TV-vinkit: Suoratoistopalveluiden parhaat uutuudet

Ladataan...

Viimeisen parin viikon aikana on julkaistu ja alkanut monta hyvää sarjaa, joista haluan tännekin vinkata. Alla jokaisesta sarjasta traileri ja lyhyt kuvaus!

Hei, jätäthän alle kommentin, minkälaisista sarjoista haluat...

Share

Mitkä sarjat ovat puhututtaneet USA:ssa tällä viikolla?

Ladataan...

Greyn anatomia -sarjan tähti Ellen Pompeo allekirjoitti jokin aika sitten uuden sopimuksen seuraavaksi kahdeksi tuotantokaudeksi, ja hän nousi samalla TV:n parhaiten palkatuksi naisnäyttelijäksi draamasarjassa. Tällä viikolla Pompeo nousi otsikoihin...

Share

Pilkataanko sinua fanittamisesta? Hehkuta lemppareitasi N-Y-T!

Ladataan...

Tiedät varmaan sen tunteen, kun haluaisit hehkuttaa lempisarjaasi tai muuta tykkäämääsi asiaa, mutta et vain kehtaa? Mietit, että täähän on ihan hömppää, et varmasti sieltä tulee palautetta, että "mitä v***a, katotsä sitä pa**aa?!", että ehkä en nyt sit vaan sano mitään.

 

...
Share

TV-vinkit: Uudenvuodenpäivän uudet sarjat

Ladataan...

Silta Yle TV1 ma 1.1. klo 22 (myöh. su klo 22)

Pohjoismaisen hittisarjan lopettava upouusi 4. tuotantokausi lähtee liikkeelle karusta tilanteesta pari vuotta kolmannen kauden tapahtumien jälkeen. Saga on vankilassa omasta mielestään syyttömänä, eikä Henrik luovuta kollegansa suhteen. Uusi murha sarjaa...

Share

Binge on uusi musta

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Kuvittele tilanne: uutta lempisarjaasi on tarjolla suoratoistona monta kautta, ja katsot into piukeena jakson toisensa perään, kunnes saavut kauden viimeisen jakson kohdalle. Jatkatko katsomista heti seuraavan kauden ensimmäisestä jaksosta, vai pidätkö tässä kohtaa katsomisesta pienen tauon?

...
Share

Parasta juuri nyt: Perhedraama Parenthood

Ladataan...

Gilmore GirlsHart of DixieNashville... Jos joku näistä sarjoista on suosikkisarjojesi listalla, haluat varmasti tutustua tähän Viaplayn tuoreeseen julkaisuun!

Hyvän mielen sarja Parenthood kertoo yhdestä laajasta perheestä ja sen sisältämistä...

Share

GALLUP: Mistä TV-sarjasta haluat juoruja?

Ladataan...

Aloin miettiä postausta suosikkisarjojen tapahtumista, ja jakaakseni iloa mahdollisimman laajalle pyytäisin teiltä toivomuksia:

Mistä TV-sarjoista haluat lukea juoruja ja roolitusuutisia tai nähdä kivoja kuvia?

Omat suosikkini päätyvät listalle varmasti, mutta kommentoimalla toiveesi tähän...

Share

Pages