Vauvavapaa viikonloppu

Ladataan...
Regina J. Regina J.

Perjantaina vein Elmon mummolaan. Tarkoituksena oli jättää hänet kahdeksi (KAHDEKSI!!) yöksi hoitoon ja me suuntaisimme pariskuntana hotelliin ja viettämään vuosipäiväämme. Tiesin, että Elmo pärjäisi vallan mainiosti vanhempieni luona, mutta enemmän huolestutti se, miten me selviäisimme ilman Elmoa niin pitkään. Lähes viiteen kuukauteen emme ole viettäneet täysin kahdenkeskistä aikaa, joten teki kyllä hyvää, ikävästä huolimatta. 

Ajaessani vanhempieni luota kotiinpäin, laitoin stereot...

Share

Jotain niin oikeaa

Ladataan...
oliviatuuva Belivia

Tänään 16.9.2016 oon saanut viettää yli 6 ihanaa vuotta niin huomaavaisen, rakastavan, luotettavan... ihmisen kanssa. En ees pysty sanoin kuvailemaan miten onnellinen oon, kun saan jakaa elämääni tän ihmisen kanssa.

Mitä nää kuusi vuotta sitten on pitäneetkään sisällään. Paljon iloa, itkua, ikävää, vihaa, lukemattomia keskusteluja, naurua, välittämistä, huolehtimista, ahdistusta, tukemista... Lähes kaksi vuotta sitten alkoi elämäni rankin...

Share

Vuosipäivä

Ladataan...
minsu Mainostaulujen takana

Kaikki, jotka ovat menettäneet jonkun läheisen, tietävät, että ensimmäinen vuosi on vaikein. Ensimmäinen joulu, ensimmäiset omat syntymäpäivät, ensimmäiset sen syntymäpäivät, ensimmäinen jokin jolla oli tietty merkitys. Kaikki menetykset eivät ole niin lopullisia, ettei kyseistä ihmistä enää koskaan näkisi, mutta niin lopullisia, että se joka joskus oli olemassa, on ohi.

Noin vuosi sitten tajusin eläneeni kauan jonkinlaisessa itse rakentamassani lieriössä, joka puristi minut kasaan....

Share

Viikko vauva-arkea: sunnuntai

Ladataan...
Aditu MILF journal

Vietimme vuosipäiväämme, kahdettatoista sellaista. Kivasti ystävänpäivänä, onhan se tavallaan ihan söpöä, mutta hirveän hankalaa mennä ulos syömään tai muuta, kun kaikilla muillakin on vähän samankaltaisia ajatuksia. Olemme nyt kuitenkin kahdessatoista vuodessa oppineet varaamaan pöydän ravintolasta, hyvä me. Tosin, kaikki ravintolat eivät aina edes varaa ystävänpäiväksi, sekin vielä. Kuitenkin nyt päivän sattuessa sunnuntaille, oli mielestäni yleisesti vähän hiljaisempaa....

Share

Romanttisesti pahvimukeista

Ladataan...
Ladybugs mama Puuroa tukassa

 

"Hei facebookissa lukee vuosipäivä Janitan kanssa."

"Mitä? Sehän on vasta huomenna." 

"No sillee täällä ainakin lukee."

Nappasin tytön vauvakirjan välistä säästämämme kastekutsun ja katsoin päivämäärää.

"No voi paska." Herra oli oikeassa. Kyllä vaan.. muistimme oikean hääpäivämme kiitos naamakirjan. 

"Ei tää nyt näin...

Share

Vuosipäivä

Ladataan...
kao kao Kao Kao

Olen herännyt saman tyypin vierestä vuoden verran. Kuunnellut öisin sen kuorsausta (minähän en kuorsaa, se sanoisi). Riidellyt kovin kovasti ja nauranut tikahtuakseni sen jutuille. Sanonut höh, jos se ei ole kuunnellut kunnolla ja nukahtanut melkein joka ikinen ilta kainaloon.

Vuosipäivää juhlittiin huristelemalla minilomalle Porvooseen. Olin varannut sieltä huoneen Hotelli Onnista. Hotelli on tosi pieni, vain viisi huonetta,...

Share

T minus 119 - 5 vuotta

Ladataan...
Maaren S 439 päivää

Meillä tuli eilen täyteen 5 vuotta siitä kun aloitimme seurustelun. Sain kukkia (iih!), pinkkejä ja punaisia karkkeja (toinen iih!) ja teimme yhdessä sushia kotona jonka nautimme kuohuvan kera. 

Myös näistä asioista on viisi vuotta:

- Michael Jacksonin kuolema

- Usain...

Share

10 vuotta sitten

Ladataan...
Nannannaa Pahinta Nannaa

Eräänä synkkänä ja sateisena lokakuun iltana istuimme iltaa tyttöporukalla. Pelasimme korttia, nautimme ilojuomaa ja puhuimme miehistä (tai ehkä ennemminkin pojista). Taisimme tuona hetkenä kaikki olla lopen tympääntyneitä kaksilahkeisten edesottamuksiin. Itse uhosin jopa valtavalla 17-vuotiaan elämänkokemuksellani, että ikinä, en ikinä enää seurustele. Kaverit komppasivat vieressä ja ilta jatkui pienellä porukalla sekä hyvällä mielellä.

Parin...

Share

Kahdeksan vuotta

Ladataan...
laurafree Laura loves

 

Tänä aamuna Aleksi lähti kouluun, minä jäin päiväksi pötköttelemään zombiena yrjötautipotilaan kanssa (joo – kevään kolmas! Ei siitä sen enempää). Vasta puolenpäivän aikaan havahduin ja laitoin tekstarin perään: “Meillä on muuten tänään vuosipäivä. Onnea tai siis kiitos, en pärjäisi päivääkään ilman sua.

Koskaan aiemmin ei olla unohdettu vuosipäiväämme edes puolen päivän ajaksi: olen kova tyttö juhlimaan kaikkea, mitä vain voi juhlia – eritoten, jos...

Share

Kiitos hyvää.

Ladataan...
madd3 Kaunis ja oma elämä

Mitä minulle kuuluu? Kiitos hyvää. 

Antaa kuvien puhua. 

Maailman paras välipalaherkku. Luomu maapähkinävoita, riisikakku ja banaania.

Nämä kaikki erikseen ova melko tavallisia ja mitään sanomattomia aineksia mutta yhdessä ne ovat taivas...

Share

Pages