Ladataan...
414 km

Heräsin aamulla sateen ropinaan, kun pisarat tipahteli peltikatolle. Se ääni on jotenkin tosi rauhoittava, jollain tavalla kotoisa. Oon ollut viikonlopun yksin kotona, yksinäisessä ylhäisyydessäni, ja viettänyt päivät pitkälti siivoillen ja nurkkia järkkäillen - tämähän on aivan mahtavaa. Niin kivaa kun onkin kun on joku kenen kanssa jakaa arki, tarvitsee sitä yksinoloakin välillä. Ja se saa taas arvostamaan niitä yhteisiä hetkiä vielä vähän enemmän. Eikä ole muuten tarvinnut viikonlopun aikana kerätä yhtään sukkaparia pyykkikoriin, heheh.

Tältä näyttää koti tänään, huomenna voikin olla jo kovin erilaista. Ihanaa sunnuntaita!

Share

Ladataan...
414 km

Tykkään kaikesta kauniista, oli kyse sitten materiaaleista, kukista tai vaikkapa arkisista käyttöesineistä, niinkuin tässä tapauksessa. Ihanasta Minun/Min -liikkeestä tarttui viikonloppuna mukaan uusi tiskiharja - niin pieni hankinta mutta niin paljon iloa arkeen! Ja tulevan kesän häitä varten saatoin tilata sovitukseen ompelijalle fiksattavaksi Samsøe&Samsøen jumpsuitin. Tiskiharja tuli vähän niinkuin siinä ohessa. 

Share

Ladataan...
414 km

Muutaman viikon asumisen jälkeen voin todeta että valkoinen lattia on kyllä kaikkea muuta kuin helppo. Kaunis, avara ja ajaton kuvaa sitä siinä missä jatkuvasti pölyinen ja anteeksiantamatonkin. Täällä saisi olla imurin ja mopin varressa päivittäin, aikataulu ei vaan meinaa antaa periksi. Moppia on tullut heiluteltua tässä kuukauden elon aikana enemmän kuin edellisessä asunnossa koko vuoden aikana. Saatiin tällä viikolla hankittua olohuoneeseen matto, tekee kummasti kodikkaamman näköiseksi ja toivottavasti antaa vähän armoa pölypallojen kanssa.

Etenkin keittiö aiheuttaa harmaita hiuksia, tai lähinnä ruokapöydän ympäristö. Ruokapöydäntuolien suojatassut, huopatassut, mitkä ikinä ovatkaan, lähtee koko ajan paikaltaan ja lattiaan jää tuolien jaloista mustia jälkiä jokaisen ruokailun yhteydessä. Meni hetki ennen kuin tajusin ettei taikasieni ole se paras vaihtoehto lattian putsaamiseen, kiiltohan sillä lähtee. Siitä muistuttaa muutama läikkä ruokapöydän ympärillä. Eilen haettiin uudet huopatassut, sellaiset jotka vasaroitiin nauloilla tuolinjalkaan. Ne on ajanut asiansa ainakin eilisillasta lähtien, katsotaan meneekö jatkoon vai hankitaanko kokonaan uudet ruokapöydäntuolit. Joka toinen ilta ei jaksaisi pyllistellä ruokapöydän alla lattiaa puunaamassa. 

Onneksi olen siivousfriikki, eihän tämän lattian kanssa muuten voisi elää. 

Share

Ladataan...
414 km

Eihän tämä koti tule ikinä valmiiksi, se on tullut huomattua jo moneen kertaan. Viimeisimpiä saavutuksia ovat hyllyt seinillä ja paikalleen naputellut lattialistat, Ikean jo kasattujen vempeleiden ohella. Olohuoneen mattokin piipahti jo paikallaan mutta eihän se ollut lähelläkään sitä mitä oletin. Kolmen metrin pötkö lähtee siis palautukseen. Eteisen naulakko pääsee paikalleen heti kun saadaan hyppysiimme iskuporakone, talon ainoa kiviseinä löytyy eteisestä eikä meidän tuliterässä akkukoneessa ollut tarpeeksi potkua siihen. Makuuhuoneen ja eteisen kaappien hyllyjä on jumppailtu paremmille paikoille, niin ettei villapaidat laahaa maassa pölyä keräämässä. Pölystä puheen ollen, sitä täällä riittää. Pitänee tottua imurin jatkuvaan läsnäoloon, sen kanssa kun saa jatkuvasti olla heilumassa. Pirun valkoiset lattiat. 

Vappuaatto jatkuu munkinpaiston merkeissä. Näin ensikertalaisena vähän jännittää päättyykö ilta tuoreiden munkkien herkutteluun vai uusien keittiönkaappien valintaan. 

Share
Ladataan...

Pages