Suruviesti

Ladataan...
Tiikerikatti Väriterapiaa

Ihmettelin tässä illalla kirjoitusta Facebook kaverin aikajanalla. Selkeästi siitä näki että jotain ikävää on tapahtunut. Mietinkin että voiko olla että kyseinen henkilö on kuollut vai onko joku hänen läheisistään siirtynyt ajasta iäisyyteen. Siihen oli kommentoinut myös yksi kavereistani ja vähän aikaa mietittyäni laitoin hänelle viestin. Sain vahvistuksen, ystävä on kuollut, vain vuoden vanhempi kuin minä.

Tutustuin tähän henkilöön ollessani työttömänä edellisen kerran vuonna 2012...

Share

Astetta paremmat kotibileet - näillä keinoilla onnistut

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Sherwood

 

Milloin viimeksi olen järjestänyt juhlat? Kysyttyäni tätä itseltäni, menee hetki jos toinenkin, ennen kuin saan vastauksen selville: tuparit, kolme ja puoli vuotta sitten.

Hetki on vierähtänyt sitten viime kekkerihostauksien....

Share

Tää menee ihan hyvin

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Olen otettu siitä, että olen usein saanut toimia monen ystävän kuulevana korvana, kun he ovat halunneet purkaa sydäntään. Aina minulla on ollut olo että ystäväni kyllä selviävät ajan kanssa raskaistakin tilanteista, olen halunnut valaa tsemppimieltä. Olen koittanut muistuttaa, että oli tilanne mikä tahansa, lähdetään siitä että kaikki menee hyvin. Miten muuten tätä elämää oikeastaan voisi elääkään?

Nyt omassa elämässäni kaikki on hurjalla tavalla avointa. Mikään työpaikka tai opiskelu...

Share

Miten meni, noin niin kuin omasta mielestä?

Ladataan...
Ace Von S Herkuleen Urotyöt

Niin, eihän sen näin pitänyt mennä.

Tein äskettäin melkein 40 €:n tilauksen meikeistä ja muista tarveaineista. Niin, munhan piti kirjoittaa lilyn osoite kenttään, mutta kirjoitinkin lempi meikkikauppani osoitteen ja hupsista.

Olen helppo ja vaikutuksille altis, mutta siis tottakai tarvitsen aivan kaikkea mitä tilasin. Tai siis ainahan nainen tarvitsee uuden huulipunan...

...

Share

VIIKONLOPUN TUNNELMIA

Ladataan...

Viikonlooppu meni taas hurjaa vauhtia, onneksi meillä jatkuu vapaat vielä maanatain ja tiistain :). Eilen vietettiin tyttöjen iltaa hyvän ystäväni kanssa ja meillä oli super kivaa! Irtiotto arjesta tuntui rentouttavalta, ja tuli aivan tarpeeseen, sillä viimekerrasta oli kulunut jo 7kk :D Vaihdettiin rauhassa kuulumisia, ja nautittiin hyvästä ruoasta ja juomasta. Niin parasta! Loppuillasta suunnattiin vielä keskustan yöelämään.

Tänään nukuttiin myöhään koko perhe, mikä tuntui hyvältä....

Share

Aamiaista Berggassa, päiväkahvia Bulevardilla

Ladataan...
It's Mary Urban dreams

Loppiaisena meillä oli kaveri kylässä. Aurinkoinen pakkasaamu alkoi myöhäisellä aamiaisella Berggassa. Oli kylmä, mutta ei haitannut. 

Aamiaisen jälkeen oli aika nähdä pitkäaikaista ystävääni Bulevardin kahvisalongissa. Olimme pukeutuneet vahingossa ihan samalla lailla. Hänellä farkut ja harmaa neule alla ja harmaa, pitkä pörröneuletakki päällä. Minulla farkut ja viininpunainen...

Share

Porkkanamuffinsseja ja ystävyyttä

Ladataan...
HeHu Herkkuja ja hupsutuksia

 

Porkkanamuffinssi on täydellinen kahvilaherkku, kun ulkona hyytävä viima painuu takinkauluksesta sisään. Se maistuu tutulle ja turvalliselle, siinä on lämmittäviä mausteita (ihana kaneli!), pehmeyttä, pyöreyttä ja kuitenkin päälle ripoteltuna sopivasti suussa...

Share

Työhaastattelupreppausta

Ladataan...

 

Tänä aamuna heräsin jännitykseen. Minulle ei ollut tapahtumassa mitään erikoista vaan hyvä ystäväni meni työhaastatteluun. Vitsi miten hyvä mieli tuli, kun...

Share

Älä käytä huumeita Aasiassa

Ladataan...
Sofiajanes Mrs Sofia Janes

No, mistä tämän nyt alkaisi. Ei ole ihan helppo alkaa avautumaan asiasta joka on itselle vieläkin kipeä, mutta toivon toipumista ja eheytymistä kirjoittamisen kautta.

Kelataas vähän aikaa taaksepäin sellaiset 11 kuukautta.

Olin ollut malesiassa yhtämittaa jo 2.5 vuotta ja siitä lähes vuoden islamin uskoon "kääntyneenä". En tiedä parempaa sanaa englannin 'convert' sanalle, joten puhun itsestäni käännynnäisenä. 

Olin ihastunut muutamaan otteeseen paikalliseen...

Share

Päivä stadissa

Ladataan...
Jiga Life as we own it

Vietin vapaapäivän eilen Tarun kanssa Helsingissä kuvaillen. Kevät taitaa vihdoinkin olla täällä, ainakin auringonpaisteesta päätellen! 

Mulla oli päällä kirpputorilta ostettu kolitsimuotoinen mekko ja monkin pitkähihainen. Kengät ovat Converset ja ihana printtilaukku Zaralta. 

Tässä vielä lähempää kuvaa tämänhetkisestä lempilaukustani!

...

Share

Pages