Pionit

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Ai noita Pioneita. Ne ovat niin mahtavan kauniita. Niin runsaita ja silti keveitä ja herkkiä. Hempeän värisiä. Näitä löytyy kukkapenkistämme. Osan vien kotiin sisälle maljakkoon. Niitä on ihanasti eri vaiheissa. Joku on ihan nupussaan ja joku aivan auenneena, joku osittain auenneena. Jännää, etteivät yhtäaikaa aukea. Joka tapauksessa mielettömän kaunis kukka! Nämä myös kukkivat kauan. Ainakin meillä näistä on saatu nauttia monen monta viikkoa ja vielä vaan jatkuu!

...

Vaaleanpunainen haaste

Ladataan...
kirsihannele Yhtä sirkusta!

Vaaleanpunainen höpsö haaste. Teen sen silti. Katson ympärilleni. Kuvaan kaiken vaaleanpunaisen, jonka näen ympärilläni, kun käännyn 360 astetta. Helppo juttu. Haaste on seuraavanlainen; kommentoi jotain kommenttikenttään ja saat värin. Sen jälkeen pyörähdät ympäri ja kuvaat kaiken saamasi värin mukaan. Piece of cake :D

Minä satuin olemaan töissä ja kuvasin siellä perjantaina kaiken vaaleanpunaisen. Ihmeen paljon sitä olikin...

Silmälasikotelo (sattui ensimmäisenä silmään)....

Hattaraa

Ladataan...

Tänä kesänä olen taas halunnut olla hattaratukkainen, välillä enemmän ja välillä vähemmän pinkki. Nyt olen pitänyt pari viikkoa taukoa pastellipäästä ja olen taas tosi blondi. Viikonlopuksi Flow -festareille taidan laittaa vähän vaaleanpunaista päähän, ihan vaan koska se on niin somaa.

Tämän hetken ehdoton suosikkini värjäävistä hoitoaineista on ...

China Glaze – Pack lightly

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

China Glazen tämän kevään Road Trip-kokoelmasta silmiini osui hempeän vaaleanpunainen Pack Lightly. Mua on nyt jotenkin vetänyt puoleen vain tällaiset hempeilysävyt viime aikoina. Yleensä kesäkokoelmista himoitsen kirkkaita neonvärejä, nyt yksikään sellainen ei ole oikein sytyttänyt. Johtuukohan sitten siitä, ettei vielä ole ollut oikein kesäsäitä! Neonväriset lakat nimittäin on mulle semmoinen kesäjuttu. 

Pack Lightly on tosiaan lämpimän vaaleanpunainen...

Vaaleanpunaiset sydänkynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Yhdet söpöilykynnet tähän väliin! 

Halusin mattalakatut, vaaleanpunaiset kynnet, koska mielestäni mattalakka näyttää tällaisissa mantelinmuotoisissa kynsissä kivalta. Käytin H&M:n vaaleanpunaista Pink-lakkaa, leimasin pariin kynteen sydänprintin OB-Nailsin XXL E-laatasta ja mattasin koko komeuden BikBokin mattapäällyslakalla. 

...

Persikanvärinen liukuvärjäys

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Huh, viime viikot on olleet yhtä juoksemista paikasta toiseen. Olen koittanut saada viimeisiä kouluhommia pakettiin ja lisäksi hoitanut ainejärjestön hallitusjuttuja. Esimerkiksi tällä viikolla ohjelmaan on kuulunut visiitti Kuopioon, jossa olimme ainejärjestön puolesta livetwiittaamassa yritystapahtumasta. Nyt pitäisi lukea vielä parisataa sivua raskasta asiaa sananvapaudesta. Yksi verkkokurssikin kuumottelee Moodlen etusivulla. Ensi viikolla edessä onkin muutto takaisin Pääkaupunkiseudulle...

Pääsiäisen pupukynnet

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Pääsiäiseksi tein pitkästä aikaa tällaiset hassuttelukynnet. Tykkään kyllä yleensäkin väreistä sekä erilaisista kuvioista ja printeistä kynsillä, mutta harvemmin teen tällaisia jotain esittäviä kynsiä. Esimerkiksi jossain vaiheessa suosituista cup cake -kynsistä en ikinä kauhesti innostunut :)

Nytkin pitäydyin maltillisena ja tein puput vain aksenttikynsiksi :D

...

Depend – Blooming Roses

Ladataan...
saldag Saldag's Nailventures

Tykkään tästä Dependin Garden Dreams -kokoelman vaaleanpunaisesta yksilöstä vielä enemmän kuin eilen esittelemästäni lilasta (joka sekin on super ihana!). Tämä Blooming roses (sävynumero 4054) on vielä sitäkin söpömpi ja hempeämpi väri. 

Helmiäinen tulee tosi kivasti tällaisessa auringonpaisteessa esiin, ja pinta näyttää ihanan pehmeältä ja smoothilta...

Pages