Sounds like 2018: February

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Helmikuu hurahti ohi valonnopeudella. Neljään viikkoon mahtui kaikenlaista: liian pitkiä koulupäiviä, sydänsuruja ja periruotsalaista draamaa. Kaikesta tuli lopulta selvittyä ja maaliskuu näyttää huomattavasti tasapainoisemmalta.

Mennyt kuukausi kuulosti onneksi paljon paremmalta kuin...

Soittolistalla: Toro y Moi

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Tässä on tullut lähes koko kevät pohdittua, mitä tuleva vuodenaika tuo tullessaan. Mietteet eivät ole vielä konkretisoituneet paperille tai suoristuneet ranskalaisiksi viivoiksi ja jos ihan totta puhutaan, tahtoisin ensi kesänä vain olla.

Sen minkä ehdin. Notkua ja nautiskella kuin...

The F-word

Ladataan...

Flow ei vakuuttanut vielä täysin ekoilla kiinnityksillä, mutta kevättä on onneksi reilusti jäljellä. Knifesta isoa innostusta, Nick Cavelle tyytyväistä hymähtelyä, Of Monsters and Menkin kiinnostaa. Solangen Losing You on kyllä käsittämättömän kova raita, mutta koko keikallinen epäilyttää. Muu ilmoitettu kaarti taitaa tulla passatuksi.

Äh.

Kertokaa jo, tuleeko Foxygen.

 

...

Toro y Moi – Say That

Ladataan...

Hmm hmm. 

Toro y Moi -innostus tuntuu omalta osaltani laskeneen vaarallisen tasaisesti, kun uusi materiaali viimeisen parin vuoden aikana ei ole lopulta hirveästi hetkauttanut. Uusi albumi olisi tulossa, mutta singlet ovat jättäneet vielä kylmäksi — ainakin audiopuolella. Say That kuulostaa melkeinpä geneerisimmältä mbar-tapettimusakilta ikinä.

Mutta!...