11 vuotta myöhemmin

Ladataan...
Saranda Tyhjä ajatus

Viime viikonlopun mökkireissu oli ihana. Olemme käyneet samalla kokoonpanolla ystäväni mökillä siitä asti kun olimme 13.

Mulla oli tälläkin kertaa mukana hame, joka oli mulla päällä silloin ensimmäisenkin kerran 11 vuotta sitten. Nytkin siihen meni lettutahroja ja se tuoksuu savulle.

Ensimmäisellä kerralla olimme tuskin saaneet edes ensipusua vielä, nyt puhuimme lapsista...

Fiksu kotiäiti

Ladataan...
MarjoH Mama Hill ja pojat

Tapasin tänään äidin ja hänen kaksi lasta Fallkullan kotieläintilalla. Olemme tutustuneet täällä uudella asuinalueella ja menimme viettämään aamua yhdessä. Hän on myös kotiäiti kahdelle pienelle lapselle.
Yleensähän tapaamiset on mitä on. Siis tarkoitan sitä, että lapset pitää kyllä siitä huolen, että äitien välinen keskustelu keskeytetään. Tulee pissahätää, pitää puhaltaa ja selittää. Vaikka tämänkin tapaamisen aikana tuli sata keskeytystä, opin tapaamisen aikana silti hirveästi....

Mitä tehdä kun, kaveri alkaa "lähentelemään"? En tiedä.

Ladataan...
Kauhaisa Satu vs. Todellisuus

Ilosaarirock oli joka tapauksessa hyvä kokemus. Kohokohtina Olavi Uusivirta ja Jack White.

Lauantai ilta ja yö oli kuitenkin jossain määrin häiritsevä kokemus. Ihmisistä, jotka luulin tuntevani, paljastui uusia puolia. Koko hässäkkä pisti minut miettimään omaa ihmistuntemustani, vaikka loppujen lopuksi mitään pahaa tai peruuttamatonta ei tapahtunutkaan.

Festaripäivän jälkeen minä ja siskoni lähdimme Joensuun kaupungille tapaamaan kaveriani, joka oli viettämässä iltaa. Paikalla...

Ihana sana swahilista: pole

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Juhlin viikko sitten ystäväni Anna-Kaisan häitä. Hän asuu Tansaniassa, joten hänen näkeminen on aina muutenkin yhtä juhlaa, mutta tunnelm oli erityisen ihana.

Kävin moikkaamassa AK:ta nelisen vuotta sitten Tansaniassa, ja opin tuon kolmen viikon aikana yllättävän paljon swahilia (koska AK on maailman paras opettaja). Silloin totuin sanomaan kaikkeen: "Poa." Se tarkoittaa...

Paniikki

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Eilen loppupäivästä töissä alkoi ahdistaa. Mieltä painoi moni kuluneen viikon aikana tapahtunut asia ja kaikki sai jotenkin taas ehkä tavallista suuremmat mittasuhteet mun päässä. Nähtiin mun ystävän Hannan kanssa pitkästä aikaa mun töiden jälkeen, ja lähdettiin siitä sitten syömään ja lasilliselle. Helsinki oli (ja on) ihanan hiljainen Ruisrockin takia. Melkein tuntuu, kuin viettäisi...

Aikuisen ihmisen juhannus

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Vietin aikuisten ihmisten juhannusta. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että tehdään kaikkea samaa kuin nuorena, mutta hieman tasoa nostaen: Kokataan suunnitelmallisesti eikä osteta vain ryynäriä ja sinappia, katetaan pöytään oikeat lasit eikä muovikuppeja, juodaan yli 10 euron viinejä, kutsutaan koolle sen verran pieni jengi, että jokainen saa nukkua sängyssä ja kuunnellaan koko juhannus hanurimusiikkia (eikä esimerkiksi 1990-luvun hittilistaa).

Yhdistettiin siskoni Sofian kanssa...

Pages