Synttärit ja karvapalloja

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

Happy Birthday to You, happy birthday to youuu....

Meidän Nessu-kissa eli hienosti Feon Yin Ran Ran täyttää tänään 16-v ja ihmisikään muutettuna taitaisi jonkin sivuston mukaan olla jo pyöreät 80-v.

Nessuun ihastuminen oli rakkautta ensi silmäyksellä tyyliin. Nessun syntymäkoti oli viihtyisä, kasvatusvanhemmat olivat hyvin mukavia ja kun siinä aikamme istuskelimme lattialla katsoen jaloissa leikkiviä pentuja, sanoin miehelle autossa heti että tässä se oli, etsintä loppuu nyt....

Share

26 ja rentouttavin päivä naismuistiin

Ladataan...
ginty gg and the moon

”Pakkaa mukaan kaikki, mitä voisit tarvita”, kuului keittiöstä aamulla.

Täytin tammikuun neljäntenä 26. 

Se tuntuu hyvältä. Omalta. Toisaalta on outoa hyvästellä 25, se mukavantuntuinen luku, joka ei ole lähempänä kolmeakymppiä. 

En tiennyt lainkaan mitä syntymäpäivänäni on luvassa, paitsi että pyysin, josko voitaisiin testata Yes Yes Yes -...

Share

Sunnuntaiballadeja ja helppo paketointiniksi

Ladataan...
ginty gg and the moon

Heräsin aamulla krapulaisena. En juonut mitään järjettömiä määriä, mutta join pitkästä aikaa. Chlorella-inkiväärishottiin piilotettu jallu ei varmaan ollut illan paras valinta, mutta sitten taas kuitenkin oli. Eilen vietettiin pikkujouluja työpaikalla, Dire Straits soi kaiuttimissa ja laseissa erinomaista luomupunkkua. 

...

Share

16.11.

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Syntymäpäivä. Tänään se on, 16.11. Vanhenin jälleen vuoden, olen vuoden lähempänä kuuttakymmentä, en kuitenkaan onneksi ihan kauhean lähellä.

Synttäreitäni en erikoisemmin viettänyt, normaali kiireinen työpäivä. Lähimmät työkaverit kyllä tiesivät, mutta unohtivat. Ei haittaa. Käsityökerhossa kerroin jo edellisellä viikolla kun se sattumalta osui torstaille. Lupasin siis tarjota jotakin. Ja tarjosinkin, Fazerin kääretorttua ja suklaata. Kääretortut on syöty parempiin suihin, mutta...

Share

25 tavoitetta 25 ikävuodelleni

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Ihanaa. Pelottavaa. Ihanaa. Täytän viiden päivän päästä kaksikymmentäviisi vuotta. Sen yksineljäsosaa, eli kolmeneljäsosaa vielä jäljellä. Ehkä enemmänkin, jos haluan olla oikein teräsmummo.

Anyways. Some goals right here, what you're most welcome to read;

 

1. Käy nyt siellä Norjassa, olet sinne...

Share

Hyvää syntymäpäivää, Rakas! 10 kuvaa parisuhteestani.

Ladataan...

Tänään, 21. elokuuta, juhlitaan avopuolisoni syntymäpäiviä. Tai no, koska ollaan molemmat kipeinä, niin maratoonattiin Shrek -elokuvia ja syötiin herkkuja sängyssä. Ihana karvakasani täyttää 19-vuotta, ja joka vuosi tuntuu hassulta tajuta, ettei me ollakaan saman ikäisiä, vaikka syntymäpäivät ovatkin niin lähekkäin. Täällä blogin puolella ajattelin juhlistaa Kareemin synttäreitä jakamalla kymmenen kuvaa meidän parisuhteestamme, jotka aina lämmittävät omaa mieltä.

 

...

Share

Vuotta vanhempana kuin eilen

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

 

Paljon onnea minulle. Täytin tänään 32-vuotta. Kolmekymmentä kaksi. Muksuna luulin, että yli kolmekymppiset olivat jo erittäin aikuisia ja viisaita. Jos ovat, niin olen kai se poikkeus joka vahvistaa tämän säännön.

Olen edelleen ihan yhtä hukassa elämässäni kuin teininä, eri asioissa vain. Ei meistä kukaan kai ole valmis...

Share

Kortteja ja mummon synttärit

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tänään on tyttären mummon eli isänsä äidin synttärit. Vaikka tiet miehen kanssa ovat eronneet, välit entisiin appivanhempiin ovat edelleen hyvät, yhteyttä pidetään säännöllisesti, siis myös minä pidän yhteyttä, muutenkin kuin vain tyttären kautta.

Perjantaisin tytär yleensä tapaa isäänsä ja menevät varmaan mummolassa käymään, varsinkin kun on mummon synttärit. Tytär sanoi tekevänsä kortin ja isänsäkin kuulemma voi siihen nimen laittaa. Vaikka tytär oli sitä mieltä että minäkin...

Share

5 + 1 -vuotisjuhlat

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä on elämä nyt yhtä juhlaa! Tytön synttäreitä on ehditty juhlia jo useamman kerran eri kokoonpanoilla, ja jäljellä olivat vielä yhteiset 5 + 1 -vuotisjuhlat poikasen kanssa. Kun lasten synttärit ovat reilun kahden viikon välein, niitä voi juhlia äidin ja isin kavereiden kanssa kätevästi yhdellä kertaa!

...

Share

Synttäripoika

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Saanko esitellä: tässä on poikani. Hän täyttää tänään yhden vuoden!

Hän harjoittelee kovaa vauhtia seisomista ja askelten ottamista. Ja askelmille kiipeämistä. Ylös päin on kova kiire: eräänä päivänä Rouva näki hänen vetävän leukaa ruokapöydässä roikkuen.

Hän on...

Share

Pages