Ladataan...
414 km

Vauvan uni on jotain niin kaunista. Paitsi että sitä itse unta näin kolmen kuukauden äitinäolon jälkeen alkaa arvostamaan aivan uudella tavalla, on se nukkuva vauvakin yksi kauneimmista asioista mitä tällä hetkellä tiedän. 

Sanovat, että nuku kun vauva nukkuu. Mutta kun on vaan pakko tuijottaa sitä nukkuvaa vauvaa!!! Ja sen pienen pieniä varpaita. 

Ladataan...
414 km

Muutaman kuukauden hiljaisuuden syy lienee ilmiselvä - 3220 grammainen ja 50 senttimetrinen pieni ihmisen alku, joka saapui elämäämme täsmällisesti laskettuna aikana helmikuun yhdeksäntenä päivänä. 

Viimepäiviin on mahtunut iloa ja riemua, huolta ja itkua. Päällimmäisenä kuitenkin rakkautta, miten vähän tiesimmekään siitä ennen hänen saapumistaan.

Ladataan...

Ladataan...
414 km

Saatiin vihdoin makuuhuone kuntoon. Koko seinän levyinen kaapisto paneeliverhoineen vaihtui kahteen liukuoveen ja pinnasänkyyn ja tadaa - maailman pienin kolmen hengen makuuhuone on valmis. 

K niinkuin kikkare. 

 

Oman haasteensa toi vaivihkaa viimeiselle kolmannekselle hiipinyt raskaus, silmissä kasvava keskivartalo ja kainalosauvojen varassa ohjeita huuteleva poikaystävä. Ohjeita ystäväpariskunnalle, joka teki taikoja muutaman asennuskaljan voimalla kun meistä ei kumpaakaan ollut, asentamiseen tai kaljoitteluun. 

Pages