Ladataan...
414 km

Tässä vauvan saapumista odotellessa ehtii puuhata vaikka ja mitä, muun muassa vaihtaa ruokavalion viikoksi vegeen koska kaipaa vaihtelua. Poikaystävä ei lähtenyt leikkiin mukaan, mutta luulenpa että meikäläinen vaihtaa jatkossa ruoan jos toisenkin vegeversioon, ei se liha välttämättömyys lautasella ole. Ja tuleepahan syötyä muutakin kuin lasagnea (poikaystävän lempparia).

Viikko käyntiin kasvissosekeitolla johon päätyi kaikki nahistuneet kasvikset jääkaapin perukoilta; bataatti, porkkana, kukkakaali, sipuli ja valkosipuli. Kaveriksi kaurakerma ja mausteet, ja sauvasekoittimella soseeksi - ei voi mennä pieleen. Leivoin samalla gluteenittoman porkkanapeltileivän, se katoaa pöydältä kummasti illan aikana. 

Yhtenä päivänä avokadopastaa the reseptillä joka löytyy nidottuna kahden kokkikirjan kokoisesta valikoimastani. Toimi muuten myös gluteenittoman spagetin kera vaikka vähän skeptinen olinkin.

Kolmas ja neljäs päivä meni pinaattifetapastaa ahmiessa. Tämä upposi myös poikaystävälle, joskin hän paistoi paketin broilerin sisäfilettä kyytipojaksi.

Perjantaina saatiin kutsu aitoa iranilaista kebabia syömään, hulluhan siitä kieltäytyisi. Se siitä vegeviikosta, vegeneljäpäiväinen ihan yhtä hyvä alku sekin. 

 

 

Share

Ladataan...
414 km

Saatiin vihdoin makuuhuone kuntoon. Koko seinän levyinen kaapisto paneeliverhoineen vaihtui kahteen liukuoveen ja pinnasänkyyn ja tadaa - maailman pienin kolmen hengen makuuhuone on valmis. 

K niinkuin kikkare. 

 

Oman haasteensa toi vaivihkaa viimeiselle kolmannekselle hiipinyt raskaus, silmissä kasvava keskivartalo ja kainalosauvojen varassa ohjeita huuteleva poikaystävä. Ohjeita ystäväpariskunnalle, joka teki taikoja muutaman asennuskaljan voimalla kun meistä ei kumpaakaan ollut, asentamiseen tai kaljoitteluun. 

Share

Ladataan...
414 km

Matoton olohuone eräänä marraskuisena aamuna kun aamuaurinko hemmotteli läsnäolollaan.

Share

Ladataan...
414 km

Poikaystävän suusta kuultua: tulispa se vauva jo niin voisi pukea sen moppaaviin vaatteisiin ja ei tarttis imuroida koko ajan (inspiraation lähteenä kuva vauvasta jonka bodyn polviin ja kyynärpäihin ommeltu moppi)

Meidän blogimatto ei viihtynyt talossa pitkään, sille etsittiin uusi koti jo muutaman kuukauden tryoutin jälkeen. Sen lisäksi että kolmemetrinen matto oli mahdoton imuroida, irtosi siitä nukkaa aivan pirusti. Siinä vaiheessa kun varmistui että lattialla hengailee hetken päästä joku muukin kuin venyttelevä poikaystävä, päätin että matto saa häipyä. Ollaan totuteltu matottomaan elämään muutaman viikon verran eikä tämäkään ole ollenkaan hassumpaa. Aurinkoisina päivinä tosin valkoinen lattia on aivan jumalattoman valkoinen, puhumattakaan pölypalloista jotka etsii paikkaansa asunnon mattojen loistaessa poissaolollaan. Tarkoitus oli hankkia uusi matto mahdollisimman pian mutta valinnanvaikeus iskee. Ostoslistalla siis hyvälaatuinen, mielellään villamatto ja ehdottomasti pienempi kuin edeltäjänsä. Turha tätä lattiaa on kokonaan piilotella. 

Huomenna toivottavasti selviää könyääkö olohuoneen lattialla vuodenvaihteen jälkeen tyttö vai poika, samalla kun varmistetaan että kikkareella on rakenteellisesti kaikki kunnossa.  Lupasin lähettää äidille whatsapissa heti rakenneultran jälkeen joko sinisen tai punaisen sydämen mutta taidan laittaa liilan ihan kiusallani. Ja voidaan mehustella taas poikaystävän kanssa hetki omalla pienellä salaisuudella, ennenkuin paljastetaan se muille. 

Share

Pages