Mustikka-ruisvispipuuro

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Meillä syödään tasaisin väliajoin vispipuuroa. Yleensä teen vispipuuron puolukoista, välillä herukoista ja tähän mennessä olen tehnyt vispipuuron aina mannasuurimoista. Eilen tein ensimmäistä kertaa vispipuuroa mustikoista ja ruisjauhoista. Aamulla vatkasin kylmän puuron kuohkeaksi ja söimme sitä tänään aamupalaksi kauramaidon...

Share

Parhaat uunikasvikset

Ladataan...

Älkää antako kamalan kuvan hämätä, tässä tulee helppo resepti maailman parhaisiin uunikasviksiin. Näistä tykkäävät jopa meidän perheen miehet!

1.       Pilko kasviksia ja vihanneksia esim. porkkanaa, kesäkurpitsaa, parsakaalia ja herkkusieniä. Pilkotaan pieniksi, tai ainakin ohuiksi paloiksi. (Ei liian pieniksi kuitenkaan, etteivät pala uunissa.) Myös valkosipuli...

Share

Vegaaninen piparkakkusmoothie

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Aivan ihanaa joulukuuta! Ja vielä perjantai, mikä pikkujouluviikonloppu, eli tästä ei voi joulunodotus kauheesti enää parantua. Itse toki odotan joulua, mutta sitä enemmän odotan lomaa, johon on 19 päivää, eli vielä vähemmän kuin itse jouluaattoon. Kolmeen viikkoon ei tarvitse tehdä mitään. Haaveissani olen yökkärissä ja katson leffoja sängynpohjalla. Muistan ne...

Share

Nuudelikeitto tofulla, korianterilla ja inkiväärillä

Ladataan...

Kaipaan jo aika kaukaisilta lentoemäntäajoiltani kaikkein eniten thaimaalaista ruokaa. (No okei, palmut, aurinko ja Nykki olivat myös ihan jees.) Ruokarakkauteni menee niin pitkälle, että kävin kerran jopa päivän kokkauskurssin Chiang Maissa. Halusin oppia yhdistämään sitruunaruohon, inkiväärin, kookosmaidon ja muut thaimaalaisen ruoan raaka-aineet myös...

Share

Helli vartalonihoa

Ladataan...

Olette varmaankin huomanneet, että olen vartalokuorintojen ystävä ja suurkuluttaja. Rakastan kuorinnan jälkeistä tunnetta iholla, ja sitä, ettei ihoa tarvitse heti rasvata, vaan se jää ihanan pehmeäksi ja hoidetuksi heti kuorinnan jälkeen.

Tässä taas yksi ihastus lisää, jota ilman en ehkä voi enää elää. Kotimainen Flow kosmetiikka on tuonut markkinoille...

Share

Vispipuuro (V,G,M)

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Muistan lapsuudestani vispiruuron. Sitä saattoi meillä usein olla ihan ruokana. Puuro toimi loistavasti ateriana, se maistui kaikille ja leikit jatkuivat sen jälkeen. Koko aikuisikänäni en ole vispipuuroa tehnyt ja nyt en voi kun ihmetellä, että miksi!! Vispipuuron tekeminen on helpointa ikinä! Ja miten paljon marjoja sen avulla voikaan syödä. Kaapissani on ollut karkeaa riisijauhoa...

Share

Testissä vegaaniset Lemonaid -juomat

Ladataan...

Tänään kaupassa törmäsin mielenkiintoisiin juomiin, joita en ole ennen edes nähnyt aikaisemmin. Kyseessä olivat Lemonaid -merkkiset limonaadit, jotka ovat täysin orgaanisia ja vegaanisia, ja kaiken lisäksi ne tekevät vielä hyvääkin! Nappasin siis testausmielessä mukaani maut Lime ja Passion Fruit.

 

...

Share

Etikkakanttarellit

Ladataan...
hyvaaruokaa Hyvää ruokaa

Täytyy myöntää, etten ole ennen tehnyt etikkakanttarelleja kotona. Töissä olen kyllä vuosien saatossa upottanut monia kymmeniä litroja kanttarelleja etikkaliemeen, mutta töissä kanttarellit ovatkin ilmestyneet varastoon/kylmiöön ilman tuntien haahuilua metsässä.

Kotona sitten ne pienet määrät, jotka olemme metsästä löytäneet, ovat aina päätyneet kastikkeisiin, piirakoihin tai...

Share

Pages