10 minuutin Härkis-pasta ja vähän ruokapuhetta

Ladataan...

 

Hei tammikuu, hyvien asioiden kuu, eikö? Vegaanihaaste pyörii taas ja vuoden alku on muutenkin hyvien muutosten aikaa. 

En osallistu tällä kertaa Vegaanihaasteeseen lähinnä siksi, että se meni minulta jotenkin ohi. Ajattelen, että sen sijaan voisin pitää ihan oman vegaanikuukauden taas pian. 

Minusta tämä...

Share

Vegaaninen tammikuu ravintoloissa

Ladataan...
sanninen Sairaan Ihana Sanni

Vegaanihaasteen vegaaninen tammikuu on yksi maailman paras juttu! Se on myös tehty helpoksi tuutoreiden sekä reseptejä ja hyödyllisiä tietoja sisältävien uutiskirjeiden avulla. Tänävuonna myös jotkut ravintolat ovat lähteneet mukaan. Haasteeseen osallistuvista ravintoloista löytyy vähintään yksi vegaaninen annos. Klikkaamalla tästä näet kaikki mukana olevat ravintolat.

...
Share

Halutaan löytää: JOOGA-ASENNE

Ladataan...

 

Kutsun jooga-asenteeksi sellaista seesteistä, kirkasta tunnetta. Sitä kun on varma ja tietää, että kaikki järjestyy, eikä mitään huolta ole. Niinä päivinä ei jumiudu huonoihin ajatuksiin, ei kuvittele tarvitsevansa täydellistä messinkihanaa tai mekkoa tai matkaa tai yhtään mitään tullakseen onnelliseksi, ei elä huomisen murheita, ei kiukuttele maailmalle tai itselleen....

Share

Vegaanin pinaattiravioli

Ladataan...

Olen ihan hurahtanut tuorepastan tekemiseen. En jotenkin olisi ajatellut sen olevan näin helppoa. Vähän aikaa sitten tein Elina Innasen reseptillä tätä upeaa pinaattiraviolia, joka maistui ihan Italialle! Tomaattikastikkeen tein taas luottoreseptilläni.

 

Ainekset (kolmelle)...

Share

Vähän liikaa, tarpeellinen kirja ja hyvä keitto

Ladataan...

 

Hei murmelit, mitä kuuluu?

Olen ollut viime viikot vähän tämän pimeyden, kaikkien päätösten ja kiireen uuvuttama. Kun vielä koiralle sattui tassuhaaveri ja työkalenteri täyttyi ääriään myöten, olen iltaisin piiloutunut torkkupeiton alle, keittänyt teetä (siinä on jotain hirveän lohdullista, eikö olekin) ja haaveillut palmuista ja pasaatituulista. 

...

Share

Pages