Valokuvaterapiaa, osa 3: Valokuvamallina olemisen sietämätön kiusallisuus / Phototherapy, part 3: Modelling

Ladataan...

Tässä osassa neuvon, miten tunnistat oman valokuvausilmeesi, ja annan vinkkejä, miten voit laajentaa omaa ilmerepertuaariasi valokuvissa. Lisäksi jaan muutaman protipsin itsetutkiskelusta ja itseymmärryksen lisäämisestä omakuvien avulla. Tutustu kaikkiin valokuvaterapia-juttusarjan postauksiin täältä.

Kuvaussessiosta, jonka aikana nämä kuvat otettiin, on vierähtänyt jo tovi. Tarkalleen...

Share

Unohdetut ihmiset

Ladataan...
MinnaM Itse Minna Mänttäri

Haluan näyttää, mitä elämän nurjalla puolella tapahtuu, kun rahaa ei ole ja tilanne on epätoivoinen. Ja se koskettaa yhä nuorempia ihmisiä. Tämän pitäisi olla hyvinvointiyhteiskunta, mutta totuus on toisenlainen.

Valokuvaaja Tomi Tuulirannan näyttely Unohdetut on hyytävää katsottavaa. Kuvat...

Share

KOLME VIIKKOA

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Kolme viikkoa on aika hyvä pituus reissulle. Ehtii hyvin tutustua maahan, vaihtaa kaupunkeja, heittäytyä lomamoodiin ja ikävöidä jo hieman omaa arkeakin.

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, tunnistaa onnistuneen reissun yleensä siitä kun viimeisinä päivinä alkaa jo kaipaamaan arkirutiineja, omaa sänkyä ja työhuoneen säpinää. Se on myös merkki siitä, että oma...

Share

Valokuvausvinkkejä aloittelijoille ja koiralenkkejä / Some photography tips for beginners and cute photos of my dog

Ladataan...

22.1.2017

Viikonlopputerveisiä täältä Keski-Vantaalta!

 

Tässä postauksessa valotan, kuinka olen pärjännyt uuden järkkärini kanssa, sekä kerron teille, miten muokkaan kuvia.  Rivien välistä ja riveiltä luettavissa myös joitakin valokuvausaiheisia vinkkejä.

 

Valokuvausjuttuja ennen, nykyisenä paluumuuttajavantaalaisena koen, että minua ja Vantaata kohdeltiin toissailtana aivan väärin ja haluan jakaa tämän kokemuksen teille: Tein...

Share

20 x hetki, jonka ikuistin Vietnamissa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

... tai no, paremminkin hetki, jonka minä tai poikaystäväni ikuisti Vietnamissa!

Alkemisti - ah mikä kirja! Ja erityisen hyvä vielä kun pohjalle on lukenut pari onnellisuuskirjaa!

Paikalliset miehet...

Share

Madrid ja reissuhaaveita / Throwback to Madrid and travel dreams

Ladataan...

22.12.2016

In English below

 

¡Hola Amigos!

Syrjähdin katselemaan marraskuisen Madridin reissuni kuvia (lue myös aiempi postaukseni Madridista). Matka-albumia pläräillessä muistui mieleen, että ai niin, aurinko! Sellainenkin on olemassa ;). No ei, ihan välimallin syksy täällä Suomessakin on ollut, mutta myönnettäköön, että lasken päiviä...

Share

Valokuvaterapiaa, osa 2: Teoriaa - Phototherapy, part 2: Theory

Ladataan...

17.12.2016

 

”Valokuvat ovat mielemme jalanjälkiä, elämämme peilejä, sydämemme heijastuksia ja jäätyneitä hetkiä, joita voimme pitää hiljaisessa tyyneydessä kädessämme – ikuisesti, jos tahdomme. Ne dokumentoivat sen, mitä olemme olleet, osoittaen samalla, minne saatamme olla matkalla, tiedämmepä itse sen tai emme.”

(Weiser, 1999)

 

Alkusyksystä perehdyin pintapuolisesti valokuvaterapian ja voimaannuttavan valokuvan ihmeelliseen maailmaan sekä...

Share

Valokuvausta lenkillä

Ladataan...

 

Seurailin vähän aikaa sitten Kestävyyttä pintakaasulla 24/7-facebookryhmässä keskustelua, jossa ihmeteltiin ja kyseltiin valokuvauksesta lenkillä. Toisille se oli aivan nou, nou, miksi ihmeessä kuvailla lenkillä itseään, toiset nauttivat itse valokuvauksesta ja toisille se oli kivaa lenkkeilyn tallentamista. Vinkkejä saatiin siitä, mihin kamera kannattaa asetella, jos kuvaa itseään (esim. kannon päälle, maahan, puun oksaan, mättäälle jne.) ja paljon muustakin.

Ajattelin tässä...

Share

TAIDEVINKKI: Lehtola, Antas ja Karppanen juuri nyt

Ladataan...
Vinkkipankkiiri Vinkkipankki

Tällä hetkellä Punavuoressa on näytillä kiinnostavaa valokuvataidetta kolmen näyttelyn verran: Jouko Lehtolan ja Joel Karppasen kokonaisuudet Hippolytessa, sekä Axel Antas valokuvineen ja piirroksineen Galleria Heinossa. 

...

Share

Pages