Ladataan...
414 km

Kikkareen vaatekaappi on kasvanut tasaista tahtia aina ensimmäisistä viikoista lähtien, vauvanvaatteiden ostaminen on nykyään ihan ykkösharrastus! Oma vaatekaappini on täydentynyt kesän jäljiltä kahdilla äitiysfarkuilla ja parilla t-paidalla, ihan vaan koska vanhoihin en yksinkertaisesti enään mahtunut. Ja mun piti olla se joka ei osta mitään äitiysvaatteita näin pienen hetken takia. Olen enemmän hypistelijä-ihminen ja tykkään ihastella kauppojen antimia, joskin välillä tarttuu jotain pientä mukaan. Aika usein, jos poikaystävältä kysytään. Liian usein, jos hän tarkemmin miettii.

Vauvakuumepuvuksi ristitty nallepuku Hennesiltä, sen sain ostaa ensimmäisen ultran jälkeen (kyllä, poikaystävä antoi vielä tuossa vaiheessa aina luvan ostaa jotain). Töppöset myös Hennesiltä, luomupuuvillainen haalari Lindexin alennuksista.

Vaatemateriaaleissa olen yrittänyt suosia luomupuuvillaa ja joustavia, rentoja vaatteita, sellaisia joihin itsekin mielelläni kääriytyisin jos olisin 50-senttinen pötkö vanhempieni armoilla. Ja tietysti kaikkea missä on korvat. Vasemman puolen harmaat pöksyt Zarasta, collegepuku on Benettonin, Stokkan alennuksista. Maailman pienimmät Niken Rosherunit tilasin Zalandolta jotta voidaan luuhata sitten kesällä/syksyllä samoissa menopeleissä, oikean kuvan raitavaatteet on Polarn O Pyretiltä.

Polarn O Pyretin windfleecehaalari ja collegehaalari, ja tietysti raitapipo. Windfleecehaalarista olin kuullut niin paljon hyviä kokemuksia että pitihän se ostaa, suloinen collegehaalari oli äitini valinta. 

Mini Rodinin haalari, tämä mania ei muuten vielä ainakaan ole iskenyt. Katsotaan tilanne uudestaan muutaman kuukauden päästä...

Pyhävaatteet, korvilla höystettynä. Valkoinen takki Marc&Spenceriltä, harmaa takki ja farkut Lindexiltä ja pikkutumput Hennesiltä. 

Ja mitä eiliseen ultraan tulee, on vaatekaappiin ilmestynyt nyt kahdet röyhelöpöksyt. Meillä oli molemmilla kovasti tyttöfiilis, mutta näin muutamana yönä unta poikavauvasta ja sekös laittoi pasmat sekasin. Tyttöä sieltä kuitenkin lupailtiin tulevan ja jos ei, niin sukupuolineutraalius kunniaan ja meidän poika mennä painelee pitsihousuissa! 

Share

Ladataan...
414 km

Poikaystävän suusta kuultua: tulispa se vauva jo niin voisi pukea sen moppaaviin vaatteisiin ja ei tarttis imuroida koko ajan (inspiraation lähteenä kuva vauvasta jonka bodyn polviin ja kyynärpäihin ommeltu moppi)

Meidän blogimatto ei viihtynyt talossa pitkään, sille etsittiin uusi koti jo muutaman kuukauden tryoutin jälkeen. Sen lisäksi että kolmemetrinen matto oli mahdoton imuroida, irtosi siitä nukkaa aivan pirusti. Siinä vaiheessa kun varmistui että lattialla hengailee hetken päästä joku muukin kuin venyttelevä poikaystävä, päätin että matto saa häipyä. Ollaan totuteltu matottomaan elämään muutaman viikon verran eikä tämäkään ole ollenkaan hassumpaa. Aurinkoisina päivinä tosin valkoinen lattia on aivan jumalattoman valkoinen, puhumattakaan pölypalloista jotka etsii paikkaansa asunnon mattojen loistaessa poissaolollaan. Tarkoitus oli hankkia uusi matto mahdollisimman pian mutta valinnanvaikeus iskee. Ostoslistalla siis hyvälaatuinen, mielellään villamatto ja ehdottomasti pienempi kuin edeltäjänsä. Turha tätä lattiaa on kokonaan piilotella. 

Huomenna toivottavasti selviää könyääkö olohuoneen lattialla vuodenvaihteen jälkeen tyttö vai poika, samalla kun varmistetaan että kikkareella on rakenteellisesti kaikki kunnossa.  Lupasin lähettää äidille whatsapissa heti rakenneultran jälkeen joko sinisen tai punaisen sydämen mutta taidan laittaa liilan ihan kiusallani. Ja voidaan mehustella taas poikaystävän kanssa hetki omalla pienellä salaisuudella, ennenkuin paljastetaan se muille. 

Share

Ladataan...
414 km

Kesäkuun ensimmäinen päivä saatiin tietää että meitä on kohta kolme, työnimeä kikkare noudattava pikkuinen saapuu täydentämään meidän perheen helmikuun 9. päivä. Nyt kun raskaus on jo puolen välin paikkeilla, alkaa ajatuksissa pyörimään muutakin kuin vittusaatanaa ja katumusta - ilmeisesti nämä pahat olot ja muut vaietut ongelmat ei kuulu niihin "no millaista on olla raskaana" -keskusteluihin joita tuttujen kanssa käydään ohimennen. Ensimmäiset viisitoista viikkoa ajattelin ettei tähän talouteen tule toista lasta ikinä jos tästä raskaudesta selvitään, mutta nyt kasvava vatsakumpu ja pienten potkujen odottelu on parasta mitä tiedän. Edes jatkuva väsymys ei haittaa, kun laittaa pään tyynyyn joka ilta 21:30 mennessä, sujuu arki ilman ongelmia. Vaikkei se arki tällä hetkellä muuta olekaan kuin 8h toimistopäiviä, nukkumista ja keittiön siivoamista. Siksi nämä lauantaiaamun yksinäiset kahvihetket sohvalla poikaystävän ollessa työreissussa on niin hitaita kuin vain voi olla. 

Share

Ladataan...
414 km

Kun siivoan...

  • aloitan aina jostain kaapista
  • siivoan usein aamusta iltaan, koska teen kaikkea muuta samalla
  • kiroan nämä valkoiset lattiat joka kerta, varsinaiset pölysiepparit
  • viikkaan aina vaatekaapin uudestaan
  • pyydän poikaystävää tekemään kaikki epämieluisat asiat (kuten hakemaan varastosta silityslaudan tai huuhtelemaan tiskirätin)
  • harkitsen vakavasti matosta luopumista, olohuone olisi paljon kivempi ilman
  • nautin näkymästä kunnes pölyt laskeutuu taas paikoilleen
  • ... tai kunnes tekee mieli voileipää ja keittiö on taa täynnä leivänmurusia, kuten tänään.
Share
Ladataan...

Pages