Haaveet

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Joskus sitä tuntuu, etteivät asiat etene suuntaan tai toiseen. Sitä toivoo, työstää ja pähkäilee, mutta mitään ei kuitenkaan tapahdu. Siinä epätoivon olossa piehtaroidessa saattaa unohtua tarkastella niitä asioita, mitä itsellä jo on. En tarkoita, ettei saisi olla kunnianhimoinen tai intohimoinen tulevaisuuden suhteen, mutta saavuteituista asioista pitäisi osata olla kiitollinen. Muuten millään ei ole mitään väliä.

Asioita voi kertoa itselleen kahdella tavalla. Ensimmäinen on tämä:...

Share

Sano se ääneen!

Ladataan...
Noorasisko Smthng Good

Uskon, että unelmia ei kannata hautoa sisällään. Luotan siihen, että ne totuetuvat varmimmin, kun niistä kertoo muille tai kirjaa ne edes ylös johonkin mustaksi valkoiselle. 

Mulla on tapana kirjoittaa noin puolen vuoden välein toiveitani tulevasta ylös. Milloin taippaan ajatukseni puhelimeen, milloin blogiin. Joskus saatan rustata ne paperinkulmaan hetkenä, jolloin tylsistyn ja kaipaan vaihtelua elämään. Unelmien ylöskirjoittaminen luo uskoa siihen, että ne voi oikeasti toteutua....

Share

Vapaus valita

Ladataan...
Emma Anni Minua kohti

Jokaisella meistä on vapaus olla juuri sitä, mitä haluamme olla. Kuitenkin joskus jokin tai joku estää meitä olemasta omia itsejämme tai toteuttamasta sitä, mitä haluamme tehdä. Usein se on vain häivähtävä tunne – epävarmuus, pelko. Joskus ne ovat jotkin konkreettiset sanat, jotka jäävät elämään – sinustako pitäisi tulla pianisti.

Vanhempiemme ja opettajiemme auktoriteetti...

Share

Kirje tulevaisuudesta

Ladataan...

10 vuotta sitten 15-vuotias nuori tyttö pohti tulevaisuutta. Hän olisi niin kovasti halunnut nähdä edes pienen välähdyksen tulevasta elämästään. Voi kunpa nuori Sinna olisi saanut tämän seuraavan kirjeen 10 vuotta sitten.

 

Rakas Sinna,

Olet pari päivää sitten täyttänyt 15 vuotta. Se on hieno ikä. Toki varmasti kamppailet teini-iän murheita vastaan, mutta se kuuluu asiaan.

Mitä tulee perheeseesi, rakasta heitä. Älä lähde tilanteista ovet...

Share

Unelmat - Mitä ne oikeasti ovat?

Ladataan...

Sulje silmäsi, mieti villeimmät haaveesi ja kuvittele, että se kaikki olisi mahdollista!

Mitä näet?

Oletko kenties matkalla maailman ympäri? Vai perustamassasi kahvilassa kirjoittamassa kirjaa nauttien samalla täydellistä espressoa? Vai tanssitko sateessa pienellä romanttisella kujalla jossakin päin maailmaa? Mahdoitko seistä lavalla katsellen täpötäyttä katsomoa, jossa ihmiset taputtavat sinulle ihastuttavan konserttisi jälkeen?

Oli näkymä...

Share

Takaisin kouluun osa 2: Puhutaanpa rahasta

Ladataan...

 

Ajattelen, että saadakseen elämäänsä jotain uutta, on usein luovuttava jostain vanhasta. Kaikkea ei yleensä voi saada, on tehtävä valintoja ja priorisoitava. 

Opiskelen tällä hetkellä ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. Koulu kestää vuoden, ja sen voisi periaatteessa suorittaa täyspäivätyön ohessa....

Share

#girlboss vai #miehenelättämä?

Ladataan...
saarah visual diary

 

 

Olin viime syksynä kivalla illallisella, jossa toisilleen tuntemattomat designernaiset puhuivat paljon erilaisista alaan liittyvistä asioista. Oli arkkitehtiä, graafikkoa, kirjoittajaa. Kymmenen vuotta uraa tahkoneita ja just aloittaneita....

Share

Madrid ja reissuhaaveita / Throwback to Madrid and travel dreams

Ladataan...

22.12.2016

In English below

 

¡Hola Amigos!

Syrjähdin katselemaan marraskuisen Madridin reissuni kuvia (lue myös aiempi postaukseni Madridista). Matka-albumia pläräillessä muistui mieleen, että ai niin, aurinko! Sellainenkin on olemassa ;). No ei, ihan välimallin syksy täällä Suomessakin on ollut, mutta myönnettäköön, että lasken päiviä...

Share

Pages