Suklaaherkku

Ladataan...

Kun samassa ruokakaupassa käy liikaa, sokeutuu. Minulle, meille käy niin. Otan vain ne samat asiat ja tavarat kauppakärryyn tutuilta paikoiltaan, enkä juuri uutuuksia katsele, vai pitäisikö sanoa, että en näe. Kuljen kaupassa kuin laput silmillä. Usein on kiirekin tai väsynyt töiden jälkeen, ei edes jaksa katsella. Meille on tullut myös tapa kiertää kauppa aina samalla, tutulla reitillä. Joskus olemme aloittaneet kiertämisen väärästä päästä, niin puolet jäi ostamatta! Kääk, millaisia tapojen...

Share

Äitienpäiväkakku

Ladataan...

Minä leivoin kakun, täytin ja kostutin sen eilen illalla. Tänään 16v tyttäreni koristeli sen taidokkaasti! Tuli aivan ihana! Eiköhän se maistukin taivaalliselle, toivotaan!

Kuvat kertovat enemmän kuin 1000 sanaa, joten sen enempiä selittelemättä, mennään kuviin:

...
Share

Suklaaraakakakku

Ladataan...
Riia Meikkipää FAB FOOD

Tein vapun brunssipöytään raakakakun, joka maistui ihanalle. Raikkaalle, sopivan suklaiselle, eikä liian makealle. Joskus onnistun tekemään sellaisen kakun, jota haluan tehdä toisenkin kerran, tämä oli nyt sellainen.

pohja:

n. 1,5 dl pähkinäsekoitusta

n. 1,5 dl taateleita

ripaus laatusuolaa

loraus agavesiirapia

täyte:

2...

Share

Call The Chocolate

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Olen pahimman luokan suklaan rakastaja, joka on selvästi käynyt ilmi jo Ruohonjuuressa, sillä sain useamman suklaalevyn viime käynnillä! Vivanin iChoc -suklaalevyt ovat kaikki vegaanisia, 100% luomulaatuisia, ne valmistetaan riisimaitoon ja makuvaihtoehtoja on useita....

Share

Helppo suklaapiirakka

Ladataan...

Ihan ex tempore syntyi tämäkin piirakka. Onneksi aineita oli kaapissa, paitsi tummaa kaakaota. Kaakaota löytyi vain vaaleana. Päätin sitten laittaa pari t-lusikallista pikakahvia tummemman värin saamiseksi. Tummaa tuli, eikä kahvikaan maistu siinä, ainakaan yhtään häiritsevästi. Hyvää oli ja piirakka ei pitkään säilynyt. Se vain katosi :)

Se piti jättää keskeltä hieman raa`aksi, näin tein myös. Lurps. Suklaakakut ja marjapiirakat, ne menee meillä hetkessä.

...

Share

Madeiran leivokset

Ladataan...

Kun pitkällä, hikisellä ja reippaalla kävelylenkillä bongaat sinisen talon ja huomaatkin sen olevan leivoskaupan/konditorian, menetät melkein järkesi ja suuntavaistosi..Juoksujalkaa sisälle kauppaan ja kuolaamaan...Mukaan leivokset ja pikajuoksuennätys alittuu hotelliin palatessa. Kädet täristen avaat pakkauksen ja nieleskelet yhä nopenevalla vauhdilla erittyvää sylkeä...Wau, siinä ne herkut nyt on! Vesi kiehumaan...Herkkuhetki voi alkaa!

...

Share

Suolaiset, makeat karkit/suklaat

Ladataan...

Sanat; suolainen ja makea, ei kuulosta hyvälle samassa lauseessa. Eikä se kuulosta hyvälle, jos puhutaan karkista tai suklaasta. Kuulostaa oudolle ja sekasotkuiselle maulle. Kuulostaa sellaiselle, jota ei suuhunsa haluaisi laittaa. Toisaalta...se kuulosta niin hullulle, että se alkaa kiehtoa. Se kiehtoo juuri sillä omituisuudellaan, jopa niin paljon, että sitä pitää ostaa ja kokeilla. Niinhän siinä kävi. Ensimmäinen ostos oli Fazerin suklaalevy, jossa oli suolaisia pop corneja seassa....

Share

Täytekakkua töissä

Ladataan...

Viime perjantaina oli töissä tilaisuus, jossa tarjottiin kahvia/teetä/kakkua. Hyvin menee firmalla, töitä riittää ja kauppoja on saatu (sehän on nähty jo monen vuoden ajan, jos joku tätä kiirettä ei ole huomannut niin...). Se oli hyvä juttu (vaikka se jo tiedettiin), mutta kakkukin oli oikeasti hyvä juttu! Kakku oli itseasiassa todella hyvä. Hyvännäköinenkin!

Kelpasi syödä muutama palanen, nam :)

...

Share

Pages