Kuukausi töitä takana

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Kappas, töihin paluusta on jo reilu kuukausi! Ensimmäiset viikot töissä olivat aikamoista pehmeää laskua, mutta nyt olen päässyt kiinni molempiin uusiin projekteihini, ja kylläpä on kivaa olla taas töissä ja aikuisten parissa. Uusien tehtävien myötä tuntuu lähes kuin olisi aloittanut täysin uudessa työpaikassa, ja on virkistävää olla taas kädet kunnolla savessa! 

...

Share

"Ei" ei oo kirosana!

Ladataan...

Minulla on ollut tässä tämän kevään sairastelukiemuroiden kylkiäisenä elämäni kiireisin työkevät. On tullut ihania, uudenlaisia ja innostavia töitä vähän sieltä täältä. Niin ja sen lisäksi tietysti ne vanhat rakkaat työt ja vielä pari oman pään sisäistä prokkista, johon olisi halunnut...

Share

Paluu töihin - kolmen viikon pehmeä lasku päättyy

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Keilaniemi, Kägeludden. Olin suoraan sanoen lapsellisen innoissani, kun pääsin ensimmäistä kertaa oikeasti metrolla töihin. Olenhan minä Länsimetrolla kulkenut jo useampia kertoja, mutta vasta huhtikuun kolmantena päivänä astuin metroon päästäkseni aamulla työpaikalle.

...
Share

Kivaa olla töissä

Ladataan...
äitiyskoe Äitiyskoe

Kun kerron aloittaneeni taas työt, yleisin kysymys on jotain sellaista kuin "Miten sä pärjäät?" Minulta on toki myös kyselty, miten raaskin jättää lapsen hoitoon ja että onko vaikeaa olla siitä erossa. 

No kuulkaa, töiden suhteen pärjään okein hyvin! Juuri tuossa yksi aamu istuin kahvikuppi kädessä...

Share

Tänään se alkaa

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Tänään on se päivä, kun poikamme aloittaa matkansa läpi systeemin. Aloitamme siis päiväkotiharjoittelun, ja se alkaa kahden viikon pehmeällä laskulla.

Ensimmäisenä päivänä käymme yhdessä päiväkodin pihalla ulkoleikeissä. Huomenna osallistumme myös aamupäivän sisäleikkihin, ja keskiviikkona poika syö päiväkodissa lounaankin. Ensimmäisen kerran hän jää ilman...

Share

Loman loppu

Ladataan...
äitiyskoe Äitiyskoe

Ja niin se sitten loppuu, kotona lorviminen lapsen kanssa.

Dublinin reissulla ollessani sain viestin, että ilmeisesti yhdessä työhaastattelussa olin onnistunut käyttäytymään kohtuullisen järkevästi ja uusi työ olisi luvassa reilun parin viikon päästä. Sen jälkeen suuntasin syömään reissun kalleinta (ja hienointa ateriaa) ja totesin että tämä on nyt viinilasillisen paikka.

Pari viikkoa on nyt kulunut ja olen ehtinyt haalimaan lapselle kasan varusteita ja tutustumaan sen kanssa...

Share

Tammikuu, kiitos hei

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olen 

suunnitellut, luonnostellut, toteuttanut. 

Varmuuskopioinut, tuplatsekannut, siirtänyt, poistanut ja lajitellut. 

Foodprepannut, syönyt järkevästi, juonut paljon vähemmän viiniä kuin yleensä. 

Vaihtanut kahviin lisätyn...

Share

Vuosi 2017

Ladataan...
amandal Pikkuapa

Hullua, tämäkin vuosi alkaa pikkuhiljaa olemaan tässä. Enää muutama hassu päivä ja eletään jo vuotta 2018! Yleensä ennen vuoden vaihdetta tulee kerrattua hieman mennyttä vuotta, mitä oikein tapahtui, missä olin, mitä tein ja minkälainen vuosi oli ylipäätään. Tänä vuonna omassa elämässä on kerennyt tapahtua vaikka mitä. Ehkä se on tätä välivuosielämää, asioita tapahtuu, mutta mikään ei ole kovin pysyvää. Päällimäisenä mieleen tästä vuodesta jäi se, että tein ihan pirusti töitä vähän joka...

Share

Pages