Ladataan...
414 km

Saatiin vihdoin makuuhuone kuntoon. Koko seinän levyinen kaapisto paneeliverhoineen vaihtui kahteen liukuoveen ja pinnasänkyyn ja tadaa - maailman pienin kolmen hengen makuuhuone on valmis. 

K niinkuin kikkare. 

 

Oman haasteensa toi vaivihkaa viimeiselle kolmannekselle hiipinyt raskaus, silmissä kasvava keskivartalo ja kainalosauvojen varassa ohjeita huuteleva poikaystävä. Ohjeita ystäväpariskunnalle, joka teki taikoja muutaman asennuskaljan voimalla kun meistä ei kumpaakaan ollut, asentamiseen tai kaljoitteluun. 

Share

Ladataan...
414 km

Matoton olohuone eräänä marraskuisena aamuna kun aamuaurinko hemmotteli läsnäolollaan.

Share

Ladataan...
414 km

Poikaystävän suusta kuultua: tulispa se vauva jo niin voisi pukea sen moppaaviin vaatteisiin ja ei tarttis imuroida koko ajan (inspiraation lähteenä kuva vauvasta jonka bodyn polviin ja kyynärpäihin ommeltu moppi)

Meidän blogimatto ei viihtynyt talossa pitkään, sille etsittiin uusi koti jo muutaman kuukauden tryoutin jälkeen. Sen lisäksi että kolmemetrinen matto oli mahdoton imuroida, irtosi siitä nukkaa aivan pirusti. Siinä vaiheessa kun varmistui että lattialla hengailee hetken päästä joku muukin kuin venyttelevä poikaystävä, päätin että matto saa häipyä. Ollaan totuteltu matottomaan elämään muutaman viikon verran eikä tämäkään ole ollenkaan hassumpaa. Aurinkoisina päivinä tosin valkoinen lattia on aivan jumalattoman valkoinen, puhumattakaan pölypalloista jotka etsii paikkaansa asunnon mattojen loistaessa poissaolollaan. Tarkoitus oli hankkia uusi matto mahdollisimman pian mutta valinnanvaikeus iskee. Ostoslistalla siis hyvälaatuinen, mielellään villamatto ja ehdottomasti pienempi kuin edeltäjänsä. Turha tätä lattiaa on kokonaan piilotella. 

Huomenna toivottavasti selviää könyääkö olohuoneen lattialla vuodenvaihteen jälkeen tyttö vai poika, samalla kun varmistetaan että kikkareella on rakenteellisesti kaikki kunnossa.  Lupasin lähettää äidille whatsapissa heti rakenneultran jälkeen joko sinisen tai punaisen sydämen mutta taidan laittaa liilan ihan kiusallani. Ja voidaan mehustella taas poikaystävän kanssa hetki omalla pienellä salaisuudella, ennenkuin paljastetaan se muille. 

Share

Ladataan...
414 km

Kesäkuun ensimmäinen päivä saatiin tietää että meitä on kohta kolme, työnimeä kikkare noudattava pikkuinen saapuu täydentämään meidän perheen helmikuun 9. päivä. Nyt kun raskaus on jo puolen välin paikkeilla, alkaa ajatuksissa pyörimään muutakin kuin vittusaatanaa ja katumusta - ilmeisesti nämä pahat olot ja muut vaietut ongelmat ei kuulu niihin "no millaista on olla raskaana" -keskusteluihin joita tuttujen kanssa käydään ohimennen. Ensimmäiset viisitoista viikkoa ajattelin ettei tähän talouteen tule toista lasta ikinä jos tästä raskaudesta selvitään, mutta nyt kasvava vatsakumpu ja pienten potkujen odottelu on parasta mitä tiedän. Edes jatkuva väsymys ei haittaa, kun laittaa pään tyynyyn joka ilta 21:30 mennessä, sujuu arki ilman ongelmia. Vaikkei se arki tällä hetkellä muuta olekaan kuin 8h toimistopäiviä, nukkumista ja keittiön siivoamista. Siksi nämä lauantaiaamun yksinäiset kahvihetket sohvalla poikaystävän ollessa työreissussa on niin hitaita kuin vain voi olla. 

Share

Pages