Isommat huulet minuutissa

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Isommat huulet on ollut pitkään the-juttu ja huulten täyttämisestä on tullut normaali juttu kaikenikäisten keskuudessa. Mulla ei ole itselläni mitään täyte-aineita vastaan, saattaa olla että jonain päivänä vielä kokeilen itsekin, mutta tällä hetkellä mulle riittää meikillä "huijaus". Omat huuleni ovat melko epäsymmetriset, alahuulesta löytyy voluumia mutta ylähuulesta ei yhtään. Meikatessani ylirajaan huulet päivittäin, joten ajattelin että postaus aiheesta voisi olla paikallaan.

...

Share

1 paletti 10 bloggaajaa

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Olin heti innoissani kun Charlotte Eve ehdotti bloggaajien välistä yhteistyötä, jossa koko porukka toteuttaisi oman näköisen meikin samalla paletilla. Bloggaajia alkoi tulla mukaan sen verran, että päädyimme tekemään neljästä eri paletista kymmenen porukoissa postaukset. Paletit sponsoroi kaikille Pretty.fi ja kyseessä on...

Share

Tosi iisin paperbag waist -hameen tutoriaali

Ladataan...
Liisa Osasin!

Eräs lukija kyseli tarkempia speksejä tekemästäni superyksinkertaisesta paperipussihameesta. Ajattelin sitten, että miksipä en laatisi pientä tutoriaalia muidenkin iloksi.

Tässäpä kaava:

(Huomaa jännässä asennossa oleva muki!)

...

Share

My makeup routine

Ladataan...

Hiya!

So here's my basic makeup routine that I normally do in the morning if I don't feel like doing something special or am in a bit of a hurry. It has that bit of extra but isn't too much to wear for example work and also takes only about 20min.

I also added the products that I'm using to this video!

 

Here you go:

...

Share

Koululaisten pikakampaukset

Ladataan...

Syksyn saapuessa ja paikallisten koulujen alkaessa meille tepasteli malli pikakampauksiin ja ajattelin jakaa nämä helpot kampaus tutoriaalit myös teidän kanssanne :) 

 

Hiuksiin käytetyt Muumi takkuharjat sekä ponnarit...

Share

Metalliset luomet - minitutorial

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Vietettiin launtaina mun ja kaverin synttäreitä, vaikka omani onkin vasta 16.6. Päädyin meikkaamaan metalliset luomet ja tummat huulet ja...

Share

Highlightin käyttö

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Oon aiemminkin maininnut, että hohdepuuterin laitto on varmaan lempikohtani meikkaamisessa. Rakastan sen tuomaa hehkua kasvoille ja meikki tuntuu oudolta ilman sitä. Tuntuu kuitenkin, että moni on vielä vähän hukassa sen kanssa eikä tiedä mihin laittaa joten ajattelin tehdä pienen jutun highlightin käyttämisestä. Nämä...

Share

Baking tekniikka

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Baking-tekniikka on ollut lähiaikoina erittäin pinnalla kosmetiikkamaailmassa. Osa vannoo sen nimeen ja osan mielestä se on tuotteen haaskausta. Jos et ole vielä kuullut koko tekniikasta, niin pähkinänkuoressa se on tapa korostaa haluttavia kohtia. Ideana on pakata niihin kohtiin paljon tuotetta, antaa istua ja sitten pyyhkäistä ylijäämät pois. 

Itse tykkään bakingistä, mutten...

Share

Pages