Top 30: Parhaat suoratoistosarjat juuri nyt - minun mielestäni

Ladataan...

Minulla on käytössä monta suoratoistopalvelua, joista osa tuottaa pelkkää suoratoistopalvelua ja osa tukee suoratoistopalvelullaan perinteistä lineaarista televisiokanavaa. Osa palveluista on käytössäni bloggaajan tai toimittajan ilmaiskoodilla ja osa on ilmaista kaikille muillekin. (muistattehan, että kaikkiin Suomessa toimiviin maksullisiin suoratoistopalveluihin saa aina ensimmäisen kuukauden tai vastaavan ajan ilmaiseksi?)

Usein miettiessäni sopivaa...

Share

Mitä katsoa TV:stä, kun kaipaa piristystä?

Ladataan...

Viimeisen viikon aikana olen kaivannut piristystä ja pakoa todellisuudesta, joten on ollut mahtavaa huomata, että summamutikassa valitsemani sarja on toiminut tässä tilanteessa aivan täydellisesti.

Netflixin alkuperäissarja Queer Eye (suom. Sillä silmällä) on tämän vuoden helmikuussa ensi-...

Share

Mitkä sarjat ovat puhututtaneet USA:ssa tällä viikolla?

Ladataan...

Greyn anatomia -sarjan tähti Ellen Pompeo allekirjoitti jokin aika sitten uuden sopimuksen seuraavaksi kahdeksi tuotantokaudeksi, ja hän nousi samalla TV:n parhaiten palkatuksi naisnäyttelijäksi draamasarjassa. Tällä viikolla Pompeo nousi otsikoihin...

Share

Pilkataanko sinua fanittamisesta? Hehkuta lemppareitasi N-Y-T!

Ladataan...

Tiedät varmaan sen tunteen, kun haluaisit hehkuttaa lempisarjaasi tai muuta tykkäämääsi asiaa, mutta et vain kehtaa? Mietit, että täähän on ihan hömppää, et varmasti sieltä tulee palautetta, että "mitä v***a, katotsä sitä pa**aa?!", että ehkä en nyt sit vaan sano mitään.

 

...
Share

TV-vinkit: Uudenvuodenpäivän uudet sarjat

Ladataan...

Silta Yle TV1 ma 1.1. klo 22 (myöh. su klo 22)

Pohjoismaisen hittisarjan lopettava upouusi 4. tuotantokausi lähtee liikkeelle karusta tilanteesta pari vuotta kolmannen kauden tapahtumien jälkeen. Saga on vankilassa omasta mielestään syyttömänä, eikä Henrik luovuta kollegansa suhteen. Uusi murha sarjaa...

Share

Binge on uusi musta

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Kuvittele tilanne: uutta lempisarjaasi on tarjolla suoratoistona monta kautta, ja katsot into piukeena jakson toisensa perään, kunnes saavut kauden viimeisen jakson kohdalle. Jatkatko katsomista heti seuraavan kauden ensimmäisestä jaksosta, vai pidätkö tässä kohtaa katsomisesta pienen tauon?

...
Share

Pages