festarikesä

Ladataan...

Ciao!

Heinäkuu on jo yli puolenvälin, ja kesän parhaita viikonloppuja on vietetty niin Ruisrockissa kuin Ilosaarirockissakin. Ruisrock oli siis heinäkuun ekana viikonloppuna, ja Ilosaari seuraavalla. Voin tunnustaa, että maanantaina oli aika väsynyt olo, mutta onneksi kesälomalla voi nukkua niin myöhään kuin nukuttaa. 

Ruississa käynti oli minulle toinen, ja tää kerta...

Share

Parhaassa seurassa

Ladataan...
iidis Varpain jaloin

Tarkoitus oli lähteä reissuun koko perheen voimin, mutta lopulta päädyimmekin toiseen ratkaisuun. Mies jäi nuorimmaisen kanssa kotiin ja minä ja herra T lähdimme Turkuun lomailemaan, tutustumaan tulevaan kotikaupunkiimme ja katsomaan muutamaa asuntoa. 

Siitä on jo pitkään, kun olemme viimeksi saaneet viettää...

Share

Onko asuinpaikalla väliä onnellisuuden kannalta?

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Olen viimeaikoina seilannut yhden asian kanssa ees ja taas. Nimittäin siitä asti, kun Välkky ihan vain sivulauseessa mainitsi, että voisimme ehkä myös muuttaa takaisin Turkuun, en ole saanut mahdollista muuttoa mielestäni.

Ajatuksissani vähän väliä pyörivä Turku on minun kotikaupunkini. Vanhempani ja iso osa parhaista ystävistäni asuu siellä. Paikat ovat siellä minulle entuudestaan tuttuja, ja mikä parasta siellä meillä olisi maailman parhaat...

Share

Pages