Ladataan...
25.tunti

Ensi viikolla selviää, tuleeko meistä talonomistajia nyt vai vasta myöhemmin. Itsehän toivoisin sitä ensimmäistä, mutta katsotaan.

Niin ja hei, kevät on tullut - mä tiedän sen. Tukkakriisi iski jo tällä viikolla ja hymyilyttää kauheesti. Siinä kaksi VARMAA kevään merkkiä.

Share
Ladataan...

Ladataan...
25.tunti

Huomasinpa, että tämä palsta on vielä viime vuodella. Hui.

Ei ole enää.

Aloitin tälle vuodelle taas uuden elämän. Tavallaan ainakin, kun yksi osa kropasta kokee uusiutumisen. Viime vuonna annoin keuhkoilleni uuden elämän lopettamalla savuamisen kokonaan. Se onnistui täydellisesti. Nyt kun keuhkot ja sitä mukaa koko kroppa on saanut uutta puhtia, oli aika uudistaa muutakin. Jatkuva selkäkiukkuilu otti sen verran koville, että ajattelin ottaa lääkärin neuvosta vaarin ja antaa joogalle sekä pilatekselle tsäänssin. Hervottoman kireät selkälihakset saattanevat saada helpotusta niistä. Tämän lisäksi olisi tarkoitus kiinteyttää kroppaa, koska savuamisen lopetuksen suurin huono puoli on ollut haju- ja makuaistin palautuminen eli ruoka on maistunut tavallista paremmin eikä liikunta ole oikein tullut samaa tahtia perässä. Heh. Kyseessä siis tahallinen repsahdus sillä saralla, koska on hankalaa irtautua addiktiosta, jos kieltää pari muutakin asiaa itseltään. Yksi asia kerrallaan ja jos sivussa joku muukin hyvä asia tulee, niin se on sit plussaa.

Tähtäimenä on kiinteyttää eritoten tuo keskivartalo syyskuuhun mennessä, pitäähän sitä olla upea näky, kun pääsee tallaamaan Texasin maaperää. Ja tekeehän se itsellekin erittäin hyvän olon, kun saa elämäänsä taas enemmän hallintaan.

Ja kannustukseksi liikkumaan aion ostaa itselleni pinkin Jopon. Kyllä. Sillä sitten voi kulkea työmatkaa edestakaisin keväästä syksyyn. Siis sen lumettoman ajan.

Uudenvuodenlupaus tämä ei ole, koska niitä en ole koskaan pystynyt pitämään. Tämäkin lupaus on tehty vain itseäni ajatellen. Mikäs sen parempaa kuin tehdä jotain itselleen.

Share
Ladataan...

Ladataan...
25.tunti

Kalenteri näyttää jämäkästi joulukuuta, mutta eipä se siltä tunnu. Ei sillä, mua ei haittaa pakkasettomuus, mutta lumi ois ihan kiva asia - ois valoisampaa ja erottais koiratkin pimeässä.

Ainoa paikka, missä joulukuun ydin paljastuu, on kaupat. Ne on täynnä joulukrääsää ja seittemääsataa erilaista joulukarkkia plus että kajareista pauhaa kamalat joulurallatukset. Yökh.

Henkilökohtaisesti voin pahoin koko joulunalusajan. Liian monet vetää ne jouluöverit koristeluilla, lahjaparaatilla ja liiallisella konvehtitouhulla - rauhottakaa ja rajottakaa, ei joulua tarvitse suorittaa.

Share
Ladataan...

Ladataan...
25.tunti

Toiset laittaa virman piikkiin, minä laitan kuumeen piikkiin.

Nettikauppojen kätevyys on tuskastuttavaa. Yksinäisinä tunteina neljän seinän sisällä, parin peiton alta on helppo tehdä tarpeellisia ostoksia netissä. Tai no "tarpeellisia"...

Onnistuin tilaamaan itselleni uudet talvikengät, kahdetkin ja vähän kaikkea kivaa vaatettakin. Samalla googletin kivasti parhaat tuotteet rosacea-ihon päivittäiseen hoitoon ja nehän piti tilata Amazonilta sitten, kun ei lähempää löytynyt. Länsinaapurin kosmetiikkapuljusta (http://eleven.se/ ) tilasin taas Batisten kuivashampoota (sieltä muuten löytyy nykyään ruskeille, mustille ja vaaleille hiuksille kuivashampoot eli pystyy vaik tyvikasvua hetken aikaa sillä peittämään *winkwink*) kolme purtiloa, uuden hajuveden ja nyt muutamalla käytöllä testatun NUXE Huile Prodigieuse-kuivaöljyn, joka on jo nyt selkeästi paras ostos, mitä vartalonhoitooni olen ikinä tehnyt. Vaikutus oli välitön ja tuoksukin mieto. Kuiva iho diggaa.

Niin ja tosiaan tuohon huulen läpi menevään reikään tein kanssa löytöjä intterneetin ihmeellisestä maailmasta - uutta blingiä luvassa.

Periaatteessa kaikki ostokset olleet tavallaan tarpeellisiä, mutta oishan sitä ilman noitakin varmaan pärjännyt. No, pidänpähän omalta osaltani taantumaa kurissa. (jatkuva hokeminen auttaa)

Niin ja sainpa käsiini tänään Mariela Sarkiman Make Up Biblen. On se huikea ja selkeä teos. Suosittelen lämpimästi.

Sairastelu käy siis kohtaloksi tilille ja rahapussille. Onneksi sairastan harvoin.

Share
Ladataan...

Ladataan...
25.tunti

Syksy on täällä.

Ja sen kun sai sanottua, voi kaiketi kertoa heti perään, että syysflunssakin iski. Lihassärky, kurkkukipu, päänsärky ja tukkoinen nenä ainakin. Ehkä jopa kuumettakin. Kohta mittaillaan, onko kovatkin lämmöt. Jos sitä kipeäksi tulee niin mieluiten juuri nyt, koska ensi viikolla ei voi olla kipeänä.

Parasta ois, et ei tulis kipeeks ollenkaan. Mut kun näiltä ei sit oikein voi välttyä täydellisesti ollenkaan.

Se on lokakuu ja ensi viikolla muuten alkaa muutorumba jälleen. Jihuu!

Share
Ladataan...

Ladataan...
25.tunti

Äh.

Eilen menin nukkumaan ennen puoltayötä 32tunnin valvomisen jälkeen. Jep. Nukuin semmoiset 14tuntia. Nyt pitäis olla nukkumassa. Ja en oo. Ylläriiiiii.

Oli kyllä hieno reissu. Mutta oli ihana tulla kotiinkin.

Oma sänky ja rakas mies vieressä, koiruudet hyppipomppimassa ympärillä... Nyrpeät kassaneidit ja kaikki.

Ensi viikolla taas muuttopuuhia. Arki tulee aina niin kovin äkkiä.

Share
Ladataan...

Pages