Parhaat kohteet Kreikassa - saarilla ja mantereella

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Meiltä kysytään säännöllisin väliajoin vinkkejä Kreikassa matkusteluun. Syy tähän on sukulaissuhteet siellä päässä, ja meidän jokavuotinen matkustusinto maahan. Olenpahan käynyt myös kreikankielen kursseilla 1,5 vuotta.... :) Nyt ajattelin koota ajatuksiamme kohteista vähän yleisemmin. Lue siis matkavinkkimme Kreikkaan! Vastaan mielelläni myös muihin kysymyksiin liittyen mihin tahansa.

Hyvä vaihtoehto on lentää Ateenaan, olla siellä esimerkiksi kolme päivää ja suunnata sitten saarille...

3 + 15 inspiroivaa podcastsuosikkia

Ladataan...

Olen kuunnellut podcasteja jo vuosia. Aluksi kuuntelin The Tim Ferriss Show'ta ja suomalaista InspiRadiota, ja huomasin, että podcastit olivat helppo tapa oppia uutta ja inspiroitua. Lisäksi niiden parissa siivous, lenkkeily ja ruuanlaitto sujuu rattoisasti.

Ilokseni podcastit ovat kasvattaneet viime vuosina suosiotaan myös Suomessa ja yhä useammin törmään mielenkiintoisiin podcasteihin. Tilaan useita erilaisia podcasteja, sillä tiettyyn mielentilaan...

Mitä tehdä Napolissa: TOP 3

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

1. Syö pizzaa. 

Ihan sama missä. Tietenkin Antica Pizzeria da Michele, Gino Sorbillo ja Pizzeria Di Matteo ovat suosituimmat - ja niihin saat kyllä varmasti jonottaa. En osaa sanoa, ovatko hypetyksen väärti, sillä me päätimme mennä paikkoihin, jossa on tilaa. Oluet ja pizzat yhteensä 14 euroa. Pizza oli silti taivaallista. Kuinka väärin muka margheritan voisi tehdä Napolissa? 

...

Kotimaan helmiä: Päiväni Lempäälässä

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Hyvä ystäväni muutti Lempäälään. Minulle, paljasjalkaiselle tamperelaisellekin avautui aivan uusi maailma. 

Lempäälässä on vaikka mitä!

Tässä siis Lempäälän TOP 2. Kyllä, TOP 2. 

1. Antiikkikahvila ja teehuone Siiri

Oikeasti. Olen juuri löytänyt kotiin. Oikeastaan mummuni kotiin. Mikä paikka, mikä tuoksu... mitkä tarjoilut. En halua lähteä täältä!

Tämä oli...

Mitä tehdä Tampereella? Retki Siilinkarille ja pullakahvit Runossa

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Boksille tallennettu Yksin Marsissa -leffa loppui juuri sopivasti, kun aurinko alkoi paistaa ulkona täydeltä taivaalta. Sää piti hyödyntää ensi kädessä. Päätimme äidin kanssa lähteä moikkaamaan mummoa ensin vanhainkotiin ja sitten siitä kävelemään jäälle Siilinkarille Näsijärvelle. 

Kuomat, nuo Uggin suomalaisversiot jalkaan, ja olen valmis! 

Siilinkarille vievä jäinen luistinrata oli paljolti veden peitossa, ja kävelytie oli vähän sohjoinen. Eli auringon lisäksi saimme vähän...

5 x tärppi Kööpenhaminaan

Ladataan...
sharks by a mile

Aloitin tän vuoden reissulla Kööpenhaminaan sisareni ja avokin kanssa. Siitä on nyt kulunut aikaa jo ihan hurjasti, mutta halusin silti vielä jakaa pari paikkaa blogissa - tiedä vaikka joku onnekas olisi lähdössä pääsiäisreissulle! Olin Köpiksessä ensimmäistä kertaa (lentokenttä oli tosin...

Nivea shaving stick - löytö miestenosastolta

Ladataan...
kiiraV Kiira K.

Nivea tuntuu tykittävän loistotuotteita miehille kohdistettuna, ja parisen vuotta sitten kaikki puhuivat Nivean After-Shaven käyttämisestä meikinpohjustusaineena. Törmäsin vähän aikaa sitten kaupan uutuushyllyssä Nivean Body Shaving Stickiin. Miestäni tuote ei kiinnostanut ollenkaan, mutta keksin heti sen mahdollisesti sopivan omaan käyttööni. Shaving Stick lupaa sileän ja turvallisen ajelun, ja ehkäistä ihoa polttelulta ja punoitukselta.

...

Pages