5 minuutin meikkihaaste|video

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Töttöröö ja hölkyn kölkyn! Meidän eka haaste mitattiin eilen. Haastettiin toinen toisemme siinä, kumpi tekee paremman meikin viidessä minuutissa. Katso videolta, kumpi voitti.

Pus, Peppi ja Minea

Share

Keltainen kevätmeikki | Tutorial

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Keltainen on yksi tämän kevään ja kesän trendiväreistä, jota ainakin mä fiilistelen täysillä. Pitkään ajattelin ettei keltainen sovi mulle laisinkaan, mutta olinpa väärässä. Keltainen voi pukea myös meitä vaaleita ja meikissäkin se toimii yllättävän kivasti!

Tämä on yksi mun tämän hetken lemppari meikkilookeista. Keltaista liikkuvalle luomelle ja häivytys ruskealla ulkoreunasta sekä luomivaosta. Tosi pehmeä ja pirteä silmämeikki! Suomalaiset käyttävät hirveän vähän värejä...

Share

Video: Bloggaajan työpäivä

Ladataan...

Viimeksi kun näytin videolla, miltä asukuvaukset näyttää ja jaoin siihen muutamia vinkkejä, joku heittikin toiveen: Miltäs ne asukuvaukset näyttävät mustassa Suomessa? Myös Saralta oli kyselty paljon, että mitä ne hänen työpäivänsä oikein...

Share

Kevätjuttuja | ostosten esittelyvideo

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Alkukevät on todella inspiroivaa aikaa shoppailulle. Joulun jälkeiset alennusmyynnit on jo koluttu viimeisiä aleprosentteja myöten ja kaikki tylsät harmaat talvivaatteet eivät enää hetkautua. Juuri silloin kauppoihin alkaa ilmestymään juttuja kevätmallistosta. Kirkkaita värjeä, pastellisävyjä, metallin hohtoa, vaaleaa deminiä ja kevyitä materiaaleja. Tämä on se hetki, kun ainakin allekirjoittaneella meinaa lähteä mopo käsistä.

Tsekkaa uudelta videolta mun ostokset ja kerro, mitkä on...

Share

Videohaastattelu

Ladataan...

Lähipiiriä on piinannnut jo pitkään flunssa, jolle kuvittelin itse olevani immuuni. Lauantaina se kuitenkin kaatoi minutkin sänkyyn ja piti siellä myös koko sunnuntain ja eilisen päivän. En muista milloin viimeksi olisin ollut niin poissa pelistä. Tajusin etten ole kertaakaan varsinaisen yrittäjyyteni aikana ollut niin kipeä että en kykenisi työskentelemään. Jotain hyvää siinä täydessä levossa oli, sillä nyt on jo ihan erilainen olo.

Päätinkin nyt ottaa vielä tämän päivän sohvalla...

Share

#rakkauspuhetta, eli miksi netissäkin kannattaa olla kiva

Ladataan...
ReettaM Harharetkiä

Lilyn toimitus julkisti ystävänpäivänä #rakkauspuhetta-kampanjan, jossa liputetaan positiivisemman blogi-ilmapiirin puolesta. Ihanaa! Netin ankeassa keskusteluilmapiirissä juuri tällaista tarvitaan!

Olen kirjoittanut blogia nyt noin puolitoista vuotta. Ehkä kiitos sen, että postailen harvakseltaan ja blogi on pysynyt aika pienenä, en ole saanut koskaan mitään vihapostia tai -kommentteja. Onneksi....

Share

Tyttöjen ilta | our day

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Hyvää sunnuntaita kaikille!

Kuvattiin eilen yhdessä ensimmäinen our day -video eli meidän päivä. Tästedes joka sunnuntai meiltä tulee yhteinen video – vuorotellen aina joko our day -video tai sitten aihevideo, jossa keskustelemme yhdessä jostain aiheesta. Aiheet voivat olla mitä tahansa mieltä askarruttavia asioita, ajankohtaisia aiheita tai mitä tahansa enemmän tai vähemmän syvällisiä pohdintoja. Ei olla haluttu rajata tätä niin tarkasti :)

Mutta eilen oli tosiaan our day -...

Share

Aamun kehonhuoltorutiini videolla

Ladataan...

Kaupallinen yhteistyö: Twinings

Aloitimme viime kuussa Twinings teen kanssa hyvinvointimatkan, jonka aikana on tarkoitus jakaa erilaisia vinkkejä oman hyvinvoinnin parantamiseksi. Viimeksi kehoitin miettimään jotain positiivisia lupauksia tälle vuodelle ja jaoin myös omani...

Share

Tästä se lähtee

Ladataan...
Kalliokaksio Kalliokaksio

Tervetuloa seuraamaan meidän matkaamme. Tästä se lähtee!

Tutustuimme reilut pari vuotta sitten, kun päädyimme kumpikin opiskelemaan journalismia Turkuun. Syksyllä kummankin työt toivat tänne Helsinkiin ja niinpä yks kaks meistä tulikin kämppiksiä. Mitä tapahtuu, kun kaksi ystävystä muuttaa saman katon alle? Muun muassa tätä tulemme pohtimaan ja esittelemään teille. Mutta nyt. Tässä se aina yhtä kutkuttava ensimmäinen vlogimme, olkaa hyvä! 

...

Share