Minä ja Nikon

Ladataan...

Olen jo kauemman aikaa haaveillut ostavani taas järjestelmäkameran ja paneutuvani sen käyttöön tosissani. Talousrajoitteisena en kuitenkaan ole raaskinut sijoittaa haaveeseeni sen vaatimia euromääriä, järkeillen, että jos en lopulta asiasta innostukkaan, niin hukkaan meni nekin rahat.

Kuitenkin Gigantti- ja Power-visiiteillä olen aina päätynyt hipeltämään kameroita ja...

Share

one day

Ladataan...
leenajj aneel

...

Share

Ihan Skattalla

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Katajanokka, Skatta, Skatudden, Nokka mitä näitä nyt on. Merenranta ja siitä nousevat talot saavat joka kerta pysähtymään ja huokaisemaan syvään. Voisin istua tunteja Tervasaaren rannalla ja ihailla Katajanokan maisemaa. Kauniit näköalat saavat aina jollakin tavalla ajatukseni lentelemään jonnekin pilvenhattaroille ja unohtamaan totaalisesti ajantajun.

...

Share

Meikkileikkejä

Ladataan...
Riika V. Koti Kumpulassa

 

Tänään oli meikkileikkipäivä. Olen miettinyt tässä pikkuisen työjuttuja ja hiljattain avautui mahdollisuus päästä tekemään muutamat valokuvausmeikit lähitulevaisuudessa ehkäpä. Lupasin tehdä muutamat työnäytteet kauneusmeikeistä ja äkkiseltään omat kasvot olivat ainoat lähettyvillä, joten ei muuta kuin hommiin!

Yhdeltä koulutukseltani...

Share

Voihan vekkuli sentään, miten ihania taloja

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Aurinko lämmittää punaisia poskiani. Auringonsäteet säteilevät silmilläni. Tunnen, kuinka valo virtaa ihoni läpi. Saan mielettömästi energiaa, iloa ja inspiraatiota. Kevät on selvästikin tulossa!

Kesää kohden otan tavoitteekseni, että pyrin tekemään joka kuukauden ensimmäinen tiistai pienen kuvareportaasin jostakin aiheesta. Tällä kertaa lähdin tutustumaan Ullanlinnaan. Ja voihan vekkuli sentään, miten ihania taloja!

...

Share

kamera vinkkejä kaivataan

Ladataan...
leenajj aneel

Tuossa ennen reissuun lähtöä huomasin, että mun kamerasta on salama hukassa. Se pieni pirullinen salama minkä voi laittaa vaikka taskuun kokonsa ansiosta. Onneksi reissussa riitti valoa kuvata, mutta tänne kotiin palattua, on ollut hieman haastavat nämä kuvaus olosuhteet ilman sitä. Täällä on pengottu vaatekaapeista, keittiön kaapeihin asti joka nurkka, mutta ei. Yritin netistä metästää samanlaista, tuloksetta. Liekkö sitten etsin väärillä hakusanoilla vai mikä oli ongelmana,...

Share

lovely thing

Ladataan...
leenajj aneel

voi hirvitys mikä kaaos löytyy tietokoneen kuva-albumeista. Ne pursuaa luultavasti hyvinkin pian julkaisemattomista kuvista, joille ei ole ollut aikaa, tai paremminkin tietokoneen avaamiselle ei ole löytynyt aikaa, ei sitten mistään.

Oon enemmän sitä tyyppiä, joka rakastaa keikkua siellä kameran takana, olla siis se joka rakastaa ikuistaa niitä mahtavia maisemia ja asioita.

...

Share

Pages