Pitääkö ystävyyden olla vastavuoroista?

Ladataan...

Multa on pyydelty lisää ystävyys-aiheisia postauksia ja aikaisemmat ystävyyttä käsittelevät postaukset ovat olleetkin yksiä tämän blogin luetuimpia kirjoituksia. Mietin hetken, että mitäs ystävyys-aiheista teemaa voisin tällä kertaa blogissa käsitellä, mutta aika pian tajusin, että olen itse viime aikoina pohtinut tietynlaista molemminpuolisuutta ystävyyssuhteissa. Onko ystävyys kahden kauppa vai fifty-sixty, tai toisaalta onko tällaisia edes mitään järkeä miettiä?

Nämä...

Share

..ja muita satuolentoja

Ladataan...

 

Kuulin näin jälkeenpäin, että vieraillessani yhden parhaimman ystäväni kotona ensimmäistä kertaa, hänen puolisonsa oli kutsunut minua rölliksi.

Uu. Kamalaa. Onko sen hurjempaa kuultu tai loukkaavampaa sanottu. Ottaen huomioon vielä, että tukkani on usein ollut se joka ei jää huomaamatta sen uhmatessa painovoimaa ja huutaessa hiusharjaa. Sinne kun eksyy ampiainen tai tuulenvire niin vain onnekkaat pääsevät ulos. On hyvä, etten kuullut herjaa aikoinaan, sillä tiedän sen olleen...

Share

Sinkkukinkut podcast esittäytyy!

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Sinkkukinkut esittäytyy! Kyseessä on siis minun ja Katariina Juseliuksen podcast -sarja. Voitte vaan arvata kumpi meistä on himodeittailija ja kumpi ikisinkku, joka kammoksuu treffejä! Tänään ilmestyneessä ensimmäisessä jaksossamme nimittäin puhumme treffeistä ja paljastamme kamalimmat treffimme. Olemme...

Share

Voiko kaverista olla mustasukkainen?

Ladataan...
Iidaafel Iidan matkassa

Olen todella mustasukkainen, hankala ihminen ja ehkä jopa vähän marttyyri loukkaantuessani. 

Ja olen usein ollut mustasukkainen kaverista. Muistan jo ala-asteella sen kolmen tytön porukan, jossa mikään ei sujunut. Jokin aika sitten kohtasin aikuiselämässä tuon saman tilanteen, jossa huomasin olevani mustasukkainen kavereistani ja pelkääväni itse jääväni heidän ulkopuolelleen.

Hyvät ystäväni Tiia ja Linnea nimittäin tutustuivat kauttani puolivahingossa. Linnea oli luonani...

Share

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Ladataan...
Juureton Juureton

Vietin joulun alla miniloman ja jumaleisson miten paljon energiaa siitä sain! Valoisat aamut, lämmin merituuli ja valkoiset hiekkarannat saavat vieläkin suupielet ylöspäin, vaikka synkässä Suomessa ollaankin oltu jo jonkin aikaa. 

Lomassa tosiaan parasta on mielen ja fiiliksien totaalinen nollaus. Voi aloittaa kaiken vähän niinkuin...

Share

Someen Sairastuneet

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Pysähdyin tässä joitakin viikkoja sitten miettimään oman käytökseni järjettömyyttä. Kaikki minut tuntevat tietävät kuinka kiinnostunut olen uusista asioista ja olen aina valmis kokeilemaan esimerkiksi uusia älypuhelin appseja tai somekanavia.

Suhtaudun myönteisesti someen ja näen siinä valtavasti potentiaalia vaikkapa markkinoinnin, tiedon jakamisen ja myös yhteydenpidon välineenä. Se on monelle myös tärkeä työkalu, etenkin ammateissa jossa on tärkeää...

Share

Asioita, joita olen oppinut amerikkalaisbestikseltä

Ladataan...
saarah visual diary

 

Ennen kuin muutin Lissaboniin, olin kyllä kuullut lähes kaikkien ulkomailla asuvien sanovan samaa: aina on helpompi tutustua expatteihin kuin paikallisiin. Silti jotenkin kuvittelin, että minulla olisi paljon portugalilaisystäviä. Eipä ole. On muutamia, ei kuitenkaan paljon. Olen myös oppinut sen, että kun portugalilaistyttö alkaa seurustella, et voi nähdä häntä enää koskaan ilman poikaystävää. Se on itsenäiselle suomalaisnaiselle ihan...

Share

Juoksua, ihan huviksi vaan!

Ladataan...

Tulipa tässä mieleen, että nyt kun muka treenaan niin tarkasti ja määrätietoisesti ohjelman mukaan ja himmailen juoksuista ja juoksen just niin kuin ohjelmassa sanotaan, niin juoksusta on tullut varsin ohjelmoitua joka suhteessa.

Eilen illalla lähdin kaverin pyynnöstä lenkille, ohjelmassa ei ollut juoksua. Ei ehkä olisi saanutkaan lähteä lenkille, ei varsinkaan niin pitkälle lenkille. Ainakin olisi pitänyt pitää sykkeet mahdollisimman matalalla.

...

Share

Tulkoon joulu

Ladataan...

Kuvasimme eilen ystäväni Carinellan kanssa jouluisen lauluvideon, toivottavasti tykkäätte! <3

Me and my friend Carinella filmed this Christmas singing video yesterday. I hope you guys like it! <3

 

Tässä vielä meikkini samalta päivältä: 

...

Share

Rakasta vielä kun voit

Ladataan...
Ivory D. Wine Run Babe Run

Istuin kahvilassa ja viereiseen pöytään istui vanha mies. Askel jo lyhentynyt, tukka harmaa. Perässään hetken päästä tuli keski-ikäinen nainen, päättelin ikämiehen tyttäreksi. Tytär alkoi komentaa tiukkaan sävyyn isäänsä toiseen pöytään, koska ”sun on parempi istua täällä”. Vanha mies koitti estellä, oli jo asettunut mukavasti keskelle kahvilaa pehmeälle sohvalle. Tytär kuitenkin pysyi kannassaan ja tiukasti käskytti vanhusta sivummalle, puupenkille.

...

Share

Pages