Vielä syömäpuikoista

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kävin muuten tutkimassa Tokiossa myös harjoitussyömäpuikkojen valikoimaa Tokyu Hands -tavaratalossa.

Perusharjoituspuikoissa on eräänlainen saksimekanismi ja pidikkeet sormille.

Aivan pienille tehdään puikkoja, joissa on kolme pyöreää pidikettä, jotta pienet sormet ovat alusta asti oikeassa asennossa ja myös pysyvät niissä.

...

Sukiyakia ja parasta riisiä

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kyllä jokaisella matkalla pitäisi olla paikallisopas. Miten paljon aikaa säästyykään, kun joku muu kertoo, missä kannattaa syödä - ja jopa tilaa ruoan puolestasi!

Tavoitteeni Tokiossa oli, että en söisi kahta kertaa samaa ruokaa, ja hyvinhän se onnistui, kun paikallinen kollegani tiesi juuri, mihin mennä.

Lisäksi tulee käytyä paikkoissa, joihin ei muuten löytäisikään....

Tokiosta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Täytyy myöntää, että ensimmäisellä Tokion-reissullani, kymmenen vuotta sitten, en ollut hirveän ihastunut kaupunkiin. Se tuntui valtavalta ja vaikeasti hahmotettavalta, ja kielimuuri oli yllättävän korkea. 

Harajuku, Takeshita Street

...

Kolme viehättävää kauppa - ja Tokion-tuliaiset Rouvalle

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kun lähtee yksin matkalle ja jättää raskaana olevan vaimonsa kotiin kolmevuotiaan hyrrän kanssa, on parasta olla hyvät tuliaiset, kun palaa takaisin.

Kävin siis aivan ensimmäisenä tsekkaamassa ne kaupat, jotka Rouva oli bongannut netistä ja joissa hän toivoi minun käyvän. Tuliaistoiveena oli jokin kaunis lautanen ja kivaa paperia.

Kagure Omotesando (...

Fugua ja shabu shabua

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kovin turvallisuushakuisena ihmisenä yllätyin itsekin siitä, miten huoletta popsin toissapäivänä illallisen alkupaloiksi fugua. Siis pallokalaa, joka on yksi maailman myrkyllisimmistä kaloista ja väärin käsiteltynä voi halvaannutta ja jopa tappaa. Yhdessä kalassa on riittävästi myrkkyä kaatamaan 30 ihmistä.

...

Terveisiä Tokiosta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Terveisiä taas Tokiosta! Istun täällä Cerulean Tower Hotelin 23. kerroksen huoneessani ja ihmettelen huoneestani avautuvaa näköalaa (alla). Sain yllätys-upgraden, ja huonekin on isompi kuin mitä oli varattu.

Jopa kylpyammeesta on The View.

Hotelli on...

Tokio - kaikki nämä herkut ja niin vähän aikaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kun kävimme Tokiossa edellisen kerran kymmenen vuotta sitten, teimme klassisen turistivirheen: etsimme ruoaksi lähinnä sushia ja olimme hieman ihmeissämme, kun sushi-paikkoja ei ollutkaan joka kadunkulmassa.

Nyt tiesin, että tietysti minun kannattaa käydä maistelemassa kaikkea muuta, ja otin tavoitteeksi sekä syödä mahdollisimman paljon että sen, etten söisi samaa ruokaa kahdesti. No sushia söin lopulta ensimmäisenä päivänä ja viimeisenä iltana, mutta sentään hieman erilaisissa...

Pages