Hyvää syntymäpäivää, Rakas! 10 kuvaa parisuhteestani.

Ladataan...

Tänään, 21. elokuuta, juhlitaan avopuolisoni syntymäpäiviä. Tai no, koska ollaan molemmat kipeinä, niin maratoonattiin Shrek -elokuvia ja syötiin herkkuja sängyssä. Ihana karvakasani täyttää 19-vuotta, ja joka vuosi tuntuu hassulta tajuta, ettei me ollakaan saman ikäisiä, vaikka syntymäpäivät ovatkin niin lähekkäin. Täällä blogin puolella ajattelin juhlistaa Kareemin synttäreitä jakamalla kymmenen kuvaa meidän parisuhteestamme, jotka aina lämmittävät omaa mieltä.

 

...

Share

Vuotta vanhempana kuin eilen

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

 

Paljon onnea minulle. Täytin tänään 32-vuotta. Kolmekymmentä kaksi. Muksuna luulin, että yli kolmekymppiset olivat jo erittäin aikuisia ja viisaita. Jos ovat, niin olen kai se poikkeus joka vahvistaa tämän säännön.

Olen edelleen ihan yhtä hukassa elämässäni kuin teininä, eri asioissa vain. Ei meistä kukaan kai ole valmis...

Share

Kortteja ja mummon synttärit

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Tänään on tyttären mummon eli isänsä äidin synttärit. Vaikka tiet miehen kanssa ovat eronneet, välit entisiin appivanhempiin ovat edelleen hyvät, yhteyttä pidetään säännöllisesti, siis myös minä pidän yhteyttä, muutenkin kuin vain tyttären kautta.

Perjantaisin tytär yleensä tapaa isäänsä ja menevät varmaan mummolassa käymään, varsinkin kun on mummon synttärit. Tytär sanoi tekevänsä kortin ja isänsäkin kuulemma voi siihen nimen laittaa. Vaikka tytär oli sitä mieltä että minäkin...

Share

5 + 1 -vuotisjuhlat

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä on elämä nyt yhtä juhlaa! Tytön synttäreitä on ehditty juhlia jo useamman kerran eri kokoonpanoilla, ja jäljellä olivat vielä yhteiset 5 + 1 -vuotisjuhlat poikasen kanssa. Kun lasten synttärit ovat reilun kahden viikon välein, niitä voi juhlia äidin ja isin kavereiden kanssa kätevästi yhdellä kertaa!

...

Share

Synttäripoika

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Saanko esitellä: tässä on poikani. Hän täyttää tänään yhden vuoden!

Hän harjoittelee kovaa vauhtia seisomista ja askelten ottamista. Ja askelmille kiipeämistä. Ylös päin on kova kiire: eräänä päivänä Rouva näki hänen vetävän leukaa ruokapöydässä roikkuen.

Hän on...

Share

Taikametsä ja yhdeksän muuta oppia 5-vuotissynttäreiltä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tyttösen 5-v-kaverisynttärit naamiaisteemalla olivat eilen. Hänen suurin toiveensa oli saada Prinsessa Jasminen asu, joten mitä teki isi? Hankki asun ja mustan peruukin, ja väänsi vielä peruukkiin Jasminen tukkalaitetta muistuttavan kampauksenkin.

...

Share

(Syntymä)päivän asu

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kun tyttö palasi iltapäivällä kotiin, häntä odotti suuri syntymäpäiväyllätys. Se saapui postissa Disney Store UK:sta, ja se on ollut tytön hartain toive siitä asti, kun näimme Aladdin-musikaalin.

Se on Prinsessa Jasminen asu. Asu tulee käyttöön torstaina kaverisynttäreillä,...

Share

Maailman paras päivä!

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Tämä on maailman paras päivä. 13.4 jokaisena vuotena elämässäni on ollut paras päivä. Se on päivä jolloin minä synnyin tähän maailmaan. Tämä päivä on tärkeä myös äidilleni ja isälleni, mummulleni ja kaikille, jotka minua rakastavat. Ja vaikka usein mietinkin ettei elämälläni ole merkitystä ja olen huono ja paha ja raskas taakka maapallolle, niin silti, minä rakastan tätä päivää. Syntymäpäiväni, jolloin lumenkin sataessa sisälläni paistaa aurinko, saisi jatkua ikuisesti.

...

Share

Uudet iät

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

 

Sivupalkissa olevasta esittelystäni on poistunut ikäni. Aiemmin siinä luki, että olen yli 30 alle 40. Noh, enpä ole enää... Nyt voisin kirjoittaa siihen, että ikä on vain numeroita, ikä on vain mielentila, tai jotain muuta keski-ikäisten itsellleen keksimää "Nuoruus ei ole vielä ohi"-paskaa. 

Nuoruus on ohi, se on ollut ohi jo...

Share

Kolmekymmentäyhdeksän

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänään yritän tuntea oloni kaikkea muuta kuin vanhaksi...

...vaikka tänä vuonna on kulunut jo 20 vuotta siitä, kun

  • Olin viimeistä vuotta teini-ikäinen
  • Aloin seurustella vaimoni kanssa
  • Kirjoitin ylioppilaaksi
  • Lähdin armeijaan
  • Kävin katsomassa elokuvissa mm. Englantilaisen potilaan, The Fifth Elementin ja Romeon ja Julian
  • ...
Share

Pages