Olen pahoillani, jos

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

 

Bodysheimaus on totaalisen ankeaa, mutta se nyt on päivän selvää, eikä siitä sen enempää tällä kertaa. (Koska myös sokeaan someraivoon yhtyminen on ankeaa.)

Sen sijaan nyt haluaisin kiinnittää huomion ilmiöön, joka näihin somekohuihin aina liittyy. Niin myös tässä ...

Share

Vaatimukset syövät 30-vuotiasta kuin leipää

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Ette ehkä ymmärrä, miten paljon sain lohtua kommenteista, jotka kirjoititte tähän mun kolmenkympin kriisiparahdukseen.

Ensinnäkin, en selvästikään ole näiden kelojen kanssa yksin. Moni muu saman ikäinen tai samassa elämäntilanteessa oleva tyyppi...

Share

Tunnista etuoikeutesi. Käyttäydy sen mukaan. (Vastine Hurskaiselle)

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Oh god. Mun somekuplassani valkoiset miekkoset jakelee innoissaan tätä Antti Hurskaisen esseetä, jossa rinnastetaan Koko Hubaran Ruskeat tytöt -kirja ja Timo Hännikäisen Lihamylly. Hurskaisen mukaan molemmissa kirjoittajat uhriutuvat turhaan.

”Vihdoin joku...

Share

Negatiivinen norsu esittäytyy

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tänään täällä blogissa vierailee Negatiivinen norsu. Hänellä on sanottavaa siitä, miten julkeasti ihmiset käyttävät puhelimiaan julkisessa tilassa.

"Tälle on saatava loppu", norsu kertoi, ja niinpä annan tänään blogini hänen käyttöönsä. Ole hyvä, Negatiivinen norsu, kerro, mitä sydämelläsi on.

 

...

Share

Saippuasarja pelastaa tyttövauvat

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Sillä hetkellä, kun sikiö valikoituu naispuoliseksi (mikä se hetki sitten lieneekään), sen todennäköisyydet selvitä maapallolla huononevat. Esimerkiksi Intiassa puuttuu erään arvion mukaan 45 miljoonaa tyttöä ja naista, ja siellä on 109 poikaa jokaista 100 tyttöä kohden. Vuonna 2010 Kiinassa oli oli 119 poikaa jokaista 100 tyttöä kohden. 

Sukupuolijakauma vinoutuu...

Share

Mies, vie peniksesi muualle

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Kesä on taas täällä! Arvatkaapa mistä sen huomaa? Siitä, että urea tuoksahtaa. Eikä kenen tahansa urea, vaan miesten urea!

Tapasin tuossa Raisan lenkillä. Ulos lähtiessään hän oli löytänyt kotipihaltaan siististi pukeutuneet selvin päin olevan miehen virtsaamassa taloyhtiön roskakatokseen. Raisa oli...

Share

Parkkeeraaminen on liian halpaa kaupungissa

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Tavallinen henkilöauto liikkuu keskimäärin olemassaolostaan noin 5 prosenttia. Lopun ajan se on parkkeerattuna johonkin. Ja se, missä tämä johonkin on, on itse asiassa paljon kiinnostavampi kysymys kuin se, missä autot liikkuvat.

Helsingissä asukaspysäköinti maksaa tällä hetkellä ...

Share

Me ei olla koskaan raskaana

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

On paikkoja ja tilanteita, joissa miesten kannattaisi harkita, miten omaa sananvapauttaan käyttää. Yksi näistä pakoista on synnytysvalmennus. 

Tuttuni oli valmennuksessa, jossa käsiteltiin pitkään synnytyksen kivunlievitystä. Mun mielestä valmennuksen pointti on rauhoittaa naisia, lievittää heidän pelkojaan (koska kukapa nyt ei ainakin vähäsen pelkäisi...

Share

Se mitä näet, muuttuu kauniiksi

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Mä olen seurannut Ylen Vaakakapinaa vierestä ihaillen. Sen pointtina on, että omaa kehoaan saa ja pitää rakastaa, vaikka se olisi minkä muotoinen tai tai painoinen tahansa.

Olen ajatellut, että Vaakakapina ei suoranaisesti ole suunnattu minulle. ...

Share

Pages