Musiikkivideo - Making of

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Viime viikolla julkaisemani musiikkivideon tekeminen oli pidempi projekti kuin moni tuli varmaan ajatelleeksikaan. Se oli myös teknisesti niin mielenkiintoinen ja itselleni täysin uusi kokemus, että ajattelin, että voisi olla hauska kertoa, mitä kaikkea sen neliminuuttisen videon takana oikeasti olikaan ja millä välineillä sen tein.

 * * *

Postauksen suunnittelu alkoi...

26.5.1994, torstai, kotoa

Ladataan...
YxTyttö81 Yx tyttö '81

Vihdoinki ajan tasalla! Kyllä se kestiki! Nyt mä oon parantunu siitä kuumeesta. Eilen äiti tuli risteilyltä ja toi karkkia yhteisex.

Me mentiin, Susa, Minna ja mä Hennan luokkaan tietokoneille. Me ensin piirrettiin 4:ssä minuutissa 4 elämään liittyvää kuvaa, ja niistä piti vähän kertoo muille. Mä piirsin huivin (partio), Ressun, kukan (kasvi- ja luontoinnostus) ja kitaran. Sitte yhdestä niistä piti kirjottaa. Mä tein Ressusta. Se ei...

Korkkareita ja kiropraktiaa.

Ladataan...
Vivi Elämäni palasia

Pää on kipeä jo kolmatta päivää. Lääkkeet eivät auta, enkä niitä enää edes halua ottaa. Alan pikkuhiljaa tottua jomotukseen, joka pahenee, kun kiipeän portaita tai tuijotan näyttöä. Olin eilen treeneissä ja tänään koulussa, mutta täysillä en ole kolmeen päivään pystynyt suoriutumaan mistään.

Pelkään jo vuosia odottamani migreenin iskeneen, mutta oikeastaan tiedän niskan ja hartioiden lihasten...