Kaksin verroin kivaa

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Treenaan useimmiten itsekseni. Se sopii mulle hyvin: saa rauhassa keskittyä omaan tekemiseen ja määrätä juoksulenkin tahdin prikulleen oman mielen mukaan. Voi ajatella omiaan tai olla ajattelematta mitään. Ei tarvitse huolehtia kuin omista (ja perheen) aikatauluista, voi lähteä liikkumaan silloin kun itselle parhaiten sopii.

Mutta toisaalta kaverin kanssa treenaaminenkin on ihan...

Share

4+1 teholiikettä alakropalle

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Palasimme viimein eilen mökiltä, ja voi sanoa, että loma teki tehtävänsä. Tuntui nimittäin todella mukavalta päästä takaisin kaupunkiin! Laskeskelin, että vietimme miehen viiden viikon kesälomasta yhden viikon Kroatiassa, noin kolme mökillä ja vajaan yhden viikon kotosalla, senkin pätkissä. Liikaa ei siis ole tullut näitä nurkkia kulutettua, ja nyt on ihanaa olla vaihteeksi omien tavaroiden, koko vaatevaraston ja yskähtelemättä toimivan nettiyhteyden äärellä.

Toissapäivänä olimme...

Share

Maailman nopein lomatreeni

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Nopea ja erittäin tehokas sykkeenkohotus treeni ulkosalla? Otapa lapsosten trampoliini hyötykäyttöön! Jos kodin tai mökin pihamaalta sattuu löytymään tramppa, kuten meidän Kroatian majan sivupihalta, niin suosittelen testaamaan sitä ihan kuntoilumielessä. 

Lupaan, että kauaa ei tarvitse pomppia kun syke jo huitelee korkealla ja hiki alkaa tulla pintaan (vaikka lämpöasteita ei olisikaan se reilu kolkyt plus kuten meidän reissulla). Lisäksi hyppiminen on ihan mielettömän...

Share

Aikuisten leikkipuistossa

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Oi, miten hauska paikka löytyikään ihan läheltä niitä ulkoilumaastoja, joissa välillä käyn juoksemassa mökillä ollessamme: Fitness Track -rata! Oli koordinaatiorenkaita, kiipeilyseinää, maastavetotanko, monkey barit, bokseja, renkaita, vaikka mitä. Pakkohan sitä oli testata.

Valmistaja...

Share

5 venytystä juoksijalle - ja istujalle

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Venyttely on niitä juttuja, joista mielelläni luistan. Se on vähän tylsää ja vaivalloistakin, ei millään viitsisi. Telkkaria katsellessakin on paljon ihanampaa löhötä raukeana sohvalla kuin tehdä reippaana samalla venytyksiä! Yritän kuitenkin muistaa ja viitsiä venytellä edes epäsäännöllisen säännöllisesti, sillä koen sen auttavan treenistä palautumisessa.

Alla tämän hetken suosikkiliikkeeni erityisesti reiden etupuolen ja lonkankoukistajien venyttämiseen, jotka ovat omassa...

Share

Helppo mutta hikinen pihatreeni

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Viime viikonloppuna mökillä sain treeniohjaajakseni vierailevan tähden, nimittäin mieheni. Kauniina äitienpäivän aamuna kävimme heittämässä ensin pienen kävelylenkin (pääagendana nukuttaa lapsi rattaisiin), jonka jälkeen pyysin miestä vetämään minulle nopean treenin auringon lämmittämällä terassilla.

Treenatessa tykkään, että joku ohjaa - edes sen verran, että huutelee liikkeitä terassituoliltaan, ottaa aikaa puhelimella ja vilkuilee tekemistäni silmäkulmastaan sen minkä...

Share

Tehosta Treeniä Helpolla Niksillä

Ladataan...
feelgoodinc Feel Good Inc.

Muutama postaus sitten kerroin, että olen joutunut uusimaan koko treenirutiinini täällä Los Angelesissa ollessani. Haasteena kehonpainotreeneissä on ollut se, että teen suurimman osan treeneistä ulkona, enkä oikeastaan näe mitä olen tekemässä. Salilla on peilit ihan oikeasta syystäkin - niistä on hyvä katsoa, että asento on oikea ja tekniikka sujuu jokaisessa liikkeessä. Ulkona...

Share

Tikis - Vatsalihashaaste

Ladataan...
feelgoodinc Feel Good Inc.

No nyt! Päätinpä sitten kerrankin lähteä johonkin haasteeseen mukaan, sillä nyt on Tikis heittänyt niin kovan vatsalihashaasteen ilmoille! Nämä kaikenmaailman punnerrushaasteet ym. on pyörineet netissä jo moneen otteeseen, mutta nyt vasta olen itse kiinnostunut lähtemään mukaan. Tänään julkaistiin siis jo toinen vatsalihastreeni, mutta videolla teen vasta ensimmäistä julkaistua treeniä, koska heräsin haasteeseen viime tipassa. 

Ensimmäisessä treenissä...

Share

Hyvää naistenpäivää! Ja VINKKI ilmaisesta Yoogaia-testijaksosta

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Sain nämä tulppaanit jo perjantaina, mutta päätin laskea ne naistenpäivän kukiksi. Hyvää naistenpäivän iltaa!

"Istu sinä vaan siinä sohvalla, minä katson kyllä lapsen perään." Öö, okei! Ehkä yksi ihanimmista lauseista, jonka voi näinä aikoina kuulla. Kotiuduimme siis tänään viikonlopun minimatkalta anopin luokse Tampereelle. Siellä ei muuten todellakaan...

Share

Superpikarutistus

Ladataan...
Aasara Kunnon Mamma

Sunnuntai, tuo päivistä leppoisin. Jos jaksaa aloittaa aamun edes ihan pikkuisella treenipuristuksella, on ehkä vieläkin mukavampaa rentoilla loppupäivä. Ja mitä nopeampi treeni, sitä pikemmin pääsee keskittymään olennaiseen eli siihen löhöilyyn!

Sunnuntaimoodiin sopii siis oivasti tämä XHIT Dailyn alle kymppiminuuttinen vatsalihassetti (jolla jo viikolla...

Share

Pages