Taikametsä ja yhdeksän muuta oppia 5-vuotissynttäreiltä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tyttösen 5-v-kaverisynttärit naamiaisteemalla olivat eilen. Hänen suurin toiveensa oli saada Prinsessa Jasminen asu, joten mitä teki isi? Hankki asun ja mustan peruukin, ja väänsi vielä peruukkiin Jasminen tukkalaitetta muistuttavan kampauksenkin.

...

Share

(Syntymä)päivän asu

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kun tyttö palasi iltapäivällä kotiin, häntä odotti suuri syntymäpäiväyllätys. Se saapui postissa Disney Store UK:sta, ja se on ollut tytön hartain toive siitä asti, kun näimme Aladdin-musikaalin.

Se on Prinsessa Jasminen asu. Asu tulee käyttöön torstaina kaverisynttäreillä,...

Share

Maailman paras päivä!

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Tämä on maailman paras päivä. 13.4 jokaisena vuotena elämässäni on ollut paras päivä. Se on päivä jolloin minä synnyin tähän maailmaan. Tämä päivä on tärkeä myös äidilleni ja isälleni, mummulleni ja kaikille, jotka minua rakastavat. Ja vaikka usein mietinkin ettei elämälläni ole merkitystä ja olen huono ja paha ja raskas taakka maapallolle, niin silti, minä rakastan tätä päivää. Syntymäpäiväni, jolloin lumenkin sataessa sisälläni paistaa aurinko, saisi jatkua ikuisesti.

...

Share

Uudet iät

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

 

Sivupalkissa olevasta esittelystäni on poistunut ikäni. Aiemmin siinä luki, että olen yli 30 alle 40. Noh, enpä ole enää... Nyt voisin kirjoittaa siihen, että ikä on vain numeroita, ikä on vain mielentila, tai jotain muuta keski-ikäisten itsellleen keksimää "Nuoruus ei ole vielä ohi"-paskaa. 

Nuoruus on ohi, se on ollut ohi jo...

Share

Kolmekymmentäyhdeksän

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänään yritän tuntea oloni kaikkea muuta kuin vanhaksi...

...vaikka tänä vuonna on kulunut jo 20 vuotta siitä, kun

  • Olin viimeistä vuotta teini-ikäinen
  • Aloin seurustella vaimoni kanssa
  • Kirjoitin ylioppilaaksi
  • Lähdin armeijaan
  • Kävin katsomassa elokuvissa mm. Englantilaisen potilaan, The Fifth Elementin ja Romeon ja Julian
  • ...
Share

21 & vuosikatsaus

Ladataan...
oliviatuuva Belivia

 

Nyt on tää tyttö taas vuoden vanhempi - ja toivottavasti taas hieman viisaampi! :D Aina näin synttäreiden aikaan tulee mietittyä mennyttä vuotta, mitä siihen on kuulunut ym. En oikeastaan edes kirjoitellut vuoden vaihteessa mitään erillistä "...

Share

31

Ladataan...

Täytän tänään 31 vuotta, joka on oikein sopiva ikä minun mielestäni. En ehkä ollut samaa mieltä parisen vuotta sitten, kun myönnän että silloin taisi olla jokin pieni kolmenkympin kriisi, haha! Tuleekohan se kaikille, vai aiheutetaanko me se turha kriiseily kaikesta itse ja...

Share

Onnea Rouvalle!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Rouva vietti syntymäpäivänsä Kätilöopiston sairaalassa. Halusin tarjota hänelle jotain sairaalaruokaa spesiaalimpaa, joten hain herkkuja pientä vuodepiknikiä varten.

Rouva on haaveillut pitkään kaikesta, mikä oli kielletty raskausaikana, joten piknikaterialle oli saatava ehdottomasti parmankinkkua ja ihania pastöroimattomia juustoja. Rouvan iloksi löysin luomukaupastamme myös kesän enimmäiset luomukirsikat.

...

Share

Kaverisynttäreiden peruskurssi

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Keskiviikkona oli vuorossa syntymäpäiväjuhlat tytön päiväkotikavereille. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun kaverisynttäreitä järjestettiin. Kolmevuotiaana tyttö ei osannut vielä sellaisia kaivata, mutta nyt tilanne oli aivan toinen.

Saimme Rouvan työkavereilta hyvin tarkkoja neuvoja - useiden juhlien kokemuksella - siitä, miten kaverisynttärit tulee järjestää. Näitä olivat mm...

Share

4-vuotisjuhlat

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tytön ensimmäiset 4-vuotisjuhlat juhlittiin jo sunnuntaina, jolloin kylässä olivat isin ja äidin tuttavat perheineen. Merkkipäivää ehditäänkin juhlia moneen otteeseen: sunnuntaina, varsinaisena syntymäpäivänä eilen, päiväkotikavereiden kanssa huomenna ja erikseen vielä mummon ja papan kanssa.

Tyttö oli odottanut onnittelulaulua ja kynttilöiden puhaltamista niin, että oli pakahtua...

Share

Pages