Tallinnan hieno Merimuseo yllättää koollaan ja visuaalisuudellaan

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

"Oho, wau!" oli ensimmäinen spontaani reaktioni, kun astuin rattaideni kanssa ulos hissistä Tallinnan Lentosataman Merimuseossa (Vesilennuki 6, Tallinn).

Entiseen vesilentokoneiden hangaariin vuonna 2012 avattu museo on sisältä paljon...

Share

Tere Tallinnasta! Sfäärillä on uusi omistaja ja meillä sviitti!

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Odotettu Tallinnan-minilomamme alkoi eilen. Otimme aamulautan Helsingistä lahden toiselle puolelle ja söimme perinteisesti lounaan satama-alueen tuntumassa Sfäärissä (Mere puiestee 6, Tallinn).

Jos olet käynyt Sfäärissä, et ehkä tunnista paikkaa näistä kuvista. Ravintola on nimittäin vaihtanut omistajaa, ja...

Share

Itsenäisyyspäivä Tallinnassa & parhaat Tallinna-vinkit

Ladataan...
Nettanen Destination: Happiness

Kävimme itsenäisyyspäivän aikaan piipahtamassa Tallinnassa. Tai oikeastaan kyse ei ollut vain muutaman tunnin piipahduksesta, vaan olimme myös yhden yön hotellissa. Täytyy sanoa, että hieman kyllä harmittikin olla juuri nyt Suomi100-päivänä poissa Suomesta, mutta meillä oli tärkeitä asioita hoidettavana lahden tuolla puolen, joten matkan ajankohdalle ei voinut mitään. Ja oli toisaalta kiva nähdä, miten Suomen itsenäisyyspäivä oli huomioitu Virossa. Suomen lippuja liehui itsenäisyyspäivänä...

Share

Ravintolaopas Tallinnaan

Ladataan...
Elina Johanna Karttakirja

Tallinnan matkojen tärkein homma on yleensä syöminen, siellä kun hyviä ruokapaikkoja löytyy pieneltä alueelta useita. Tiheän reissaamisen vuoksi kaupungissa on suosikkipaikkoja, mutta usein uuden kokeileminen kiinnostaa. 

Kuvia etsiessä huomasin, että vaikka syöminen kiinnostaa, ruuan kuvaaminen ei. Allaoleva Kohvik Sesoonin (muistaakseni) täytetty munakoiso on ainoa Tallinnassa ikinä ottamani ruokakuva. Vaikka...

Share

Pages