Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Nimimerkki m43 kirjoitti viimeisimmän postaukseni kommenttikenttään aika analyyttisen kommentin. Aloin vastata itse kommenttiin, mutta huomasin, että pohdittavaa ja analysoitavaa riitti täälläkin päässä ihan omaksi postaukseksi asti:

“Heh, on kyllä mielenkiintoinen kuvio: nuori muslimipoika + naimisissa ja avoimessa suhteessa oleva puuma. Yksi yhteinen (...

Share

Ykkösmiehen duunitilanne

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Jej, Ykkösmies sai töitä – ja itseasiassa ehti jo aloittaakin uudessa työpaikassaan.

Ei valittamista: palkka on isompi kuin edellisessä työpaikassa (tästä vähän vitsailtiinkin; joka kerta, kun kriisi uhkaa erottamisen tai työsopimuksen pidentämättä jättämisen seurauksena, tyyppi scorettaa parempaa työtä paremmalla palkalla), työilmapiiri on huomattavasti mukavampi ja matkat ulkomaille jatkuvat entiseen tapaan.

Ykkösmies ynnäili...

Share

Date night!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Jaahans, edellisestä postauksesta on näköjään kulunut melkein viikon verran aikaa. Ennen tämä saattoi ahdistaa, nykyään ei niinkään; se hyvä puoli tässä harrastustyyppisessä blogin pitämisessä on, ettei ole deadlineja eikä ala ahdistaa, ellei ole joka päivälle edes jotain sanottavaa. 

Olen muuten kyllä viihtynyt Lilyssä; Räyhälän paskamyrskypostaus oli ehdottomasti viikon...

Share

Kälyset lahjat

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Jemina jakoi eilen varsin päteviä joululahjavinkkejä – harmi vaan, että liitossa, jossa mies on haluton, suurin osa Jeminan ehdottamista lahjoista voitaisiin tulkita jopa jonkinlaisena v*ttuiluna (siis Jemina: hyviä vinkkejähän nämä toki olivat yleisellä tasolla, en sitä tarkoita!).

Ainoa seksineutraali lahja olisi voinut olla aikakausilehden...

Share

Avioseksiä!

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Meillä oli viime perjantaina Ykkösmiehen kanssa seksiä. Woo-hoo!

Seksi oli...noh, aika peruskauraa lukuunottamatta yllättävää kakkosrapussa vierailua, joka yllätyksen takia jopa sattuikin sen verran, että nautinto jäi taka-alalle. En kuitenkaan viitsinyt alkaa hyssyttelemään tai estelemään, kun toinen kerrankin innostui, joten purin hammasta ja annoin virran viedä.

Maaliin pääsi vain toinen meistä seksilelun...

Share

6 kuukautta lukuina

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Koppasin Julian tontilta haasteen vastaan. Lukuja. Tyypille, jolla oli vaikeuksia läpäistä lyhyt matikka lukiossa, ja joka yhäkin laskee sormilla, montako päivää on tästä keskiviikosta ensi viikon tiistaihin. Juu kiitti! 

Mutta aina voi yrittää. Tässä siis viimeisen puolen vuoden lukuja nelkytplussavelakoiraelämästä – luvut on perustettu Ykkösmiehen 10 viikon...

Share

Ykkösmiessuhdepäivitys

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Silloin tällöin tulee pyyntöjä päivittää minun ja Ykkösmiehen suhdestatusta. Olen yrittänyt ehkä vähän vältelläkin aihetta, sillä meille ei kuulu sen kummempia. Mikä sinällään ei ole paha asia. 

Nykytilanne on samanlainen kuin se on ollut jo pidemmän aikaa: elämme täysin seksittömässä parisuhteessa (siis seksittömässä siten, ettei meidän kahden välillä ole seksiä). Silti meillä on edelleen kivaa yhdessä.

Istumme...

Share

Rakastajasta ystäväksi

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Minulle on tapahtumassa jotain kummallista. Tajusin äkkiä, etten juurikaan himoitse T:tä sillä tavalla, kuin rakastajaansa tulisi ehkä himoita.

Siksi kai minua ei häirinnyt sekään, että viime tapaamisellamme emme edes harrastaneet seksiä, vaan päädyimme vain olemaan lähekkäin ja chillaamaan yhdessä.

Viestittelemme edelleen runsaasti joka päivä, mutta alkuflirtin jälkeen viestien sävy on muuttunut päivä päivältä...

Share

Blogiloma

Ladataan...
CougarWoman CougarWoman

Huomenaamusta lähtien olen kaukana kaikesta; Ykkösmiehestä (joka saapui sopivasti työkomennukseltaan kaksi päivää ennen lähtöäni), töistä, koirasta, Puusepästä, T:stä ja blogistani.

Puuseppä “tapailee varovasti” jotain uskonnollisen yhteisönsä tyttöä; hän on löytänyt sopunsa ja päättänyt jäädä. Olen onnellinen hänen puolestaan ja toivon, että tämä tyttö tajuaa, mitä Puusepässä saa, eikä jätä häntä kuten kaikki muut ovat tehneet tähän mennessä. Haluan...

Share

Pages