Amuse Bouche: Chorizomakkaraa, kanelista omenaa ja salvianlehti

4 tähden illallisen keittiömestarin tervehdys aiheutti kokille eniten päänvaivaa koko illallismenussa.

Onneksi löysin viime hetkillä hauskan reseptin, joka aluksi hieman epäilytti mutta yllätti positiivisesti!

Alkuperäinen resepti, hauskoine kuvineen löytyy täältä.

Tarvitset annokseen:

1 -2 mausteista makkaraa

1,5 vihreää omenaa

1 salvianlehti

valkoviiniä

kanelia

sokeria

voita

Paista pieniksi paloiksi pilkotut makkaranpalat pannulla ruskeiksi ja vähän rapeiksi. Siirrä kulhoon odottamaan.

Paista samassa rasvassa pieniksi paloiksi pilkotut omenat sopivan pehmeiksi, mutta niin että eivät mene mössöksi, mausta ne kanelilla ja sokerilla. Lorauta sekaan valkoviiniä.

Siirrä kulhoon odottamaan, muista ottaa talteen ihanan sokerinen rasva joka on pannulla.

Paista salvianlehdet rapeiksi pannulla.

Kokoa annos ja ripottele "kastiketta" annoksen päälle.

Helppoa ja hyvää!

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.