Katso Milkshake, Suomen oma Melrose Place

Ladataan...

Jos aiot kesällä katsoa telkkarista (tai siis telkkarin synonyymeista eli intternetpistecomin suoratoistopalveluista) vain yhden sarjan, suosittelen Milkshakea eli matkaa suoraan kultaiselle 90-luvulle. 

Mari Rantasila, Tiina Lymi, Niina Nurminen, Minna Koskela....

Share

Napakymppi ja muut pöhköt tv-ohjelmakonseptit

Ladataan...

Rienasin Temptation Island Suomen uusinta kautta snäpissä (@tiiamarietta) viime viikolla, kun sain eräältä seuraajaltani viestin, joka meni jokseenkin näin:

"Miksi tehdään ohjelma siitä, että pöljät bimbosinkut yrittävät...

Share

Katso nyt Netflixistä: Marcella

Ladataan...

Minulla on paha tapa katsoa joka ikinen tv-sarja ns. tuplana tuoppiin eli tauotta alusta loppuun. Siksi tämä internetintäyteinen nykyaika on kaltaiselleni ihmiselle uskomattoman tuhoisaa nautinnollista: sitä voi helposti maata kotona...

Share

Muistoja lapsuudesta: Nikke Knatterton

Ladataan...

Siskoni löysi viikonloppuna vintiltä vanhan ystäväkirjan, johon olin tietenkin kirjoittanut. Kahdesti. (Mistä muuten johtuu, että kaikkein ihaninta oli lapsena kirjoittaa itse niihin ystäväkirjoihin? Vanhassa ystäväkirjassani kirjoituksista yli puolet on omiani.) 

...

Share

Paras rikossarja x 8

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Rakastan dekkareita ja rikossarjoja. Luen ja katson niitä mielummin kuin mitään muuta, etenkin näin pimenevinä syysiltoina!

Vietettiin eilen pitkästä aikaa kunnon himasunnuntaita, noutoruokineen ja saunoineen. Saatuamme tarpeeksi tietovisailuista (kahoot, best!), päätettiin kokeilla uutta rikossarjaa. Pienten googlettelujen jälkeen päädyttiin...

Share

Jääkiekkolesken ohjelmavalinnat

Ladataan...

Jos lauantainen jääkiekon välieräottelu tai sunnuntaiset mitalipelit, kumpaan tahansa niistä Suomi selviääkin, poistavat sinulta television katselumahdollisuuden juuri siihen muuten sopivana ajankohtana, olen koonnut muutaman hyvän ohjelmavaihtoehdon verkkopalveluista, joita voit tuijottaa mobiilisti tai vaikka tietokoneelta, keittiössä, autossa tai takapihan terassilla!

...

Share

Kyrväke ja muut onnistuneet suomennokset

Ladataan...

Tv-ohjelmia suomennetaan joskus ihan miten sattuu - osittain kuulemma siksi, että repliikit käännetään nauhalta ilman tilannekontekstia. Ymmärrettäväähän tuo. Mukaan lipsahtaa kuitenkin silloin tällöin joitakin täysin käsittämättömiä mölötyksiä.

Realtori

Modern...

Share

Jutta ja huikeat häädieetit

Ladataan...

Kun kuulin ensimmäisen kerran Jutta ja huikeat häädieetit -ohjelmasta, se kuulosti mielestäni suorastaan riemulliselta. Että joku keksiikin yhdistää kaksi lempiformaattiani: Laihdutus- ja hääohjelmat! Wuhuu! 

Mutta kun ohjelma sitten alkoi, olin hämmentynyt. 

Ensi viikolla Jutta ja huikeat häädieetit...

Share

Esittelyssä Fitnesspäiväkirjat-ohjelman mimmit

Ladataan...
Emilia S. Kuplia by Emilia S.

Tapasin keskiviikkona MTV:n lifestyle -pressissä Fitnesspäiväkirjat -ohjelman mimmit. Vähän mietimme kollegoiden kanssa, että onko pahin fitnessbuumi jo ohi, eli olisiko sarja pitänyt tehdä jo vuosi kaksi aikaisemmin?

Joka tapauksessa...

Share

Pages