Ystävänpäivä, ja minua ahdistaa

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Ystävänpäivä,

suukkoja, haleja ja tusinoittain punaisia ruusuja. Lahjoja, herkuttelua ja kauniita lauseita. Ystävien kanssa olemista. Iloa ja naurua, ilon jakamista. Niistä on ystävänpäivä tehty, vaan eipä minun. Ei tänävuonna.

Istun yksin kotona, kuuntelen spotifysta listaa nimeltä 70's road...

Share

Ystävänikirja: Elina

Ladataan...
Karoliina Sallinen Kolmistaan

Miten tutustuitte?

  • E: Saksan Ikeassa.
  • K: Oliko se just Ikeassa? Mä olinkin ihan unohtanut sen.

 

Mikä oli ensivaikutelmasi toisesta?

  • E: Uuullalaa, mikä muija. (Naurua). Oikeasti, Karoliina oli niin siistin näköinen.
  • K: No kyllä mua vähän jännitti nähdä Ellu, koska A oli kertonut,...
Share

Lumotussa luonnossa

Ladataan...
vilhelmiinah VILHELMIINA H.

Onnea on suunnittelemattomat matkat, joista aina jostain kumman syystä kehkeytyy niitä parhaimpia.

Matkat, joilla on aina joku merkitys.

Matkat, joissa määränpää ei ole tärkein vaan se matka kokonaisuudessaan.

...

Share

Miten erilainen se Naantali olikaan

Ladataan...
Lilies Lilies & Life

Olin torstaina vapaalla. Otin heti aamusta suunnaksi Raision, jossa odotti ihana ystäväni J. Aloitimme päivän brunssilla, jonka jälkeen pohdimme mitä tekisimme. Olin miettinyt, että menisimme Turkuun kiertelemään ja lounaalle, mutta suunnitelmiin tulikin muutos, kun J totesi että "Naantaliinkin pääsee fölillä 10 minuutissa." Ulkona oli aivan ihanan kesäinen sää ja Naantalihan on tunnetusti kesäkaupunki isolla k:lla, joten eipä siinä paljon suostuttelua tarvinnut kun jo seisoimme...

Share

Neulojan muki

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Yksi ystävistäni on käsityöystävä, toki puhutaan paljon muustakin mutta yksi iso yhdistävä tekijä ovat nimenomaan käsityöt. Toki myös entinen työ yhdistää, hän oli työkaverini edellisessä työpaikassa kunnes jäi eläkkeelle n. 1,5 sitten. Tässä päivänä eräänä hän lähetti viestin ja pyysi valitsemaan kahdesta väristä ja että asia on salaisuus. Värit olivat vaalea turkoosi ja koralli. Valitsin korallin. En kyllä osannut yhtään arvata mistä oli kyse. Sunnuntaina hän laittoi viestin että salaisuus...

Share

Suruviesti

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Ihmettelin tässä illalla kirjoitusta Facebook kaverin aikajanalla. Selkeästi siitä näki että jotain ikävää on tapahtunut. Mietinkin että voiko olla että kyseinen henkilö on kuollut vai onko joku hänen läheisistään siirtynyt ajasta iäisyyteen. Siihen oli kommentoinut myös yksi kavereistani ja vähän aikaa mietittyäni laitoin hänelle viestin. Sain vahvistuksen, ystävä on kuollut, vain vuoden vanhempi kuin minä.

Tutustuin tähän henkilöön ollessani työttömänä edellisen kerran vuonna 2012...

Share

Astetta paremmat kotibileet - näillä keinoilla onnistut

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Sherwood

 

Milloin viimeksi olen järjestänyt juhlat? Kysyttyäni tätä itseltäni, menee hetki jos toinenkin, ennen kuin saan vastauksen selville: tuparit, kolme ja puoli vuotta sitten.

Hetki on vierähtänyt sitten viime kekkerihostauksien....

Share

Tää menee ihan hyvin

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Olen otettu siitä, että olen usein saanut toimia monen ystävän kuulevana korvana, kun he ovat halunneet purkaa sydäntään. Aina minulla on ollut olo että ystäväni kyllä selviävät ajan kanssa raskaistakin tilanteista, olen halunnut valaa tsemppimieltä. Olen koittanut muistuttaa, että oli tilanne mikä tahansa, lähdetään siitä että kaikki menee hyvin. Miten muuten tätä elämää oikeastaan voisi elääkään?

Nyt omassa elämässäni kaikki on hurjalla tavalla avointa. Mikään työpaikka tai opiskelu...

Share

Miten meni, noin niin kuin omasta mielestä?

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Niin, eihän sen näin pitänyt mennä.

Tein äskettäin melkein 40 €:n tilauksen meikeistä ja muista tarveaineista. Niin, munhan piti kirjoittaa lilyn osoite kenttään, mutta kirjoitinkin lempi meikkikauppani osoitteen ja hupsista.

Olen helppo ja vaikutuksille altis, mutta siis tottakai tarvitsen aivan kaikkea mitä tilasin. Tai siis ainahan nainen tarvitsee uuden huulipunan...

...

Share

VIIKONLOPUN TUNNELMIA

Ladataan...

Viikonlooppu meni taas hurjaa vauhtia, onneksi meillä jatkuu vapaat vielä maanatain ja tiistain :). Eilen vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ystäväni kanssa ja meillä oli super kivaa! Irtiotto arjesta tuntui rentouttavalta, ja tuli aivan tarpeeseen, sillä viimekerrasta oli kulunut jo 7kk :D Vaihdettiin rauhassa kuulumisia, ja nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Niin parasta! Loppuillasta suunnattiin vielä keskustan yöelämään.

Tänään nukuttiin myöhään koko perhe, mikä tuntui hyvältä....

Share

Pages