Kun uimahallikäynti ei ole enää saavutus

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Elin kamalan pitkään aikaa, jossa joka ikinen ylimääräinen teko vastasi suoritusta, ponnistusta tai vuorikiipeilyä kivireppu selässä. Tuota ylimääräistä minulle oli kaikki työssäkäynnin ulkopuolella oleva. Toisin sanoen ylimääräistä oli siis koko muu elämä, ihan kaikki siinä. Työ oli jotain, mikä vain oli hoidettava vähäisten voimien rippeillä ja kaikki muu siinä sitten lopulta kärsi.

Kotityöt, kaupassakäynnit, lasten kanssa puuhastelu omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta...

Share

4 parasta äppiä produktiivisuuteen

Ladataan...
Adama Sofia Adama Sofia

https://www.youtube.com/watch?v=l8QiqKoK9C8

Tässä vlogissa kerron mitä sovelluksia käytän päivittäin, pysyäkseni produktiivisena ja järjestelmällisenä. 

Mukavaa viikonloppua kaikille! :-) Adama 

// Here are my favorite apps for daily productivity and organization. 

Have a great weekend everyone! :-) Adama

...

Share

Kaikella on tarkoitus

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Viimeinen vuosi on opettanut minulle enemmän tai vähemmän kantapään kautta asioita elämästä. Olen ymmärtänyt pieniä tärkeitä juttuja ja sitten syvälle meneviä olennaisia asioita olemisesta ja elämisestä minuna, siis nimenomaan minuna. Muiden elämästä ja oloista tiedän aika vähän. Joka tapauksessa jostain on vahvistunut ajatus, että jokaisella jutulla täällä tallatessa on joku merkitys. En nyt tarkoita, että joka ikinen arkinen valinta johtaisi johonkin valaistumiseen, vaan että eri kokoisten...

Share

Videohaastattelu - uusi trendi?

Ladataan...
jermia Itärajapakolainen

Olen hakenut viime aikoina aktiivisesti kesätöitä. Pari päivää sitten sain sähköpostiini kutsun, jossa kehoitettiin kertomaan itsestäni lisää videohaastattelun muodossa, jotta rekrytointiprosessi etenisi. Näiden videoiden pohjalta sitten valittaisiin jatkoon parhaat. 

Kauhistelin aluksi ajatusta itseni videoimisesta, eikä prosessikaan ollut minulle...

Share

Elämän solmuja

Ladataan...
Rinimi Kriisi(Ri)mi

Olin lomalla. Ja lomalle sain puhelun yhdestä unelmatyöpaikastani: olisi töitä vuoden loppuun asti. Loma meni lopulta aika höpöksi, kun aloin miettimään mitä teen työn suhteen. Taas olisi edessä muutto ja uudet kuviot. Juuri kun elämä alkoi stabilisoitua täällä. Valmistuminen yo:lta todennäköisesti lykkääntyy ½ vuotta, mutta unelma duuni. Ja se on lähempänä Helsinkiä. Kaupunki on entuudesta tuttu ja siellä on muutamia ystäviä. Päätin siis lähteä. Ahdistaa sikana, mutta samalla hoen, että...

Share

Mindfulness työpaikoilla - keino lisätä tuottavuutta?

Ladataan...
MartinaA Slow is beautiful

Helsingin Sanomat esitti viime kuussa väitteen: mindfulness on haitaksi terveydelle. Nostin asian esille viime viikolla blogissani ja, kiitos ihanien lukijoideni kommenttien, hesarin jutusta nousi huolestunut kysymys: tehdäänkö mindfulness-harjoituksia työpaikalla vain tuottavuuden lisäämiseksi? Karvat nousi kyllä pystyyn ja huolella!

Mistä on kyse?

Meditaatio ja mindfulness on tullut monen ihmisen arkeen – ja työpaikalle....

Share

Nimi kertoo ammatin

Ladataan...

Eksyin hiljattain keskustelupalstalle, jossa listattiin henkilöitä, joiden nimi sattumalta vastaa heidän ammattiaan. Voi pojat, että nauroin itseni kipeäksi! :D Aloin tutkia asiaa hieman enemmän ja löysin yllättävän monta tapausta, joissa nimi on selkeästi ollut jonkin sortin enne - hyvässä tai pahassa. Tässä teillekin vähän huumoria arkeen! (Esimerkit ovat oikeita, kaikki läpäisivät...

Share

Väite: mindfulness on haitaksi terveydelle

Ladataan...
MartinaA Slow is beautiful

Törmäsin todella kiinnostavaan artikkeliin Helsingin Sanomissa, jossa tutkija varoittaa mindfulness-trendin ongelmista: "Jos työtä on liikaa, tarjotaan vaihtoehdoksi, että hengitäpä vähän". Koko blogini olemassaolo on perustettu ajatukselle "hidastaminen on kaunista" ja seison näiden sanojen takana. Mitä jos mindfulnessista tai hidastamisesta tulee elämään uusi stressin aihe, onko siinä mitään järkeä?

...

Share

Hiljennä Sirpa Selänne päässäsi

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

En tiedä millainen kivikasvo pitäisi äitinä olla, etteikö aina välillä mieleen nousisi epäilys siitä, tarjoanko minä lapselleni parhaan mahdollisen lapsuuden.

Nyt kun olen kahdeksan tuntia päivässä töissä, ryntään tavallisesti heti neljältä kotiin leikkimään Alpun kanssa. Viikonloppuisin olen ollut tyypin kanssa melko symbioottisesti yhdessä. Toisin sanoen: mulla ei ole ollut...

Share

Slaavikuningatar ja brändivaltakunta

Ladataan...
Räyhälä Räyhälä

En ollut lapsena koskaan erityisen innostunut prinsessoista, mutta näin aikuisiällä olen ollut sitäkin innostuneempi olemaan SLAAVIKUNINGATAR. Ja kun nykyään kerran yksittäisen ihmisen on mahdollista olla mitä tahansa, niin sanotaan se nyt.

Minä olen slaavikuningatar, tämä on minun brändivaltakuntani, ja teen mitä tahdon. Ja kaikki tottelevat. Sure thing!

...

Share

Pages