May Mood

Ladataan...
Rosa R Rêverie

 

Toukokuu on alussa ja kesä lähellä! Kokosin keväiseksi inspiraatioksi pienen puuterinvärisen mood boardin, joka toivottavasti rohkaisee myös meitä ikuisesti mustaan pukeutuvia vaihtamaan pikkuhiljaa kesäisimpiin tunnelmiin ja kokeilemaan myös vähän kevyempää väriskaalaa. Toukokuussa inspiroi erityisesti hulmuavan trenssin, valkoisten tennareiden sekä paljaiden nilkkojen kaunis kombinaatio.

 

...

Cape Universalin ystävämyynti.

Ladataan...
kuuranka Sakkolihapiirakka

Cape Universalin ystävämyynnit järkättiin 12.3 - 15.3 Helsingin Lauttasaaressa. Näin mielettömänä Vans -fanina meinasi ottaa päähän kun näytti siltä, etten olisi paikalle päässyt pyörähtämään vähine pennosineni. Kävipä kuitenkin tuuri ja samalle pävälle osui erään kämpän näyttö, just sopivasti Lauttasaareen. Ja kaiken lisäksi vielä 500 metrin päähän ystävämyynneistä, kohtalo sanoo että tää oli meant to be.

Köyhyys kuitenkin iski päälle sen verran reippaasti, että...

Vaatekaapin suurinventaario

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Kirjoitin syyskuun lopussa siitä, kuinka Rinna Sarameän Hyvän mielen vaattekaappi –kirja sai minussa aikaan himon ravistella omia kulutustottumuksiani.

Kuten jo kerroin, kirjan lukemisen jälkeen aloin välittömästi ja omaksi yllätykseksenikin kartella vaatekauppoja. Tai jos en nyt aivan kokonaan vältellä, niin ainakin kulkea niiden keskellä kriittisin silmin. Tuli tunne, että haluan ostaa...

Give a girl the right shoes and she will conquer the world

Ladataan...
iiisma Live the life you love

Oon aina pitänyt itseäni laukkufriikkinä, koskaan ei ole ollut tarpeeksi laukkuja vaan aina on pitänyt ostaa uusia ja kaapit pursuilee jos jonkinmoisia reppuja, laukkuja ja kasseja! No nyt kyseisen hulluuden on ohittanut, tai sen rinnalle on tullut uusi hulluus, nimittäin täytyy kyllä myöntää, että musta on tainnut kuoriutua kenkäfriikkikin! Ennen on riittänyt että on ollut muutamia kivoja kenkiä eri vuodenajoille, mutta nyt niitä kenkiä alkaa olemaan vähän enemmän.

...

Pages