Lokakuun alun kuulumisia

Ladataan...

Kalenterin sivu käännettiin sunnuntaina osoittamaan lokakuuta, uskomatonta! Kylmän kesän vastapainoksi saatiin aurinkoinen ja lämmin alkusyksy, ja siksi tuntuukin hassulta että ollaan jo näinkin pitkällä syksyssä kalenterin mukaan. Tänä vuonna syksy ei kuitenkaan tunnu ahdistavalta, kun on paljon kaikkea kivaa tiedossa ja jotenkin muutenkin elämässä sellainen hyvä pöhinä käynnissä. Ajattelin kirjoitella taas ylös tämän hetken kuulumisia ja tulevia kivoja juttuja.

...

Share

Värien kirjoa

Ladataan...
Madeleinen Pähkinänkuoressa

 

 

Syksy on siitä ihanaa aikaa, että kun illat alkaa pimentyä, niin muuten valoa ja värejä pääsee ihastelemaan ulkona! Viime aikoina pitänytkin enemmän kameraa mukana ja puhelimen muistikin uhkaavasti täyttynyt syksyisistä maisemista! Note  to self: muista tyhjentää puhelin ennen reissua! ...

Share

Viikonloppu; itkua tankotanssitunnilla ja lettuja

Ladataan...
Milka Rantamo Olennaisuuksia

Musta on ihan käsittämätöntä edelleen, miten siistiä on, kun työviikon jälkeen on viikonloppu! Viikonloppu, jolloin on OIKEASTI vapaata! Koska mulla on nyt säännölliset työajat, olen voinut haalia itselleni (ja Elpalle) harrastuksia, joihin voi sitoutua. Ellen kanssa käydään tiistaisin aikuinen+lapsi-tanssissa, ja itseäni hemmottelin tankotanssin alkeiskurssilla. Tai no hemmottelusta ei kyllä voi oikein puhua, sillä hommahan on ihan kamalan vaikeaa ja rankkaa! 
Mulla oli lauantaina siis...

Share

Sisko + Sisko

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Sisko on se, joka ymmärtää silloin kun kukaan muu ei ymmärrä.

Siskolle voi aina soittaa tai laittaa viestiä, vaikka ei olisi mitään järkevää asiaa. Esimerkiksi silloin kun wokkiannokseen muodostuu selvä naaman kuva.

Ollaan molemmat aika suurpiirteisiä. Asioiden ei tarvitse olla täydellisiä, vähän sinne päin on oikein riittävä.

 

...

Share

Mökillä

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Neljä mimmiä ja kesämökki.

Laituriaamiaisia, tabata-treenejä ja muurinpohjalettuja.

Jalkakylpyjä, kynsien lakkausta ja kasvohoitoja.

Loimulohta, veneilyä ja naku-uintia.

 

Heinäkuun teemana on ollut Suomen luonto. Ja...

Share

Kesäinspiraatio

Ladataan...
celine journey

Tänä kesänä inspiroivat Jaakko Heikkilän valokuvat Venetsiasta.

Kenties muistatte Kansallismuseon Veden kätkemiä huoneita -näyttelyn viime keväältä ja kesältä.

Viime viikkoina olen palannut Heikkilän kuviin suljetuista palatseista. On niin suurenmoista kauneutta. Ja tiettyä melankoliaa. Ennen kaikkea tunne, että tässä on nyt jotakin joka niin kaukana omasta elämästäni, mutta tapahtuu tässä...

Share

Pages