5 vinkkiä vilustumiseen - miten selättää kesäflunssa?

Ladataan...

Heräsinpäs tuossa yksi aamu, ja tajusin kurkun olevan hieman karhea. Noh, siitähän tiesi samantien, mikä on tulossa... kesäflunssa! Joka kesähän se jossain välissä tulee kyläilemään, ja joka kerta sitä inhoaa ihan yhtä paljon. Tällä hetkellä oma lenssu on onneksi pysynyt kurkkukivun ja limaisuuden tasolla, ja toivottavasti tämä on pian ohi. Ajattelin kuitenkin jakaa kohtalontovereilleni muutaman vinkin, jotka ovat omalla kohdallani auttaneet flunssan selättämisessä.

 

...

Share

Vedenkulutuksesta

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Kyllä, postaus vedenkulutuksesta - ei siis juomisesta vaan käytöstä (muistakaa toki juoda vettä kesällä!)

Ourgreatphotos

Järkytyin, kun meille tipahti postiluukusta kesäkuussa lämminvesilasku. Lasku kattaa siis viimeisen puolen vuoden kuuman veden. Vähän taustaa: Remontoimme viime vuonna poikaystäväni...

Share

20 pakkausvinkkiä reppureissuun

Ladataan...
ginty gg and the moon

 

Muutamilla reppureissuilla on tullut opittua, mikä on täysin turhaa matkatavaraa ja mitä ilman ei kannata lähteä. Tässä lista niistä kaikista tärkeimmistä jutuista, joiden mukaan ottamisesta olen aina ollut todella kiitollinen. 

- Ensinnäkin hanki hyvä rinkka...

Share

Wednesday Wellness: Luontaistuotteet kesään & matkalle

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Toisen Wednesday wellness -postauksen vuoro! Tästä tulikin pitkä postaus, mutta ehdin julkaisemaan vielän keskiviikon puolella :D Tässä vinkit kesäaikaan sopivista luontaistuotteista sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön sekä muutama tuote, jotka olisi hyvä olla ulkomaanmatkalla mukana :)

 

 

lisäravinteet kesäksi sisäiseen käyttöön:

 

1. Aurinkokapselit. Markkinoilla on useita erilaisia...

Share

Pineapple, baby

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mulla on ananaskausi. Aamujugurtissa pitää olla ananasta sekä mökillä grilliruokana (yhdessä pekonin ja sinihomejuuston kanssa parilalla -morjes!!). Ostin muuten luomuananasta ensimmäisen kerran - maistuu paremmalta kuin "tavallinen"!

...

Share

Oslon Top 5

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Matkustimme reilu viikko sitten ystäväni kanssa pidennetyksi viikonlopuksi Osloon. Olen kerran aiemmin käynyt Oslossa useita vuosia sitten, mutten muistanut juuri mitään kaupungista, vain Holmenkollenin huipun ja kuinka korkeanpaikankammoisena minua huimasi siellä korkeuksissa.

Kaupunki ei todellakaan ollut edes ajatuksissamme, kun jo aikoja sitten suunnittelimme reissuun lähtemistä. Noh, monen mutkan kautta ja viimehetken matkanvarauksen takia, ei vaihtoehtoja paljon ollut, sillä...

Share

Meikki-ideoita morsiamille

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Omiin häihini on vielä yli vuosi, mutta halusin vinkata kesän morsiamille muutamasta hyvästä tutoriaalista. Joukosta löytyy varmasti useita itse oman meikkinsä tekijöitä, ja parasta onkin harjoitella, harjoitella ja harjoitella. Jos hääpäivään mennessä on tottunut tekemään häämeikin yhtä rituaalilla kuin arkimeikin, ei sen tekemiseen varmasti kulu niin paljoa aikaa ja ei tarvitse pelätä mokaamista. 

...

Share

Ruokasääntömme pähkinänkuoressa

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Meillä ei riidellä ruuasta. Lapset ovat kaikkiruokaisia ja pistelevät kaikki pöperöt, joita heidän nenänsä eteen kiikutan, suuhunsa mukisematta. Tai noh, Kuutti ei erityisemmin välitä kaalista, linsseistä tai tofusta, ja jättää leivän päältä emmentaalit syömättä, mutta muuten olemme ruokailujuttujen kanssa melkoisen kuivilla vesillä.

Ruokahetket ovat mukavia, ja välillä oikeastaan niitä ainoita rauhallisia hetkiä koko päivänä, jolloin lapset istuvat...

Share

Kuinka säästää kauneudenhoidossa hemmottelusta luopumatta

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Pitkän työpäivän päätteeksi vaan totesin, että olen ansainnut hemmottelun. Tänään. Tarkemmin ottaen heti.

Tukka on odottanut leikkaamistaan, ja omat kynnet olivat kasvaneet todella pitkiksi (lapioiksi. Olisin voinut kaivaa niillä maata).

Olen sitä tyyppiä, jonka pitää päästä kampaajalle heti, kun idea pälkähtää päähän. Sama näyttää koskevan kynsienhoitoa. Samantien, ei huomenna! Jos lukijoissa on muita samanhenkisiä, minulla on teille huippujuttu jaettavaksi. 

Ehkä moni...

Share

Parhaat lastentapahtumavinkkini yksien Lapsimessujen kokemuksella

Ladataan...
Jokiska Jokiska

Lapsimessuilla oli samalla kivaa ja kamalaa. Tekemistä ja katsomista riitti, into oli kaikilla piukassa ja kotiin tultiin väsyneinä, onnellisina sekä ehjin nahoin.

Mutta mikä sitten oli kamalaa? No lähinnä se, että koko paikka oli ihan tupaten täynnä porukkaa. Joka puolelle piti jonottaa (paitsi vessoihin, joista löytyi myös joka käynnillä vessapaperia, pisteet siitä Messukeskukselle) ja minun piti koko ajan pitää ihan tosissaan kiinni Kuutin kädestä,...

Share

Pages