Mitä mieltä olen ulkonäkökeskeisestä treenaamisesta?

Ladataan...

Pyöreät pakarat, kiinteät reidet ja palikoitu keskivartalo on ollut kuumaa huutoa jo pitkään. Aletaan treenaamaan saavuttaakseen jonkinlainen unelma vartalo, bikinikroppa ja mitä näitä nyt on. Aihe on sinänsä myös lähellä koko ajan omaa arkeani, sillä töissä tulee asiakkaita, jotka kauttarantain myöntävät tavoitteekseen timmimmän kropan tai ongelmakohtiin puuttumisen. Meiltä myös löytyy fitness kisatiimi, ja se nyt on sitten asia vielä ihan erikseen, mutta ulkonäkö ja kropan muodot...

Hei, mulla on valmentaja!

Ladataan...

Tämä kevät on kieltämättä ollut tunnerikas. Ollaan menty kovaa alas ja kovaa ylös. Hektisessä elämässäni onkin ollut oikeastaan vain muutama elementti, jotka ovat pysyneet ja pitäneet minua suhtkoht järjissäni. Yksi niistä on kissa, toinen Kalasatama ja kolmas jokaviikkoiset treenit Kiiran kanssa.

...

Päätösvenailua ja kaikkea muuta venailua

Ladataan...

Tuntuu siltä, että elämäni on nyt vain pelkkää odottamista. Viestien ja postitoimitusten odottelu ovat aina osa elämää, mutta nyt kaksi isoa asiaa ovat odotuksella:

1. Olen liikkunut säännöllisesti ja syönyt paljon terveellisemmin kuin aiemmin viimeiset yli puoli vuotta, mutta tulokset eivät oikein näy. Odotankin nyt sekä sitä, että pääsen juttelemaan ravintoasioista YTHS:n terveydenhoitajalle ja saisin ehkä jonkun ratkaisun tähän ongelmaan.

2. Kirjoitin noin kuusi viikkoa...

Kuinka monta minuuttia suomalainen syö päivässä?

Ladataan...
sannisadetuuli SANNISADETUULI

Ruokakulttuurin tutkimuksen tulevaisuuden haasteet

Olin maanantaina 14.5 kuuntelemassa Helsingin yliopiston avoimia opetusnäytteitä ruokakulttuurin professuurin sijaisuuden täyttöön liittyen. Molemmat kandidaatit pitivät puolen tunnin opetusnäytteen aiheesta “Ruokakulttuurin tutkimuksen tulevaisuuden haasteet.”

Ensimmäisenä äänessä ollut Taru Lindblom, Suomen Akatemian tutkijatohtori,...

Kesän uudet treenit Top 3

Ladataan...

Treenaa sellaisia lajeja, jotka tuntuvat hyvältä, sanotaan. Oma lajihistoriani on vähintäänkin värikäs (alkaen jostain satubaletista ja telinevoimistelusta, hiphopin ja taekwondon kautta vesijuoksuun), mutta mikään laji ei oikein ole ottanut juurtuakseen elämääni. Kuntosalilla olen vuodesta toiseen jaksanut ravata, välillä vähän aktiivisemmin, välillä erittäin epäaktiivisesti. Myös pururatojen kyntäminen lenkkarit kurassa on ollut tuttua. Aloitin aikoinaan juoksuharrastuksen...

Pages