Ladataan...
414 km

Kun siivoan...

  • aloitan aina jostain kaapista
  • siivoan usein aamusta iltaan, koska teen kaikkea muuta samalla
  • kiroan nämä valkoiset lattiat joka kerta, varsinaiset pölysiepparit
  • viikkaan aina vaatekaapin uudestaan
  • pyydän poikaystävää tekemään kaikki epämieluisat asiat (kuten hakemaan varastosta silityslaudan tai huuhtelemaan tiskirätin)
  • harkitsen vakavasti matosta luopumista, olohuone olisi paljon kivempi ilman
  • nautin näkymästä kunnes pölyt laskeutuu taas paikoilleen
  • ... tai kunnes tekee mieli voileipää ja keittiö on taa täynnä leivänmurusia, kuten tänään.
Share
Ladataan...

Ladataan...
414 km

Heräsin aamulla sateen ropinaan, kun pisarat tipahteli peltikatolle. Se ääni on jotenkin tosi rauhoittava, jollain tavalla kotoisa. Oon ollut viikonlopun yksin kotona, yksinäisessä ylhäisyydessäni, ja viettänyt päivät pitkälti siivoillen ja nurkkia järkkäillen - tämähän on aivan mahtavaa. Niin kivaa kun onkin kun on joku kenen kanssa jakaa arki, tarvitsee sitä yksinoloakin välillä. Ja se saa taas arvostamaan niitä yhteisiä hetkiä vielä vähän enemmän. Eikä ole muuten tarvinnut viikonlopun aikana kerätä yhtään sukkaparia pyykkikoriin, heheh.

Tältä näyttää koti tänään, huomenna voikin olla jo kovin erilaista. Ihanaa sunnuntaita!

Share

Ladataan...
414 km

Tykkään kaikesta kauniista, oli kyse sitten materiaaleista, kukista tai vaikkapa arkisista käyttöesineistä, niinkuin tässä tapauksessa. Ihanasta Minun/Min -liikkeestä tarttui viikonloppuna mukaan uusi tiskiharja - niin pieni hankinta mutta niin paljon iloa arkeen! Ja tulevan kesän häitä varten saatoin tilata sovitukseen ompelijalle fiksattavaksi Samsøe&Samsøen jumpsuitin. Tiskiharja tuli vähän niinkuin siinä ohessa. 

Share

Ladataan...
414 km

Muutaman viikon asumisen jälkeen voin todeta että valkoinen lattia on kyllä kaikkea muuta kuin helppo. Kaunis, avara ja ajaton kuvaa sitä siinä missä jatkuvasti pölyinen ja anteeksiantamatonkin. Täällä saisi olla imurin ja mopin varressa päivittäin, aikataulu ei vaan meinaa antaa periksi. Moppia on tullut heiluteltua tässä kuukauden elon aikana enemmän kuin edellisessä asunnossa koko vuoden aikana. Saatiin tällä viikolla hankittua olohuoneeseen matto, tekee kummasti kodikkaamman näköiseksi ja toivottavasti antaa vähän armoa pölypallojen kanssa.

Etenkin keittiö aiheuttaa harmaita hiuksia, tai lähinnä ruokapöydän ympäristö. Ruokapöydäntuolien suojatassut, huopatassut, mitkä ikinä ovatkaan, lähtee koko ajan paikaltaan ja lattiaan jää tuolien jaloista mustia jälkiä jokaisen ruokailun yhteydessä. Meni hetki ennen kuin tajusin ettei taikasieni ole se paras vaihtoehto lattian putsaamiseen, kiiltohan sillä lähtee. Siitä muistuttaa muutama läikkä ruokapöydän ympärillä. Eilen haettiin uudet huopatassut, sellaiset jotka vasaroitiin nauloilla tuolinjalkaan. Ne on ajanut asiansa ainakin eilisillasta lähtien, katsotaan meneekö jatkoon vai hankitaanko kokonaan uudet ruokapöydäntuolit. Joka toinen ilta ei jaksaisi pyllistellä ruokapöydän alla lattiaa puunaamassa. 

Onneksi olen siivousfriikki, eihän tämän lattian kanssa muuten voisi elää. 

Share

Pages