Benettonin liikkeessä

Ladataan...

Eihän täällä Samoksen pienellä saarella ole paljon vaatekauppoja, ainakaan tunnettuja. Kuitenkin United colors of Benetton löytyy :). Mikä parasta, alennusprosentti oli jo -75%. Miehen kokoa ei löytynyt, mutta minä löysin jotakin. Mukaan lähti kaksi laukkua ja yksi neule. No, voikohan sitä toista edes laukuksi sanoa, mutta kännykälle sitä ajattelinkin :)

Tuossa musta/...

Share

Lankkumuikut

Ladataan...

Eilen kävimme syömässä muikkuja. Olivatpa hyviä! Minä, mies ja poika (18v) otettiin lankkumuikut, joihin kuului myös uuniperuna ja salaatti. Tytär (16v) otti talonleivän; kanaa, sipulirenkaita, ruisleipää, bernaiskastiketta, vuohenjuustoa. Sekin näytti herkulliselle ja kuulemma olikin hyvää.

...

Share

Sandaalit

Ladataan...

No ei se mennyt tämäkään matka kenkiä ostamatta...kun kävimme Burgasissa ostoskeskuksessa, löytyi sieltä United Colors of Benetton. Pitihän sinne tietysti mennä. Mukaani tarttui sandaalit, harmaat ja lakeria. Miehelle joku paita. En nähnyt muuta kiinnostavaa siellä, joten sandaalit olivat ainoa ostos tuosta kaupasta. Kuitenkin ihan kiva ostos!

...

Share

United colors of benetton

Ladataan...

Olen ollut totaalisen ihastunut neulemekkoihin nyt 1 vuoden ja kolme kuukauden ajan. Lokakuussa 2015 ostin kaksi ensimmäistä mekkoani Rodoksen Mangosta. Siitä lähtien niitä onkin kertynyt monen monta lisää. On paksumpaa ja ohuempaa, pidempää ja lyhyempää. Aikaisemman postauksen neulemekoista voit lukea täältä. Siellä näkyy viimeisessä kuvassa aivan ensimmäinen neulemekkoni...

Share

Hei naapurin mamma, itken joen sun vuokses!

Ladataan...
Niinava me momma who?

Tänään mulla on ihan asiaakin mutta ensin pikkuruinen poikapäivitys.

Lupasin että en aprillipilaile Señor Bögelitoksen kustannuksella joten ei, ei ole vielä bullero maailmassa. Viime yönä tunnen saaneeni nukutuksi yhtä monta minuuttia kuin on pinnani pitkä Kelaan jonottaessa, not that long. #faija valitteli samaa, kertoi että "mulla on varmaan böge-jännitys". Tänään olen kantanut kaveria sisälläni 38 viikkoa ja 2 päivää ja vetäsin kivan ilman kunniaksi päälle tummansinisen...

Share