Aasialaisten makujen salaatti

Tein lauantaina lounaaksi miehekkään (=lihaisan) salaatin. Sain innostuksen siihen Pastanjauhantaa-blogin reseptistä.

Tein salaatin muutamilla muutoksilla.  Alla oma versioni:

2 naudan entrecote-pihviä

1 punasipuli

1/2 pkt halloumia

1 ruukku salaattia, esim. lollo rosso

1/2 vihreä paprika

3 cocktailtomaattia

tuoretta korianteria

sitruunamehua

soijaa

sweet&sour-kastiketta

oliiviöljyä

suolaa

Aloitin salaatin teon marinoimalla pihvit n. kahta tuntia ennen kypsentämistä. Annoin pihvien marinoitua soija-sweet&sour-kastikkeessa. Kun lihat olivat marinoituneet, paistoin ne. Tähtäsin medium-kypsiin pihveihin, mutta lihat lipsahtivat melkein kypsiksi.

Tein salaattipohjan lollo rosso-salaatista, paistoin päälle halloumin ja pilkoin paprikan, tomaatin ja sipulin. Maustoin salaattipohjaa oliiviöljyssä ja sitruunamehussa.

Siivutin valmiit pihvit salaatin päälle ja lisäsin suolaa. Ripottelin viimeiseksi salaatin päälle tuoretta korianteria.

Eipä jäänyt nälkä ;)

Share

Kommentit

Poffuliini
Kahvitauko

Varsin herkullisen oloista, vielä kun oppisin tykkäämään korianterista (sitä kun tuntuu tulean kaikkiin trendikkäisiin ruokiin).

Chic & Fit

Jaha, ja taas rakastuttiin palavasti! Hitto sun kanssa!

annemi

Poffuliini: itselläkin oli opettelemista sen kanssa, mutta sopivissa määrin se toimii :) tosin, se on helppo korvata esim. persiljalla.

Saara B: hihiiii! mutta tää on terveellistä, ei haittaa vaikka vähän rakastuukin :P

pipa_ (Ei varmistettu)

tääpäs kuullostaa ja näyttää herkulliselta! täytyy ehdottomasti kokeilla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.