Laiska vai huomaamatta tehokas?

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Mukavaa sunnuntaipäivää tyypit! Mä toivon, että kaikilla on mahdollisimman rentouttava viikonloppu menossa.

Yhdistämme sunnuntain yleensä juurikin rentoutumiseen ja mukavaan oleskeluun, kaikkeen muuhun kuin tehokkuuteen. Rauhallinen vapaa-aika ei kuitenkaan ole tehokkuuden vastakohta; yleensä parhaat ideat syntyvät kun ihmisellä on nimenomaan aikaa ja lepoa.

...

Share

2h+k: Tampereen tunnelmallinen helmi

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Viime lauantaina tein visiitin Tampereelle. Kuulin, että vanhempani olivat saaneet pöydän kahdelle 2h+k:sta ja soitin oitis ravintolaan kolmannen paikan toivossa. Sellainen järjestyi, ja pääsin mukaan  nauttimaan illallista!

2h+k on suosittu ravintola keskustassa, jonne saa varata pöydän jo hyvissä ajoin. Kyseessä on pieni ja tunnelmallinen paikka. Käsittääkseni paikan...

Share

"Our problems are not where we are, they're who we are."

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Kuulin otsikossa lukevan lauseen telkkarista kun siivosin samaan aikaan keittiömme kaappeja. Sen sanoi Simpsoneiden rakastettu hahmo Homer, mutta minulle ei juurikaan selvinnyt asian konteksti kun sarja sattui vaan pyörimään taustalla. Se oli mun mielestä kuitenkin tosi hyvin sanottu ja siksi kirjoitin sen itselleni ylös. Ongelmat kumpuavat meidän sisältä, ei...

Share

Perjantain pieniä piristäviä

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Hei ihanat! Miten teidän päivä on alkanut, ollaanko siellä innoissaan perjantaista? Oma perjantaini alkoi aamusalilla ja yhteisellä aamiaisella parhaiden kavereiden kanssa Wellissä. Äsken saavuin toimistolle - ajatuksena on puurtaa töitä muutama tunti ennen kuin näen Anin iltapäivällä kuvausten ja kuulumisten vaihdon merkeissä.

Illalla lämmitän saunan ja käperryn...

Share

Synttärikuumetta

Ladataan...
Tommi K Isyyspakkaus

Vietin hyvin vähäsomeisen viikonlopun. Rouvalla oli lauantaina kirjoituspäivä, ja minä vietin päivän lasten kanssa. Iltapäivällä menimme lasten kanssa pulkkamäkeen, ja sää oli siihen mitä täydellisin.

Viikonloppu oli muutenkin erityisen tervehenkinen. Kävin perjantai-iltana kuntosalilla, lauantai-iltana joogasimme Rouvan kanssa kotona ja sunnuntainakin kävin vielä illalla salilla...

Share

VIIKONLOPUN TUNNELMIA

Ladataan...

Viikonlooppu meni taas hurjaa vauhtia, onneksi meillä jatkuu vapaat vielä maanatain ja tiistain :). Eilen vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ystäväni kanssa ja meillä oli super kivaa! Irtiotto arjesta tuntui rentouttavalta, ja tuli aivan tarpeeseen, sillä viimekerrasta oli kulunut jo 7kk :D Vaihdettiin rauhassa kuulumisia, ja nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Niin parasta! Loppuillasta suunnattiin vielä keskustan yöelämään.

Tänään nukuttiin myöhään koko perhe, mikä tuntui hyvältä....

Share

Parasta on tavallinen arki

Ladataan...
lindat Madridissa

Se iski eilisaamuna siivotessani edellisen illan syöminkien jälkiä ruokapöydästä: tätä on arki. Tasainen, normaali mutta ah niin ihana arki. Voi miten sitä olinkaan kaivannut.

Koko alkuvuoden ajan elämäni on ollut yhtä projektia. On ollut päihitä espanjalainen byrokratia -projekti, sisusta...

Share

Viikonloppuna

Ladataan...
lindat Madridissa

Viikonloppu oli keväinen ja ihana. 

Tutustuin omaan barriooni eli naapurustoon. Kävin sympaattisessa lähikuppilassa kämppisten kanssa spontaaneilla viineillä, jotka venyivät aamukolmeen asti mielenkiintoisten keskusteluiden myötä.

Seuraavana aamuna raahauduin amerikkalaiselle brunssille samassa korttelissa sijaitsevaan kahvilaan. Kaverin avokadoleipä uppomunalla oli hitti, oma annokseni eggs benedict lohella...

Share

Pages