Maratonille valmistautuminen

Ladataan...

Epämääräinen paniikin alku jäytää mahassa, ensimmäiselle maratonilleni on aikaa enää kolme päivää! Treenien puolesta kaikki voitava on tehty tai se, mikä on jäänyt tekemättä, jää tekemättä. Nyt vain 'rentoudutaan' ja odotellaan kisaa alkavaksi... 

Juoksen maratonini, tai ainakin yritän juosta, Kempeleessä Z-maratonilla lauantaina 5.8. ja puitteet vaikuttavat olevan...

Share

Barcelona - soon!

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Kuva - Pinterest

 

Enää viikko! En ole ennen ollut Barcelonassa, mutta nyt on tiedossa muutaman päivän reissu ystävän kanssa. Olen lukenut kymmeniä tunteja reissuvinkkejä; mitä kannattaa sisällyttää muutaman päivän reissuun ja mitä ei. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä, jos tätä päätyy...

Share

Varustepohdintaa ja panikointia, osa 2

Ladataan...

Seuraavaksi pohdinnassa on ylävartalon vaatetus Nuts Karhunkierros 53:lle. Ensimmäisessä osassa pohdittiin huolella alakropan vaatetus ja kengät.

Näillä näkymin helle ei välttämättä helli meitä matkallamme toukokuun lopussa, joten olen valinnut pitkähihaista päälle. Otan toki mukaan varuilta myös lämpöisemmän kelin vaatetusta. Lähdön hetkellä...

Share

Varustepohdintaa ja panikointia, osa 1

Ladataan...

Se on kuulkaas niin, että olen aivan noviisi näissä polkujuoksugeimeissä ja nyt se alkaa vähitellen kirkastua minullekin... On aivan eri asia käväistä juoksentelemassa maantiellä puolikas, ei tarvi miettiä eväitä tai erityisen kovasti vaatetusta. Pääasiassa vaatepohdinnat ovat olleet sitä, että mätsäävätkö värit ja tarkeneeko hihattomalla. Jotkut sukatkin on pitänyt jalkaan kiskoa ja kengät ovat mitkä ovat, niillä mennään.

Polkujuoksuharrastus onkin sitten huomattavan paljon...

Share

Pysy beibe vielä hetki!

Ladataan...
merenneito Valoa ja varjoa

Siis vau! Mä en koskaan ole ollut näin pitkällä raskaudessa! Tällä välin kun blogi on elellyt hiljaiseloa, ollaan täällä päästy kolmosilla alkaville viikoille ja lähtölaskenta on melkein alkanut. 

Ja siis ihan todella, synnytys saattaa yllättää vaikka jo ensi viikolla. Mikä ei tietenkään olisi se ihanteellisin tilanne, mutta silti olemme päässeet jo hyvin "turvallisille" viikoille. Kunhan vaan kohtuni sisällä ei tapahdu mitään kamalaa.

Kaikkein paras olisi kumminkin hautoa...

Share

Vähän sitä ja vähän tota

Ladataan...
merenneito Valoa ja varjoa

Nyt kun ollaan täällä raskauden paremmalla puolella, eli ne mun päänsisäiset välietapit on ylitetty, niin nyt kuvioon onkin tullut uusi olotila. Jännitys.

Siis jännittänythän minä olen koko raskauden, mutta se on ollut lähinnä sitä pelkojännitystä. Nyt olen vihdoin sisäistänyt päähän, että apua tässähän voi lopputulos olla itkevä vauva synnytyssalissa ja loppuen lopuksi kotona. Voihan VAUVA ja jännitys! Oikein niin että ihan perhosia lentelee. 

Ensi viikon ultraa hieman kyllä...

Share

Vauvabuumeissa

Ladataan...
merenneito Valoa ja varjoa

Vauvabuumi alkaa nostamaan päätään. Eilinen avautuminen lievästä ärsytyksestä Ipana-järjestelmää kohtaa auttoi ja nyt päästiin jo niille asteille, että mietin mitä minä ensimmäiseksi täällä kotona tekisin.

Se on aika hurjaa! Vähän harmittaa kuulla lähiperheeltä kommentteja, että minä en nyt kyllä uskalla luottaa ennenkuin vauva on täällä, mutta sitten taas ei heidän tarvitsekaan uskaltaa. Meillehän se vauva tulee ja meidän tulee uskaltaa. Ja me emme mitään kroisoksia ole, niin...

Share

Kisapaniikkirutiini

Ladataan...
viivik Vikettäjä

Olin alkuviikon kesälomalla. Mökkeilin. Hengasin villasukat jalassa ja pää täynnä neulasia päivät pitkät. Hyppäsin mukaan värityskirjatrendiin ja väritin sormeni kipeiksi. Suurin haasteeni oli grillibrikettien sytytys. 

Viikonloppu kisoineen tuntui hyvin kaukaiselta. 

Eilisten treenien yhteydessä normaali kisapaniikki alkoi hitaasti nostaa...

Share

Haastattelussa

Ladataan...
miumaumiu Suhteessa

Kävin ekassa haastattelussa.

Menin sinne rauhallisena.

Osaan tämän.

Puhun itseni mihin vain.

Hyvin se menee.

Yksi hakemus ja heti uusi paikka.

 

Palasin järkyttyneenä.

En ollut valmistautunut tarpeeksi.

En ollut aiemmin sanonut ääneen vastauksiani.

En vakuuttanut edes itseäni.

 

Ei vakuuttanut paikkakaan.

Vanhaa puuta.

Kovia arvoja.

Ehdottoman terävä ja vaativa esimies.

Pelottava...

Share