Vita Liberata -uutuuksia

Ladataan...

Itseruskettavien suosikkimerkkini Vita Liberata -kutsui taannoin aamiaiselle ja esitteli uutuuksiaan.

Olen kranttu IR-käyttäjä: en kestä tuoksuja enkä läikkiä. Vaaleaihoisena karsastan myös liian vahvaa tai etenkin oranssia lopputulosta. Tähän kalpeimpaan vuodenaikaan kaipaan kuitenkin sävyapua purkista ja...

Share

Meikkipäiden vuoden parhaat - vartalotuotteiden top 5

Ladataan...

Vielä viimeiset vuoden suosikkituotteemme ja sitten me Meikkipäät relaamme hetken ja nautimme joulusta. Tässä siis Meikkipäiden vuoden valinnat vartalonhoitotuotteista. Olkaa hyvä!

1. Flow Cosmetics Tumma Kahvi Himalayansuolakuorinta

- pehmentää vartalon ihoa

- hellävarainen mutta tehokas

- ihana koostumus

- luonnonkosmetiikkaa ja vielä kotimaista!!!

- turvotusta vähentävä ja raikkaan tuntuinen...

Share

Nuubi suihkurusketuksessa

Ladataan...

Miten masentavat kesäsäät! Ja reissu tulossa. Inhottaa pukea uikkarit valkoisena. Te tiedätte. Sain mahdollisuuden päästä testaamaan suosikki-itseruskettavasarjani Vita Liberatan suihkurusketusta, ja tietenkin menin. Ekakertalaista jännitti, eikä kommelluksilta vältytty. Lopputulos kuitenkin palkitsi.

Tiedättekö semmosen, kun yrittää keskittyä, ettei mokaisi jotain tiettyä...

Share

IR käyttöön -hyvästit kalkkunakoiville

Ladataan...

Vinkkasin tästä  jo vanhan osoitteen puolella, mutta sen verran hyvästä tuotteesta on kyse että vinkkaan uudelleen, ja nyt tätä saa jo kaupoissakin.

Jokainen tietää tunteen ensimmäisinä lämpiminä päivinä, kun haluaisi laittaa shortsit tai lyhyen mekon, mutta sääret huutavat valkoisuuttaan. (Mahdollisesti myös käsivarret)

Jos illalla ehtii ennakoida, voi laittaa...

Share
Iho

Voita ylellinen itseruskettavaduo

Ladataan...

Postasin aiemmin testaamistani itseruskettavista uutuustuotteista, Vita Liberata Self Tanning Night Moisture Mask -yönaamiosta, sekä Vita Liberata Trystal Minerals -itseruskettavasta aurinkopuuterista.

Asteittain päivettävää yönaamiota käytetään...

Share

Messuilua

Ladataan...

Onpa ollut ihanaa käydä pitkästä aikaa messuilla! Reilu viikko sitten oli SKY-messut ja juuri meneenä viikonloppuna I love me-messut. Tykään oikeasti käydä ihan itsekseni vastaavissa tapahtumissa tai vaikka yleensä shoppailemassa, sillä harvemmin kenelläkään on täysin samoja kiinnostuksenkohteita. Yksin kun menee, tulee vietettyä laatuaikaa itsensä kanssa ja nautin äärettömästi siitä, että voin rauhassa jäädä ihastelemaan uutuuksia ja juttelemaan ihmisten kanssa oman fiilikseni mukaan.

...
Share