Sieniqui..eikun.. kuppi!

Söin muutama viikkon sitten Ravintola Sunnin brunssilla niin herkullisia sieniquicheja että halusin tehdä niitä myös kotona.

Jouduin hetken etsimään mielestä reseptiä (=tarpeeksi helppoa ja yksinkertaista) ja löysin hetken surffailun jälkeen kivan reseptin Mausteinen Manteli-blogista.

Resepti on napattu Sara La Fountainin passion for food-kirjasta.

En tiedä voiko näitä quicheksi kutsua, kupilta ne enemmän näyttivät :) laitankin heti ostoslistalle quichevuoat (ostoslista keittiöön on loputon!)

Noudatin Mausteisen Mantelin blogissa näytettyä reseptiä tunnollisesti, paitsi että käytin sieninä jääkapista löytyineitä suolasieniä. En kyllä jatkossa käytä suolasieniä, koska kupeista tuli hieman liian suolaisia vaikka ahkerasti sieniä huuhtelinkin.

Eli makuelämys ei yltänyt Sunnin quichejen tasolle, mutta teen varmasti vielä uuden yrityksen näiden kanssa eri sienillä :)

 

Kommentit

Sini - nautiskellen.blogspot.com (Ei varmistettu)

Heh, minäkin innostuin Sunnissa syömästäni sieniquichesta niin paljon, että tein niitä kotonakin - paras idea niissä oli se, että päällä oli rucolaa, toimi quichejen kanssa tosi hyvin! Jostain syystä quichet onnistuivat superhyvin, katso resepti linkistä. Käytän kyllä yleensä joko kuivattuja tai pakastettuja sieniä piiraisiin, kun suolasienet tosiaan tuppaavat olla melko suolaisia...

Ja nuohan ovat täydellisen näköiset quichekupit, tulee mukavan korkeat eli mahtuu paljon täytettä! :)

http://nautiskellen.blogspot.com/2012/03/ranskalainen-illallinen-sieniqu...

annemi

Sini: Kiitos reseptistä! kokeilen varmasti uudelleen, mutta jätän suolasienet pois ettei tule taas liian suolaisia piirakoita :) ja rucolaa kokeilen ehdottomasti, kuulostaa tosi hyvältä!

Hauskaa että on muitakin jotka ovat Sunnin quicheihin hurahtaneet ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.