Lauluvideoita/ Singing videos

Ladataan...

Mainitsen blogini kuvauksessa tykkääväni laulamisesta, ja ajattelinkin jakaa nyt täälläkin Youtubessa julkaisemaani laulelua. 

Tämän videon kuvasin itse asiassa eilen. Rakastan Oskar Merikannon sävellyksiä ja Kalevala-aiheisia lyriikoita!

This video I made just yesterday. I love Oskar Merikanto's compositions and Kalevala themed lyrics!

...

Share

YouTube TV-haastajaksi mainossisällöllä (+vinkit!)

Ladataan...
Maria Hakkala The Variety Show

Poptähti Demi Lovato julkaisi viikko sitten elämästään kertovan dokumentin YouTubessa.

Mikään osa tuosta lauseesta ei varsinaisesti ole mitään uutta tai ihmeteltävää, sillä kyseessä on jo Lovaton uran toinen syväluotaava dokumentti, ja YouTube-videopalvelussa julkaistaan videoita...

Share

Älä ajattele. Katso.

Ladataan...
villeyk Ihan jees

 

Tiedättekö sen tunteen, kun ette ole oikein varmoja, että onko maailma mennyt sekaisin vai oletteko vain itse pudonneet kehityksen kelkasta?

Juuri nyt tunnen itseni vanhukseksi, joka ei ymmärrä nykyajan metkuja. Juuri tänään syy tähän tunteeseen on Neverthink.

...

Share

Tekoälyä vai jotain muuta?

Ladataan...

Tekoäly on tietokone tai tietokoneohjelma, joka kykenee älykkäiksi laskettaviin toimintoihin. Tekoäly viittaa usein myös aihetta tutkivaan tieteen alaan. Tekoäly kehitettiin, jotta sairauksia voitaisiin parantaa ja ihmiset saisivat robotin hyödykseen tekemään raskaita, vaikeita tai puuduttaviakin asioita puolestaan. Mutta tietokoneet ovat pikkuhiljaa syrjäyttämässä ihmisen työpaikoilla, lemmikit ja jopa oikean elävän kumppanin. Tekoäly hoitaa kaiken paremmin kuin ihminen,...

Share

Isommat huulet minuutissa

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Isommat huulet on ollut pitkään the-juttu ja huulten täyttämisestä on tullut normaali juttu kaikenikäisten keskuudessa. Mulla ei ole itselläni mitään täyte-aineita vastaan, saattaa olla että jonain päivänä vielä kokeilen itsekin, mutta tällä hetkellä mulle riittää meikillä "huijaus". Omat huuleni ovat melko epäsymmetriset, alahuulesta löytyy voluumia mutta ylähuulesta ei yhtään. Meikatessani ylirajaan huulet päivittäin, joten ajattelin että postaus aiheesta voisi olla paikallaan.

...

Share

Meikki-ideoita morsiamille

Ladataan...
kiiraV The domino effect

Omiin häihini on vielä yli vuosi, mutta halusin vinkata kesän morsiamille muutamasta hyvästä tutoriaalista. Joukosta löytyy varmasti useita itse oman meikkinsä tekijöitä, ja parasta onkin harjoitella, harjoitella ja harjoitella. Jos hääpäivään mennessä on tottunut tekemään häämeikin yhtä rituaalilla kuin arkimeikin, ei sen tekemiseen varmasti kulu niin paljoa aikaa ja ei tarvitse pelätä mokaamista. 

...

Share

#1 VLOGI : Kuka oikeastaan olen?

Ladataan...

Viikon verran on paineltu menenmään ylhäisessä yksinäisyydessä, ja on ollut paljon aikaa matkustella omissa ajatuksissa. Eilen aamupäivästä kävin pitkällä kävelyllä ja juttelin ajatuksia kameralle. Toivottavasti ainakin kesäiset maisemat miellyttää silmää ;) 

Ehkä tästä alkaa mun oman elämän Iholla-sarja.
 

...

Share

Perjantaibuusti - kotijumppa

Ladataan...

Tälle ihanalle huhtikuun perjantaille olen valinnut parjantaibuustin aiheeksi kotijumpan yhdessä lasten, miehen tai kaverin kanssa tai aivan omassa rauhassa. Olen jo aikaisemmin kertonut YouTuben suosikkikanavistani postauksessani, nyt ajattelin laittaa muutaman suosikkivideoni jumppamotivaatioksi viikonlopulle.

Valitse näistä...

Share

TB: Don't be five minutes, be timeless

Ladataan...
Tomi Tomi Mustikka

Sunnuntai on omistettu arkistojen aarteille. i-D-lehti julkaisi viime vuoden parhaat YouTube-videot ja loppuvuonna Chanelin kanssa yhteistyössä tehty sarja innoitti kirjoittamaan myös postauksen aiheesta. Klikatkaa videota ja tutustukaa Manthe...

Share

Vlogissa: Trump loves Hillary

Ladataan...
Mansen Muijat Mansen Muijat

Moro!

Tässäpä uusi video, joka julkaistiin viikonloppuna. Hieman sellaista K-18 -meininkiä nimittäin...

 

Muijat on vähän pidellyt joululomia, mutta nyt alkaa taas postauksia tulemaan. Ihanaa ja parempaa uutta vuotta vaan kaikille!

 

-Muijaset

Share

Pages