Hattaraa

Ladataan...

Tänä kesänä olen taas halunnut olla hattaratukkainen, välillä enemmän ja välillä vähemmän pinkki. Nyt olen pitänyt pari viikkoa taukoa pastellipäästä ja olen taas tosi blondi. Viikonlopuksi Flow -festareille taidan laittaa vähän vaaleanpunaista päähän, ihan vaan koska se on niin somaa.

Tämän hetken ehdoton suosikkini värjäävistä hoitoaineista on ...

Share

Keijupölyä kynsillä

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Sephoran Formula X:n Fine Like Einstein on IHANA. Lakassa on paljon glitteriä, ja se peittää noin kolmella kerroksella, lyhyille kynsille saattaisi riittää yksikin. Näissä kuvissa mulla on se kolme kerrosta. 

Se kimaltaa niin nätisti! Lakka jää melko karheaksi,...

Share

China Glaze – Pack lightly

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

China Glazen tämän kevään Road Trip-kokoelmasta silmiini osui hempeän vaaleanpunainen Pack Lightly. Mua on nyt jotenkin vetänyt puoleen vain tällaiset hempeilysävyt viime aikoina. Yleensä kesäkokoelmista himoitsen kirkkaita neonvärejä, nyt yksikään sellainen ei ole oikein sytyttänyt. Johtuukohan sitten siitä, ettei vielä ole ollut oikein kesäsäitä! Neonväriset lakat nimittäin on mulle semmoinen kesäjuttu. 

Pack Lightly on tosiaan lämpimän vaaleanpunainen...

Share

Vaaleanpunaiset sydänkynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Yhdet söpöilykynnet tähän väliin! 

Halusin mattalakatut, vaaleanpunaiset kynnet, koska mielestäni mattalakka näyttää tällaisissa mantelinmuotoisissa kynsissä kivalta. Käytin H&M:n vaaleanpunaista Pink-lakkaa, leimasin pariin kynteen sydänprintin OB-Nailsin XXL E-laatasta ja mattasin koko komeuden BikBokin mattapäällyslakalla. 

...

Share

Persikanvärinen liukuvärjäys

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Huh, viime viikot on olleet yhtä juoksemista paikasta toiseen. Olen koittanut saada viimeisiä kouluhommia pakettiin ja lisäksi hoitanut ainejärjestön hallitusjuttuja. Esimerkiksi tällä viikolla ohjelmaan on kuulunut visiitti Kuopioon, jossa olimme ainejärjestön puolesta livetwiittaamassa yritystapahtumasta. Nyt pitäisi lukea vielä parisataa sivua raskasta asiaa sananvapaudesta. Yksi verkkokurssikin kuumottelee Moodlen etusivulla. Ensi viikolla edessä onkin muutto takaisin Pääkaupunkiseudulle...

Share

Pääsiäisen pupukynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Pääsiäiseksi tein pitkästä aikaa tällaiset hassuttelukynnet. Tykkään kyllä yleensäkin väreistä sekä erilaisista kuvioista ja printeistä kynsillä, mutta harvemmin teen tällaisia jotain esittäviä kynsiä. Esimerkiksi jossain vaiheessa suosituista cup cake -kynsistä en ikinä kauhesti innostunut :)

Nytkin pitäydyin maltillisena ja tein puput vain aksenttikynsiksi :D

...

Share

Depend – Blooming Roses

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Tykkään tästä Dependin Garden Dreams -kokoelman vaaleanpunaisesta yksilöstä vielä enemmän kuin eilen esittelemästäni lilasta (joka sekin on super ihana!). Tämä Blooming roses (sävynumero 4054) on vielä sitäkin söpömpi ja hempeämpi väri. 

Helmiäinen tulee tosi kivasti tällaisessa auringonpaisteessa esiin, ja pinta näyttää ihanan pehmeältä ja smoothilta...

Share

Tytöt vaaleanpunaisissaan

Ladataan...

Neidin nelivuotissynttärit. Hello Kitty -teema! Järkyttävää! En oisi ikinä voinut uskoa tällaista tapahtuvan OMAN lapseni synttäreillä. Huh. Mutta minkäs teet kun Neiti haluaa (ja anoppi osti). Neljä vuotta sitten en sietänyt vaaleanpunaista. Enkä Hello Kittyä. Meksikossa oli kuitenkuin aika perinteinen tuo jako vauvan vaatteiden kanssa, tytöille vaaleanpunaista ja pojille vaaleansinistä. Yääk. Eka järisyttävä kosketus oli esikoiden...

Share

Täällä asuu prinsessa

Ladataan...
Julovima Kerrostalokakarat

Pakko kuvata ja ikuistaa tämä ihana pikku tytön (tai äidin) vaaleanpunainen unelma ennen kuin PIKKUVELJEN pitäisi muuttaa samaan huoneeseen.. APUA! Siinä tulee ongelmia kohta kolme vuotiaalle Alinalle ja vähän vanhemmalla äiskälle. Mitä värejä valitsen yhteiseen huoneeseen? Miten järjestän huonekalut? Ja miten ihmeessä nämä joskus tulevaisuudessa mahtuu leikkimään täällä yhdessä...

...

Share

Pages