Soittolistalla: Toro y Moi

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Tässä on tullut lähes koko kevät pohdittua, mitä tuleva vuodenaika tuo tullessaan. Mietteet eivät ole vielä konkretisoituneet paperille tai suoristuneet ranskalaisiksi viivoiksi ja jos ihan totta puhutaan, tahtoisin ensi kesänä vain olla.

Sen minkä ehdin. Notkua ja nautiskella kuin...

Share

Lauteilla

Ladataan...

Pari viikkoa sitten saunan lauteilla kuunneltiin epävakaasta matkaradiosta kiakkoa, tänään voisi jännäillä livenä Popagandan artistijulkaisua. Överiä, ehkä. Veikkauksia on saanut esittää, parinkymmenen minuutin päästä ohjelma julkaistaan — ja julkaisutapahtuma livestreamataan. Hauskaa!

Toissavuotinen...

Share

The F-word

Ladataan...

Flow ei vakuuttanut vielä täysin ekoilla kiinnityksillä, mutta kevättä on onneksi reilusti jäljellä. Knifesta isoa innostusta, Nick Cavelle tyytyväistä hymähtelyä, Of Monsters and Menkin kiinnostaa. Solangen Losing You on kyllä käsittämättömän kova raita, mutta koko keikallinen epäilyttää. Muu ilmoitettu kaarti taitaa tulla passatuksi.

Äh.

Kertokaa jo, tuleeko Foxygen.

 

...
Share

Toro y Moi – Say That

Ladataan...

Hmm hmm. 

Toro y Moi -innostus tuntuu omalta osaltani laskeneen vaarallisen tasaisesti, kun uusi materiaali viimeisen parin vuoden aikana ei ole lopulta hirveästi hetkauttanut. Uusi albumi olisi tulossa, mutta singlet ovat jättäneet vielä kylmäksi — ainakin audiopuolella. Say That kuulostaa melkeinpä geneerisimmältä mbar-tapettimusakilta ikinä.

Mutta!...

Share

Les Sins learned

Ladataan...

Yhden kovan ja yhden ookoohkon albumin Toro y Moi -nimikkeellä julkaissut Chaz Bundick on kaivannut parivuotisesta naftaliinista Les Sins -sivuprojektinsa. Pari uutta raitaa ilmestyi kuultavaksi eilen, albumillinen on luvassa vielä elokuun puolella — julkaisijana...

Share

Battle of chillwave: Neon Indian vs. Toro y Moi

Ladataan...

Toissa- ja viimevuotisen chillwave-buumin pari isointa nimeä pistivät sitten kartellin pystyyn. Joko siitä tai oman aikansa battle of britpop -vastineesta lienee kyse — Neon Indianin Era Extraña -kakkospitkäsoitto ilmestyi siis tänään ja Toro y Moin...

Share

Neon Indian tulee taas

Ladataan...

Kyllä aika menee nopeasti.

Syksyllä tulee kuluneeksi kaksikymmentä vuotta siitä, kun menin ala-asteelle. Seitsemän vuotta siitä, kun muutin Tampereelle. Kaksi vuotta siitä, kun Neon Indian nosti chillwaven lopullisesti pinnalle Psychic Chasms -debyytillään.

 

...

Share