Ihana iltapala

Sain viime viikonloppuna kipinän Puutalobabyn ruokapostauksesta ja tein hyvinkin tomaattipainoitteisen iltapalan. En tosiaan ole suuri tomaatin ystävä, mutta tällaisissa ruoissa se toimii.

Ihanaan iltapalaan kuului:

Ruisleipäbruschetta

tomaattia, tuoretta kevätsipulin vartta ja mozzarellaa sitruuna-oliiviöljy-pippurikastikkeessa.

Paahda uunissa kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä pintaan.

Uunifeta

Fetaa, tuoretta tomaattia, punasipulia, kuivattua basilikaa, oliiviöljyä, sitruunamehua, pippuria.

Paahda uunissa. Itselläni feta on uunissa vaihtelevia aikoja, riippuen nälästä ;)

Paahdetut valkosipulinkynnet

Puolita kokonainen valkosipuli ja sivele hunajaa kynsien päälle. Paahda uunissa kunnes valkosipuli on saanut väriä pintaan.

Nautiskele.

(taivaallinen iltapala, näitä kuvia katsoessa tuli taas nälkä)

Share

Kommentit

Uuden äärellä

Täytyy kokeilla ruisleipäbruschettaa, näyttää hyvältä.

annemi

Ruisleipä tuo siihen ihan oman juttunsa, suosittelen kokeilemaan :)

Paula J. (Ei varmistettu) http://maananmatkassa.blogspot.fi

Meikäläinen taas kovin sekalaisessa järjestyksessä tutkii blogiasi. (: On ollut ihan mahtavaa seurata sun ruokamatkaasi. Täytyisi itsekin ryhdistäytyä sillä saralla... Mahtavaa uutta vuotta! Ehkä törmäillään joskus jossakin.

annemi

PaulaJ. : kiitos Paula, kiva että oot tykännyt :) seikkailut jatkuu vuonna 2013!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.