Punaisten hiusten ylläpito

Ladataan...
kiiraV The domino effect

*Postaus sisältää affliate-linkkejä

Hups, tuli pidettyä puolvahingossa lähes kuukauden tauko! Oon ollut jonkun aikaa vähän ahdistunut bloggaamisesta, tuntunut jotenkin vaikealta palata kirjottamaan. Nyt vihdoin aloin taas tuntea innostusta koko hommaa kohtaan ja tein kunnon pläänin tulevaa varten. Puhelimesta löytyy nyt lista postausideoita ja tavoitteena on aloittaa tasainen julkaisutahti. Joka tapauksessa, siirrytään postauksen oikeeseen aiheeseen!

...

Share

Kolme viikkoa töihinpaluun jälkeen

Ladataan...
Jokiska Jokiska

… kirjoitan taas pitkästä aikaa jotain. Istun sohvalla ilman agendaa ja tekemistä. Hörpin vihreästä pullosta Beck’siä (siis sitä alkoholitonta rakas mummo, joka kuitenkin luet tämän ja naputat), piipitän koneen näppäimiä ja vilkuilen samalla TSH:n ykkösosaa telkkarista. Heaven.

Aah, mitä autuutta onkaan, kun ei hetkeen tarvitse viitsiä tehdä yhtään mitään. Ei edes tarvitse huvittaa, ja sekin on ok. Lapset on syötetty, leikitetty, halittu ja nukutettu....

Share

WW: Terveellinen elämäntyyli kesälläkin?

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Wednesday Wellness nykyään lyhennettynä WW :)

 

Kesä on monelle rennompaa aikaa urheilun ja ruuan suhteen - niin minullekin. Ei vaan yksinkertaisesti tee mieli mennä salille (mihinkään sisätiloihin) hikoilemaan. Ajatus on tuntunut lähes vastenmieliselta välillä. Kolikossa on kuitenkin kääntöpuoli; lihaskuntoharjoitusten väheneminen tietää lisää...

Share

5 vinkkiä vilustumiseen - miten selättää kesäflunssa?

Ladataan...

Heräsinpäs tuossa yksi aamu, ja tajusin kurkun olevan hieman karhea. Noh, siitähän tiesi samantien, mikä on tulossa... kesäflunssa! Joka kesähän se jossain välissä tulee kyläilemään, ja joka kerta sitä inhoaa ihan yhtä paljon. Tällä hetkellä oma lenssu on onneksi pysynyt kurkkukivun ja limaisuuden tasolla, ja toivottavasti tämä on pian ohi. Ajattelin kuitenkin jakaa kohtalontovereilleni muutaman vinkin, jotka ovat omalla kohdallani auttaneet flunssan selättämisessä.

 

...

Share

Vedenkulutuksesta

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Kyllä, postaus vedenkulutuksesta - ei siis juomisesta vaan käytöstä (muistakaa toki juoda vettä kesällä!)

Ourgreatphotos

Järkytyin, kun meille tipahti postiluukusta kesäkuussa lämminvesilasku. Lasku kattaa siis viimeisen puolen vuoden kuuman veden. Vähän taustaa: Remontoimme viime vuonna poikaystäväni...

Share

20 pakkausvinkkiä reppureissuun

Ladataan...
ginty gg and the moon

 

Muutamilla reppureissuilla on tullut opittua, mikä on täysin turhaa matkatavaraa ja mitä ilman ei kannata lähteä. Tässä lista niistä kaikista tärkeimmistä jutuista, joiden mukaan ottamisesta olen aina ollut todella kiitollinen. 

- Ensinnäkin hanki hyvä rinkka...

Share

Wednesday Wellness: Luontaistuotteet kesään & matkalle

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Toisen Wednesday wellness -postauksen vuoro! Tästä tulikin pitkä postaus, mutta ehdin julkaisemaan vielän keskiviikon puolella :D Tässä vinkit kesäaikaan sopivista luontaistuotteista sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön sekä muutama tuote, jotka olisi hyvä olla ulkomaanmatkalla mukana :)

 

 

lisäravinteet kesäksi sisäiseen käyttöön:

 

1. Aurinkokapselit. Markkinoilla on useita erilaisia...

Share

Pineapple, baby

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Mulla on ananaskausi. Aamujugurtissa pitää olla ananasta sekä mökillä grilliruokana (yhdessä pekonin ja sinihomejuuston kanssa parilalla -morjes!!). Ostin muuten luomuananasta ensimmäisen kerran - maistuu paremmalta kuin "tavallinen"!

...

Share

Oslon Top 5

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Matkustimme reilu viikko sitten ystäväni kanssa pidennetyksi viikonlopuksi Osloon. Olen kerran aiemmin käynyt Oslossa useita vuosia sitten, mutten muistanut juuri mitään kaupungista, vain Holmenkollenin huipun ja kuinka korkeanpaikankammoisena minua huimasi siellä korkeuksissa.

Kaupunki ei todellakaan ollut edes ajatuksissamme, kun jo aikoja sitten suunnittelimme reissuun lähtemistä. Noh, monen mutkan kautta ja viimehetken matkanvarauksen takia, ei vaihtoehtoja paljon ollut, sillä...

Share

Pages