Kirppisesittelyssä Punaisen Ristin Kontti

Ladataan...

Selailin tässä vanhoja postauksiani ja huomasin yhden unholaan jääneen kategorian: kirppisesittelyt! En tiedä, miksi ne jäivät, mutta ne eivät moista kohtelua ansainneet. (Huolimatta siitä, etteivät kuvat näitä reissuilta ole koskaan niitä visuaalisesti miellyttävimpiä.) Punaisen Ristin omistama Tampereen Kontti saa kunnian olla ensimmäinen tauon jälkeen esiteltävä kirppis.

...

Share

Glitter by ElinaK // Vinkkejä uudenvuoden glittermeikkiin, alekoodi ja arvonta

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Meidän oma meikki-muija ElinaK on kuulkaas lanseerannut oman glitteriä ja kasvotimantteja sisältävän tuotesarjan nimeltä Glitter by ElinaK. Käytiin Elinan meikkistudiolla tutustumassa tuotteisiin ja hakemassa inspiraatiota uudenvuoden kimaltaviin meikkeihin. Jutun lopusta löytyy alekoodi Glitter by ElinaK –tuotteisiin ja tuotepaketin arvonta!

...

Share

Minun Tampereeni: 10 suussa sulavaa vinkkiä!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Minulle on muodostunut jo tietyt omat Tampereen paikat, joissa tulee käytyä ja joista tulee ostettua safkaa. Tässä omat lempparini.

  1. Kauppahallin gluteeniton kauppa Viljaton valinta ja heidän gluteeniton saaristolaisleipä.
  2. Kauppahallin Kalaherkut Nygreniltä graavisiika. Ja...
Share

Linkosuohommia!

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Käytiin Linkosuon järkkäämässä Food Launch Party -tapahtumassa Siilinkarin kahvilassa. Vietettiin rentoa iltaa superhyvien naposteltavien, juustojen ja niihin sopivien viinien kera.

Tapahtumassa maisteltiin siis Linkosuon kahvilan ja leipomon luomia tuotteita, minkä lisäksi tarjolla oli Herkkujuustolan juustoja, joita...

Share

Ravintola Antika - Tampere

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Vietimme viikonlopun Tampereen seudulla. Lauantaina kävimme päivällisellä kreikkalaisessa ravintolassa, Antikassa, joka sijaitsee Tammelantorin läheisyydessä. Olimme varanneet pöydän etukäteen (mikä on ehdotonta, jos aikoo päästä syömään lauantaina!)

...
Share

Lillan Café & Butikin brunssi

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Ostettiin miehen kanssa tuossa muutama kuukausi sitten oma kämppä Viinikasta. Vaikka ihan lähellä keskustaa siis ollaan, täytyy myöntää, että on ollut vuosia ydinkeskustassa asuneena totuttelemista kun kaikki ravintolat, kahvilat ja kaupat eivät ole aivan alakerrassa. Voin kuitenkin kertoa, että lohduttaa huomattavasti kun niin ihana paikka kuin Lillan Café & Butik sijaitsee aivan kivenheiton päässä.

...

Share

Energiaa läheltämme eli Tampereen Sähkölaitoksesta

Ladataan...

Aloita läheltä. 

Busseissa on viime aikoina näkynyt Tampereen Sähkölaitoksen mainos, jossa koski kuohuu ja #lähisähkö. Ehkä on aika tutustua oman kotikaupungin sähköntuotantoon. Oma sähkösopimukseni ei ole Tampereen Sähkölaitoksen kanssa tehty. Sähkölaitoksen kuitenkin omistaa kokonaan Tampereen kaupunki, joten meillä asukkailla on, tai pitäisi olla, sanamme sanottavana. Siinä mielessä asiat ovat tosi hyvin. Kultuskeskeisenä aikakautena unohtuu ihan liian helposti, että on muitakin...

Share

Pages