Ihan liikennevaloissa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Mistä tietää, että viikonloppuna on ollut hauskaa? Siitä, että edellisyönä tuli nukuttua kellon ympäri ja ääni on näin maanantaiaamuna edelleen käheänä.

Omalta osaltani Blockfest oli tänä vuonna vaan yksi-iltainen festari, mutta helkkarin hauska sellainen. Kasassa tuttu vanha (ja paras!) porukka, joka oli btw...

Share

Sofia naikkariin

Ladataan...
purelove Pure Love

Tänään juhlitaan yhden rakkaimman ystäväni häitä! Tässä vielä muutamat fiilistelyt muutama viikko sitten pidettyihin polttareihin, joihin kuului yllätysbrunssi, luova tanssi, Roskapankin terassi x 2, kokkauskurssi, maalaismaisemissa mm. morsiussauna ja (dildo)bingo sekä muistopuun istutus. -Marika...

Share

Kun luottokampaajan löysin

Ladataan...
Johannaamuisin Early mornings

Pitkään kuuntelin kadehtien niitä, jotka kertoivat käynneistään luottokampaajilla. Nuo käynnit kuulostivat hemmotelulta ja helpolta. Minulle hiustenleikkuu oli kuin hammaslääkärissä käynti. Pakollinen paha.

Kerran jouduin selittämään (varmasti vain hyvää tarkoittaneelle) kampaajalle, että ei, en ole vasta synnyttänyt, hiukseni ovat huonossa kunnossa muuten vain.

Kyllästyin myyntipuheiden kohteena olemiseen ja siihen, että kerta toisensa jälkeen jouduin kertomaan miten...

Share

Miten löytää oikeita ystäviä (ja kaikkea muutakin oikeaa)

Ladataan...

 

Kirjoitin vähän aikaa sitten tänne näin:

Valitse elämääsi ne ihmiset, joiden kanssa on helppo olla onnellinen, joiden seurassa olet paras sinä, joiden seurassa riität aina ja jotka tahtovat sinun nousevan mahdollisimman korkealle.

Sain kommentteja: Mitä...

Share

Viikon parhaat puhelimesta

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Marimekon pressitilaisuudessa pidettiin Helsinki-aiheinen tietokilpailu, johon meidän joukkue ei saanut yhtäkään vastausta oikein :D Ei siis yhtäkään kymmenestä (oli aika vaikea, mutta silti...). Tämän kortin takapuolella lukee vastauksemme ja niitä ei kukaan koskaan ikinä saa lukea, hahah!

...

Share

Lapsi ei tarvitse sisarusta

Ladataan...
Juliaihminen Juliaihminen

Oivalsin tuossa yksi päivä Raisan ja Sofian kanssa jutellessani yhden tärkeän jutun lasten hankkimisesta.

Mä olen aina ajatellut, että mun lapsella pitää olla sisarus. Ennen Alpun syntymää olin kaavaillut, että kaksi vuotta olisi hyvä ikäero. Mulla on nimittäin omiin sisaruksiini aika täsmälliset yhden vuoden ja yhdeksän–kymmenen kuukauden ikäerot: Lotta syyskuu...

Share

Sinä riität

Ladataan...
miiajohanna miiajohanna

Pimeimmästä mustasta ylös taas.

Mun on tehnyt mieli viime päivät kirjoittaa ja purkaa tunteitani ja tuskaani tänne, mutta olen antanut sen sijaan asioille hiukan aikaa ja pölyn laskeutua. Vielä toipumisen tiellä matkaavalle kaikenlainen ylimääräinen kuormitus tai draama aiheuttaa aika nopeasti takapakkia. Riippuu tietenkin tilanteista ja asioista, mutta pääasiassa ne hidastavat, ovat normaalia suurempia vaikeuksia ja aiheuttavat myös paljon suurempaa ponnistelua, kuin täysin...

Share

Nostalgiaa

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

 

Istutaan parhaillaan autossa ja ajetaan motaria mökiltä kotiin. Vettä sataa ja aurinko paistaa, tyypillinen tämän kesän sää. Vaatteet haisee mökiltä ja tukka on likaisempi kuin ikinä. Unohdin shampoon kotiin ja olen pessyt hiuksiani viimeiset neljä päivää pelkällä (vuosia vanhalla?) hoitoaineella ja merivedellä. Lovely.

Törmäsin alkumatkasta Spotifyta...

Share

Pages