Ratinan kauppakeskuksen ravintola Periscope

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Nyt se vihdoin aukesi! Tampereen uusi kauppakeskus Ratina nimittäin. Myönnettäköön heti tähän alkuun, että olin aika skeptinen uutta kauppakeskusta kohtaan kuultuani siitä ensimmäistä kertaa. Tarvitaanko keskustaan toinenkin ostoskeskus? Tuleeko sinne taas vain samat liikkeet mitkä Tampereelta jo löytyy?

Nyt kun olen tutustunut Ratinan tarjontaan olen aivan innoissani. Me saatiin Manseen Sandro! Ja Monki...

Share

Mitä tehdä Tampereella? Retki Siilinkarille ja pullakahvit Runossa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Boksille tallennettu Yksin Marsissa -leffa loppui juuri sopivasti, kun aurinko alkoi paistaa ulkona täydeltä taivaalta. Sää piti hyödyntää ensi kädessä. Päätimme äidin kanssa lähteä moikkaamaan mummoa ensin vanhainkotiin ja sitten siitä kävelemään jäälle Siilinkarille Näsijärvelle. 

Kuomat, nuo Uggin suomalaisversiot jalkaan, ja olen valmis! 

Siilinkarille vievä jäinen luistinrata oli paljolti veden peitossa, ja kävelytie oli vähän sohjoinen. Eli auringon lisäksi saimme vähän...

Share

Kirppisesittelyssä Punaisen Ristin Kontti

Ladataan...

Selailin tässä vanhoja postauksiani ja huomasin yhden unholaan jääneen kategorian: kirppisesittelyt! En tiedä, miksi ne jäivät, mutta ne eivät moista kohtelua ansainneet. (Huolimatta siitä, etteivät kuvat näitä reissuilta ole koskaan niitä visuaalisesti miellyttävimpiä.) Punaisen Ristin omistama Tampereen Kontti saa kunnian olla ensimmäinen tauon jälkeen esiteltävä kirppis.

...

Share

Glitter by ElinaK // Vinkkejä uudenvuoden glittermeikkiin, alekoodi ja arvonta

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Meidän oma meikki-muija ElinaK on kuulkaas lanseerannut oman glitteriä ja kasvotimantteja sisältävän tuotesarjan nimeltä Glitter by ElinaK. Käytiin Elinan meikkistudiolla tutustumassa tuotteisiin ja hakemassa inspiraatiota uudenvuoden kimaltaviin meikkeihin. Jutun lopusta löytyy alekoodi Glitter by ElinaK –tuotteisiin ja tuotepaketin arvonta!

...

Share

Minun Tampereeni: 10 suussa sulavaa vinkkiä!

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Minulle on muodostunut jo tietyt omat Tampereen paikat, joissa tulee käytyä ja joista tulee ostettua safkaa. Tässä omat lempparini.

  1. Kauppahallin gluteeniton kauppa Viljaton valinta ja heidän gluteeniton saaristolaisleipä.
  2. Kauppahallin Kalaherkut Nygreniltä graavisiika. Ja...
Share

Pages