Kuninkaalliset häät: Elämäni suola, sokeri ja kinuskivanukas

Ladataan...

Suurin huoleni lauantaina oli, etten kerkiä linnoittautumaan ajoissa sohvalle H-hetkeä varten. Tai oikeastaan jo aiemmin, sillä kaupungilla asioita hoitamassa juostessani seurasin kännykästä live-streamiä Meghanin automatkasta ja vieraiden saapumisesta häihin. Mahtoi vieressäni seisonutta tyyppiä naurattaa liikennevaloissa....

Top 30: Parhaat suoratoistosarjat juuri nyt - minun mielestäni

Ladataan...

Minulla on käytössä monta suoratoistopalvelua, joista osa tuottaa pelkkää suoratoistopalvelua ja osa tukee suoratoistopalvelullaan perinteistä lineaarista televisiokanavaa. Osa palveluista on käytössäni bloggaajan tai toimittajan ilmaiskoodilla ja osa on ilmaista kaikille muillekin. (muistattehan, että kaikkiin Suomessa toimiviin maksullisiin suoratoistopalveluihin saa aina ensimmäisen kuukauden tai vastaavan ajan ilmaiseksi?)

Usein miettiessäni sopivaa...

Tv-ohjelmasuositus: Kaunis elämä

Ladataan...

En aluksi alkanut katsoa Kaunis elämä -sarjaa, koska en ole erityisemmin seurannut kenenkään missin uraa (vaikka olenkin joskus toki katsonut missikisoja) ja ajattelin että en siis saisi sarjasta juurikaan irti. Ohjelma kuitenkin yllätti positiivisesti - vaikka ei tietäisi ohjelman kaunottarista juuri mitään, jaksot ovat silti hyvin kiinnostavia ja kaikista misseistä kerrotaankin perusasiat. 

Rakastan tässä sarjassa erityisesti sen lämminhenkisyyttä ja tietynlaista seesteisyyttä....

Pages