopöytä kerran tai kaksi vuodessa. Yleensä kyllä vain kerran tässä laajuudessaan. Voi olla, että sitten pienempänä versiona toisen, kolmannenkin kerran. Jouluna meillä oli juustöpöytä. Tytär halusi rakennella sen täysin yksinään. Hänellä oli omat suunnitelmat sen toteuttamiseen. Mielelläni annoin hänen tehdä  (yksi homma minulta pois). On välillä kiva käydä valmiiseen.....

Upeahan siitä tulikin. Jokainen palanen; juusto,  keksi, hedelmä oli tarkoin aseteltu omalle...

Share

Makeat joululempiherkkuni

Ladataan...

Vielä, kun on hyvin muistissa, mitä jouluna tuli syötyä, nyt tarkoitan pelkästään makeita herkkuja, kirjoitan ne ylös. Muistoksi itselleni, jos joskus en muista mistä pidän :D.

Kerro kommenttiboxissa, jos sinulla on jokin tai moniakin samoja juttuja tai jotakin mitä minulla ei ollut ollenkaan tai sitten mitä näistä et ehdottomasti ottaisi jouluusi :)

Minulla on perussetti, joita on aina oltava, ihan aina. Ilman niitä joulu ei tunnu joululta, niin se vain on! Sitten saatan tehdä...

Share

Suklainen piparkakkujuustokakku

Ladataan...
Dressylady Sparkling rose notes

Hyvää joulunaikaa!

Oli muuten mahdollisimman hankalaa keksiä tätä reseptiä kuvaava otsikko/ nimi tälle kakulle (piparkakkukakku??) , mutta tuo saa nyt toistaiseksi kelvata. :D

Jouluuni on kuulunut paljon hyvää ruokaa, esimerkiksi tässä aiemmassa postauksessani mainitsemani Quorn-juhlarulla oli älyttömän hyvää ja äitini oli myös tehnyt loistavia ruokia. :)

...

Share

Rauhallista joulupäivän aamua!

Ladataan...

Jouluaatto, se lasten hartaasti odottama päivä oli ja meni...Nyt nautitaan saaduista lahjoista, perheestä, sukulaisista ja ruuista ilman jouluaaton jännitystä. Nyt voidaan vain olla ja rauhoittua, nauttia! Joulusuklaa maistuu niin hyvälle lukiessa kirjaa, hups sitähän menee paljon, jos koko kirjan lukee  :-)

...

Share

Joulukakkua töissä!

Ladataan...

Eräs yhteistyökumppanimme tarjosi meille tänään kakkua, kuten he joka joulu tekevät. Ihana joulukakku toimitettiin kahvihuoneemme pöydälle. Kuvasin äkkiä ja kiireesti kakun, koska pian ei siitä ole kuin rippeet jäljellä. Meillä taitaa kaikki olla persoja makealle, ainakin kakut, piparit, karkit häviää ja nopeasti. (Epäilen, että jos sinne veisi kauniissa rasiassa vaikka nauloja, nekin häviäisi :D)

Kakku oli kaunis, jouluinen ja hyvän makuinen. Kesti vain vähän liian lyhyen aikaa, heh...

Share

Pages