Pyylevä haalarissa

Ladataan...
Raissi RetroPrinsessa

Minä se lämpenen melko hitaasti uusille jutuille, tai sanotaanko että silmäni vaativat pidemmän totutteluajan kuin muilla ihmisillä. Nyt olen pari vuotta katsellut aikuisilla ihmisillä haalariasuja. Aluksi ne näyttivät mielestäni ihan karmeilta; aikuinen ihminen vauvan haalarissa. Muistin myös haalarimuodin 80-luvulta, jolloin otin käyttööni äitini lohenpunaisen haalarin. Se oli ihana. Korjaan, se tuntui päällä ihanalta.

Pikkuhiljaa haalarit ryhtyivät taas näyttämään...

Share

Top 5 - juttuja kevääseen

Ladataan...

Tälle keväälle vaatekaappini vaatii jo aika paljon päivitystä. Pari vuotta sitten alesta ostettu kevättakki on jo käytössä nuhjuuntunut ja vyön lenkit harottavat minne sattuu. Samoin aikoinaan ystävän häihin ostetun pienen luottobaarilaukkuni heitin mäkeen jo viikkoja sitten, mutta seuraajaa ei ole vieläkään löytynyt. Tein vähän netti-researchia, että ostosreissu keskustaan sujuisi tehokkaammin. 

Must have 1 - kevään kengät x 2

...

Share

Torstain asu

Ladataan...
Seregi Sekaisin Seregistä

Torstaina menin rapujuhlille. Silloin en saanut asustani kuvaa,mutta ajattelin korvata tämän menetyksen Helmikuussa otetulla kuvalla, jossa minulla on sama asu (tosin eri tukka) kuin eilen. 

Tässä poseeraan siis äitini kanssa Osuma.fi - palvelun bileissä. Tuo samainen asu oli minulla eilen rapujuhlissa. Mekko on even&odd - merkkinen Zalandolta ja jakku H&M:ltä. 

Share

Niittejä, niittejä.

Ladataan...

Olen täysin hurahtanut kaikenlaisiin vaatteisiin ja asusteisiin joissa on niittejä.

Nämä housut löysin Zalandon alesta:

Nämä ovat melkein jopa överit, mutta silti tykkään näistä todella paljon!

Toinen niittilöytöni ovat nämä Zaran nilkkurit:

...

Share

Hrrr... Kylmää...

Ladataan...

Onpas aika vierähtänyt nopeasti.
Olen hieman laiminlyönyt blogin päivitystä kun miehelläni oli harvinainen pidennetty viikonloppuvapaa. Aika siis vierähti viettämällä koko perheen ihanaa "laatuaikaa".

No, nyt täällä taas ollaan...
Myönnän heti alkuun, että en ole ollenkaan talvi ihminen!
En pidä kylmästä enkä oikein välitä lumestakaan.
Kummatkin aiheuttavat päänvaivaa pukeutumisen suhteen.
Olen pidemmän aikaa etsinyt talvitakkia ja sellaista...

Share

Viettele mustalla

Ladataan...
Seregi Sekaisin Seregistä

Selitin aiemmin, kuinka olin tilannut Zalandolta tavaraa. Koska uutiskirjeen tilaamalla sai myös 10€:n alennuksen, tilasin sellaisenkin. Oletin uutiskirjeen olevan yhtä hienoja kuin Espritin, yhteen asiaan keskittyviä. Zalandon kirjeen otsikko oli "Viettele mustalla - Sexy black", kuvittelin siis kirjeen keskittyvän...

Share

Pages