Varaslähtö Lux Helsinkiin – Lux In Kaapelitehtaalla

Ladataan...
Eiksjoo (pikkuseikkoja)

Lux Helsinki -valofestivaalin teoksia on perinteisesti saanut ihailla pakkasen kivistämin jäsenin, ja niin saadaan säätietojen mukaan tänäkin vuonna. Festivaali alkaa torstaina, mutta valotaidetta pääsee nauttimaan jo aiemmin – ja vieläpä sisällä lämpimässä. Kaapelitehtaan Lux In -näyttely tarjoaa kovan kattauksen valotaidetta. Joukossa on myös erinomaista videotaidetta.

...

Share

Kissamaiset taiteilijat

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Frida Catlo, Wassily Catinsky, Henri Catisse...

Haha, tällä taiteilijalla on sana hallussa. 

 

...

Share

Muraalimestari Pantónio

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Tykkään kaupungeista, joissa on paljon katutaidetta. Mutta koska olen nirso: en todellakaan tykkää kaikesta katutaiteesta. Tietenkään. 

Osa siitä on rumaa, osa taas aivan ihanaa. Yleensä hienoimmat teokset myös liikkuvat...

Share

Tahtoo hengata taidegalleriassa

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Tykkään taiteesta: museoista, gallerioista, taidekirjoista, ihan kaikesta. 

Osaan puhua taiteesta suht uskottavasti: voi ihastella värjeä, muotoja, kekseliäitä nimiä, ihan mitä vaan. Mutta silti usein museoissa ja gallerioissa on vähän epämukava olo. Kuinka kauan...

Share

Alku

Ladataan...
iirisswann HeitäNopeeJotain!

Hei,

olen teatterin, kuvataiteen ja kirjallisuuden aallokoissa pyöriskelevä (kieriskelevä) tyyppi. Taidehommat on mulle ammatti, työ, huvi ja harrastus. En jaksaisi käyttää mitään karmivia "Taide on elämäntapani" -kliseitä, mutta... no niin no, ehkä sitä ei voi elämästä erottaakaan.

Kirjoitan täällä nopeita heittoja siitä, miltä taidejutut tuntuu ja millaista niitä on tehdä. Tää on ikään kuin digitaalinen päiväkirja, jota täydennän nopeilla postauksilla aina kun ajatus...

Share

Pages