1-vuotias blogi - vuoden luetuimmat ja lukemattomimmat

Ladataan...

Siis voitteko uskoa, että minun blogivauvani täyttää tänään jo vuoden? Minä en ainakaan voi, sillä aika on mennyt ihan siivillä! Mitään sen suurempia bileitä ei ole tiedossa, koska olen taas kipeänä, enkä ihan rehellisesti sanottuna ole sen vuoksi edes jaksanut kehitellä mitään siistiä. Pahoittelut siitä, ehkäpä ensi vuonna sujuu paremmin! Tässä kuitenkin katsaus menneeseen vuoteen luetuimpien ja ei-luetuimpien postausten kera. 

 

...

Share

My Day - synttäripäivä kuvina

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Minulla oli eilen 33-vuotissyntymäpäivä, kuten kirjoittelinkin. Vaikka todellinen "juhlinta" onkin edessä vasta tänään, kun menemme A:n kanssa kaksistaan illalliselle, oli eilisessäkin vaikka miten paljon ihanaa ja muisteltavaa. 

Nyt siis tällainen harvinainen kuvapläjäys päivästäni. Olkaapa hyvä! 

...

Share

Synttärilahja, sisarusrakkaudella

Ladataan...

Pikkuveljelläni Oskarilla oli perjantaina 19-vuotissyntymäpäivä, ja tänään iltapäivästä on tarkoitus lähteä kakkukahveilemaan porukoiden luokse. Meillä on siis veljen kanssa puolisentoista vuotta ikäeroa, joka on huomattavasi vähemmän kuin ikäero 11-vuotiaaseen pikkusiskooni. Koska olen perheen esikoinen ja ainoa, joka asuu jo omillaan, olen myös sisaruksista oikeastaan ainoa, joka hankkii synttäri- ja joululahjoja. Eihän minun tietenkään tarvitsisi, mutta haluan. 

...
Share

Neljäkymmentä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Hei, olen Tommi! Nelikymppinen kahden lapsen isä, bloggaaja ja pelituottaja Helsingistä. Vietän tänään syntymäpäivääni.

Vuoden vaihtuessa on aina tapana katsoa taakseen ja vetää yhteen kulunutta vuotta. Pitäisikö vuosikymmenen vaihtuessa miettiä siis, mitä kaikkea on tullut tehtyä edellisen kymmenen vuoden aikana?...

Share

Synttärit ja karvapalloja

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

Happy Birthday to You, happy birthday to youuu....

Meidän Nessu-kissa eli hienosti Feon Yin Ran Ran täyttää tänään 16-v ja ihmisikään muutettuna taitaisi jonkin sivuston mukaan olla jo pyöreät 80-v.

Nessuun ihastuminen oli rakkautta ensi silmäyksellä tyyliin. Nessun syntymäkoti oli viihtyisä, kasvatusvanhemmat olivat hyvin mukavia ja kun siinä aikamme istuskelimme lattialla katsoen jaloissa leikkiviä pentuja, sanoin miehelle autossa heti että tässä se oli, etsintä loppuu nyt....

Share

26 ja rentouttavin päivä naismuistiin

Ladataan...
ginty gg and the moon

”Pakkaa mukaan kaikki, mitä voisit tarvita”, kuului keittiöstä aamulla.

Täytin tammikuun neljäntenä 26. 

Se tuntuu hyvältä. Omalta. Toisaalta on outoa hyvästellä 25, se mukavantuntuinen luku, joka ei ole lähempänä kolmeakymppiä. 

En tiennyt lainkaan mitä syntymäpäivänäni on luvassa, paitsi että pyysin, josko voitaisiin testata Yes Yes Yes -...

Share

Sunnuntaiballadeja ja helppo paketointiniksi

Ladataan...
ginty gg and the moon

Heräsin aamulla krapulaisena. En juonut mitään järjettömiä määriä, mutta join pitkästä aikaa. Chlorella-inkiväärishottiin piilotettu jallu ei varmaan ollut illan paras valinta, mutta sitten taas kuitenkin oli. Eilen vietettiin pikkujouluja työpaikalla, Dire Straits soi kaiuttimissa ja laseissa erinomaista luomupunkkua. 

...

Share

16.11.

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Syntymäpäivä. Tänään se on, 16.11. Vanhenin jälleen vuoden, olen vuoden lähempänä kuuttakymmentä, en kuitenkaan onneksi ihan kauhean lähellä.

Synttäreitäni en erikoisemmin viettänyt, normaali kiireinen työpäivä. Lähimmät työkaverit kyllä tiesivät, mutta unohtivat. Ei haittaa. Käsityökerhossa kerroin jo edellisellä viikolla kun se sattumalta osui torstaille. Lupasin siis tarjota jotakin. Ja tarjosinkin, Fazerin kääretorttua ja suklaata. Kääretortut on syöty parempiin suihin, mutta...

Share

25 tavoitetta 25 ikävuodelleni

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Ihanaa. Pelottavaa. Ihanaa. Täytän viiden päivän päästä kaksikymmentäviisi vuotta. Sen yksineljäsosaa, eli kolmeneljäsosaa vielä jäljellä. Ehkä enemmänkin, jos haluan olla oikein teräsmummo.

Anyways. Some goals right here, what you're most welcome to read;

 

1. Käy nyt siellä Norjassa, olet sinne...

Share

Pages