Linnanmäen valokarnevaali 2016

Ladataan...
eliinak Elina K

Ok, tiedän. Olen totaalisen myöhässä tän postauksen kanssa, mutta en ole koskenut kameraani valokarnevaalien jälkeen ollenkaan eilistä lukuunottamatta. Pidemmittä puheitta, täältäpä pesee kuvapläjäys tuolta mahdottoman kauniilta Linnanmäeltä! Tämä oli minun elämäni toinen kerta kun kävin Lintsillä. Viimeksi olen siellä käynyt vajaa 20 vuotta sitten.

...

Share

Ikuinen lumilyhty

Ladataan...

Ostin tämän ikuisen lumilyhdyn pari vuotta sitten Halpahallista tai Säästötalosta, nimeä en enää muista. Maksoi kuitenkin vain 1.95eur. On tosi kätevä; ei romahda, ei sula, ei täydy odottaa suojakeliä, eikä pakkasia, että lyhty kovettuisi. Oli kelit plussan puolella tai pakkasella, lyhty on ja pysyy kuosissaan. Keväällä vain vien sen varastoon ja marraskuussa haen. Niin helppoakin.

Lyhdyssä on tuollasia ympyröitä mallaamassa lumipalloja. Se on kartion muotoinen. Alareunassa on vielä...

Share

Viikko sitten se alkoi, se paleleminen...

Ladataan...

Tuli äsken mieleeni, että se alkoi keskiviikkona, tasan viikko sitten. Satoi lunta. Edellisenä päivänä oli vielä kadut paljaina ja oli hyvä olla. Se lumi kyllä suli pois, mutta lisää tuli heti kohta. Sitten tuli myös pakkanen ja kiristyi kokoajan. Hyvänen aika, on vasta marraskuun alku! Ei talvi saa vielä tulla.

Viime vuonna poika ajoi skootterilla kouluun joululoman alkuun asti. Nyt se ajo tyssäsi marraskuun alussa. Iso ero, ihan liian iso. On tulossa piiiiiitkä talvi, jos jo nyt...

Share

Vielä kerkesin ennen talvea "sisustaa" pihaa!

Ladataan...

Hilkulle se meni, todella hilkulle. Kädet olivat niin "jäässä", että piti käydä lämmittelemässä niitä välillä sisällä. Ei ollut mitenkään miellyttävä tunne työntää paljasta kättä märkään, kylmään puskaan ja taitella oksia koristeeksi. Pakkohan se kuitenkin oli tehdä, itsekseen ne eivat koriin olisi sieltä hypänneet.

Alkutilanne oli siis tämä; muutama tyhjä astia, (joista olin ottanut kesäkukat jo pois), puolukanvarvut metsässä, koristepuskan kuivuneet kukat.

Kyllä niistä jotain...

Share

Työpäivästä kivempi x4

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Maanantain kunniaksi menneen syksyn ruskakuvia. Ja lyhyt lista asioista, jotka piristävät oma työpäivääni ja josta voitte saada ideoita kenties omaan, juuri alkaneeseen työviikkoon.

Jakakaahan omiakin neuvoja kommenttiboksissa jos sellaisia löytyy! :)

...

Share

Lokakuun kukat

Ladataan...

Kuinka osa kesäkukista, jotka istutin toukokuussa jaksaa kukkia vielä lokakuussa? Miksi kaikki eivät kuki? Miksi osa alkoi kuolla jo elokuun alussa? Jopa heinäkuun lopussa oli havaittavissa hiipumista. Eihän ne toki täysillä kuki enää, vähän kuitenkin. Iloksi silmälle, kunnes tulee pakkanen ja tappaa viimeisetkin sitkeät kasvit.

Meidän tontti on rinnetontti mäellä ja halla ei koskaan ole tullut näin ylös (talo on siis myös aika korkealla maan pinnasta), ei keväällä, eikä syksyllä....

Share

Ihonhoidon päivitys talveen

Ladataan...
annisavolainen Inspiration

Ensilumi satoi, myönnettäköön talvi on pian täällä. 

Kylmempi, ihoa kuivattava ilma on jo saapunut iloksemme, joten nyt on aika päivittää ihonhoitoakin talveen sopivaksi.

Itselläni on sekaiho, joten pääsääntöinen muutos on vaihtaa kevyet tuotteet tuhdimpiin ja ravinteikkaampiin. Tämä pääsääntö toimii kaikille ihotyypeille, mieti kuitenkin aina omalle kohdalle kuinka tuhti tuhdimman tarvitsee olla.

...

Share

Poskipuna pelastaa

Ladataan...

Ankeus maximus - sellainen on olo kun katsoo ikkunasta nyt ulos. Nyt jos koskaan on oikea aika punata posket hehkuviksi, saada ihoon lisää eloa ja muutenkin vaan näyttää ihanalle, koska sateinen syyssää.

Poskipuna on mielestäni yksi parhaimmista meikkituotteista, jonka vaikutus ja tulos on nähtävissä heti. Sanotaan siis moikat ankeudelle, räntäsateelle ja harmaudelle ja hehkutaan me tytöt!

 

 

...

Share

Lokakuun piha

Ladataan...

Kiertelin pihallamme ennen Kos:n matkaan (nyt siis olemme siellä Kreikan Kos:lla, olen vain ajastanut muutaman jutun tulemaan lomankin aikana).

Huomasin, että syksyinen pihakin voi olla kaunis. Katselin pieniä yksityiskohtia. Halusinkin kuvata ne ja näyttää ne myös teille.

Toki kaikki näyttää kesällä paremmalle, mutta nyt on lokakuun kuvien aika:

...

Share

Pages