Joulu tuo toivoa ja tunnelmaa ♥

Ladataan...
sofiannikki silkkinauha

Tämä vuosi on ollut kaikella tavoin erilainen kun aiemmat vuodet. Välillä on ollut tosi raskaita päiviä, hetkiä ja tunteja mutta silti ollaan päästy aina eteenpäin. Luulen et tämä talven pimeys ja synkkyys vaikuttaa virkeystasoon ja siten myös mielialoihin. Mä oon sairastellut niin paljon endometrioosin ja suolistosairauden vuoksi viime kuukausina, että en edes ajatellut kolmatta sairauttani astmaa. Astman kanssa olen varmaan päässyt helpolla, tai ainakin siltä musta tuntuu kun täytyy vain...

Share

Gastronaatti-kuvien salaisuudet + insta-arvonta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Edellisen Gastronaatti 2:n kuvista kertovan postaukseni kommenteissa minua pyydettiin kertomaan tarkemmin, miten olen ottanut painokelpoisia kuvia ja käsitellyt kuvani. Mielellänihän minä asiasta kerron, vaikken mikään ammattilainen asiassa olekaan.

Mutta ihan...

Share

25.11.2017

Ladataan...
Niina Maria V. une petite life

Bonjour! Sain idean tähän postaukseen Kiia Innanmaan blogista. Eli seuraavaksi vähän tämän hetken kuulumisia, musavinkkejä ja muuta jorinaa! Lisäksi muutamia otoksia Tarun ja mun viimeiseltä kuvaussessiolta Tervasaaren ja Katajanokan tuntumassa.

 

...

Share

Kun poistin tekstin

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

Kun näin Nassukirjassa ystäväni seinällä tekstin ja aloin kirjoittamaan pientä juttua mutta siitä tulikin hirmu iso, niin ajattelin että toisin sen asian tänne.

Ja niin aloin kirjoittamaan juttua ja minä kirjoitin ja kirjoitin, mietin ja kirjoitin. 

Ja sitten luin sen noin viisi tai kuusi kertaa läpi... ja poistin sen.

Voi mikä helpotuksen tunne tulikaan sen poiston jälkeen koska itse aihe kertoi Isänpäivän poistamisesta ja sain siitä hyvin ahdistavan kirjoituksen.

...
Share

(Our) Dream Girl

Ladataan...
celine journey

Hyvin harvat valokuvat (tai taideteokset ylipäätään) saavat minussa aikaan samanlaisen reaktion kuin Ryan McGinelyn Kate Mossista vuonna 2007 ottamat kuvat. Ja kyllä, tiedostan toteamukseni seuraukset. Mutta henkilökohtaisella tasolla kuvien vaikutus on Marie Laurencin teosten luokkaa....

Share

Uusia muistoja vanhassa muodossa

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

No niin... ja minähän sitten löysin uuden kivan ohjelman android-luuriini. Ohjelman nimi on InstaMini eikä tarvitse kuin räpsiä kuvia ja odotella, ehkä vähän heilutella kännykkääkin kuin kuivattaaksesi filmin ja tadaa.... tulos onkin ihan muuta kuin odotit. Siis oikeesti ihan kivan tuntuinen ohjelma jos ei jaksa/halua tehdä minkäänlaista kuvanmuokkausta juuri otettuun kuvaan.

Se on siitä erikoinen ohjelma että päivän aikana voit ottaa vain 9 kuvaa, toki...

Share

Oman elämän taiteilijoita

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

''Valokuvat ovat mielemme jalanjälkiä, elämämme peilejä, sydämemme heijastuksia ja jäätyneitä hetkiä, joita voimme pitää hiljaisessa tyyneydessä kädessämme - ikuisesti, jos niin tahdomme. Ne dokumentoivat sen, mitä olemme olleet, osoittaen samalla, minne saatamme olla matkalla, tiedämmepä itse sen tai emme.''

(Weiser, 1999)

...
Share

Mustavalkoista vaiko väriä

Ladataan...
TaijaO Hissun kissun

Laitoin Instagrammiin muutaman mustavalkoisen kuvan jo entuudestani laittamistani värikuvista.

Kun katselen muiden MV-kuvia niin ne tuovat aina halun tehdä omia mutta mutta... se ei ole ollenkaan niin helppoa kuin miltä näyttää tai se voisi olla helppoa kun sen osaa.

Ehkä minulla ei ole riittävästi silmää kuvalle että saan siitä sellaisen kuin haluaisin koska omani ovat aina sekavia tai sitten ne eivät kerro sitä mitä pitäisi. Ehkä se johtuu myös siitä että satun nyt vain...

Share

Pages