Parasta just nyt

Ladataan...

Vaikka yleisesti nyt lähiaikoina minulla on ollut todella hyvä fiilis, niin tänään olen herännyt ihan väärällä jalalla. Vatsa on kipeänä, iho täynnä epäpuhtauksia, aamupalatarvikkeet lopussa, ja ladyshaverinikin päätti mennä rikki juuri kun olisin kaipaillut trimmausta kaikkein eniten. Tällaisina hetkinä on hyvä muistella niitä asioita, jotka ovat lähiaikoina tuoneet iloa elämään.

 

...

Lapsi tuo onneen uuden kerroksen

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Alkukesän ensimmäiset lämpimät päivät ovat aina tuntuneet niin ihanilta, että ajattelee ettei tämän ihanampaa elämä voi tarjota. Kuitenkin kesän ensimmäinen lämmin lauantai pari viikkoa sitten osoitti, että kyllä voi.

Mä olen nimittäin huomannut sellaisen seikan, että kivat jutut saattavat muuttua vielä kivemmiksi silloin, kun niitä tekee oman lapsen kanssa. Tämä on nyt...

Elämäni yksinäisimmät 5 kuukautta

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Joku kysyi, olenko koskaan ollut yksinäinen. Todellakin olen. Melko lyhyen aikaa ja siten, että toivoa paremmasta oli ilmassa, mutta sen ajan kun olin yksin, olo oli lohduton. Nyt yksinäisestä jaksostani on aikaa yhdeksän vuotta, mutta edelleen viikoittain mietin, miten kiitollinen olen siitä, että elämästä tuli lopulta tällaista.

Olen kertonut, että ...

Vappushokkelo 2018: illallo ja vappuhajja

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Ah, olipa ihana pitkä viikonloppu vappuhumpuutteluissa. Vappu meinasi aluksi tuhoutua, kun suunnitelmana oli juhlia vappuna ystäväni häitä. Paria päivää ennen h-hetkeä tuli kuitenkin tieto, että hän on denguekuumeessa, eikä voi lentää kotoaan Tansaniasta Suomeen. Huoli oli ensin iso, mutta nyt ystäväni on jo paranemaan päin, ja häitä voidaan juhlia myöhemmin onneksi.

Vappu...

Vain treenaaminen tuntuu hyvältä

Ladataan...

Kevätväsymystä taitaa olla täälläpäin liikkeellä, eikä se ole yhdistettynä masennustilaan ja odotteluun Kelan päätöksestä (terapiatuen osalta) kovin hyvältä tunnu. Tai siis oikeastaan yhtään. 

Mä olen viimeisen viikon aikana itkenyt joka päivä. Viime lauantaina näin ystävää ja päästyäni kotiin rupesin itkemään, enkä edes ole ihan varma, että miksi. Maanantaina meinasin ruveta itkemään kuntosalilla loppuverryttelyn aikana, samana iltana pillahdin kotona itkuun kesken kehonpainotreenin...

Pelko uudesta romahduksesta

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Viime päivät ovat pyörineet (kenties) epärealistisen pelon vallassa.

Koska kaikki edellisessä postauksessani mainitsemat fyysiset oireet (jotka johtuvat henkisestä uupumisesta), huonot yöunet (kevyt uni, heräily, painajaiset), ahdistuskehät (oikeita huolia ja kehiteltyjä huolia, joita en saa stopattua), dissosiaatio-oireilu (kaikki ympärillä menee kuin pikakelauksella, itsestä tuntuu epätodelliselta, kuin olisi unessa, ei täällä) ja masennus ovat taas läsnä, herää pelko - ...

Pages